Poradte skuter pod 30 000...
Moderátor: Moderators
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený
Mam taku otazocku...kupim skuter ale to nieje este konecna cena, ked neratam prilbu kolko stoji prihlasenie, poistenie a znacky?
-dik pls odpovedajte podla cisel, aby som v tom nemal bordel dik....
1. SK Tp(len poistim a vybavim znacky?)
2. bez Tp(co robit a kolko to bude stat?)
3. zahranicny Tp(Da sa prihlasit-poistit aj so zahranicnym Tp?)
- Quiksilver
- st. skútrista
1.okolo 5000skPredator8284 napísal:Mam taku otazocku...kupim skuter ale to nieje este konecna cena, ked neratam prilbu kolko stoji prihlasenie, poistenie a znacky?
2.nic nerobit nic nebude stat akurat pokuta ,alebo utekat
3.ak mas zahranicny tp,odhlasku v tom state a papiere potrebne tak to prihlasis aj u nas za tych 10 000.
ALE ODPORUCAM TI POZRIET SI TEMU NA BAZARE MALAGUTI FIREFOX F15 ON SAM NEVE ZA KOLKO HO PREDA A PISE ZE CENA DOHODOU..tak sa s nim DOHODNI mozno ti to da do tej 30tky a i s prilbu..

podpis som si este nenastavil
dik za odpovede, ale asi nieco troska vacsie ako hurikanik potrebujem bo nemam 70kg + nejaka babenka do zadumPershing napísal:Ked kupis odomna, tak prihlasenie ta vyjde menej, lebo si zo ZV a znacku menit nemusis, ostane ti ta moja, len poistku vybavit na svoje meno... Do soboty mam dovolenku, tak po dohode mozem prist sa ukazat...
Ostatnym dakujem za dobre slovo na mojho Hurikana, ale vsak viete, ze je naozaj bez zavad... Aj dnes som sa bol previezt do dejiska SS (ScooterShow) 2008, najazdenych cca 130 km

- Quiksilver
- st. skútrista
diki ja len tak orientacne cenu som dal +- 1000 nepohybujem sa okolo toho ale shak treba si pomahat...Plexxak napísal:Quik: upresnim ten bod c.1
1: Poistenie ta vyjde tak na 800-1 200 Sk maximalne, prihlasenie je 2 000 Sk a znacka za 500Cize suma sumarum nejakych 3 500 Sk
podpis som si este nenastavil
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Kontaktovať užívateľa:
teraz som prihlasova skuter tak to viem presne poistka v allianzi na rok na 50 je 800skPredator8284 napísal:Mam taku otazocku...kupim skuter ale to nieje este konecna cena, ked neratam prilbu kolko stoji prihlasenie, poistenie a znacky?
tabulky ak prihlasijes z ineho okresu 1500sk plus musis ist na obhliadku to je v tych 1500 zahrnute