skuter
Moderátor: Moderators
-
- kolobežkár
- Dátum registrácie: St Apr 09, 2008 3:25 pm
- Skúter: SUZUKI BURGMAN 400 K4
skuter
mozem poprosit o radu ci mam ist do obsahu malaguti madison 150 alebo vyssie, 200,250, / a ci je nejaky vyrazny rozdiel medzi 150 a 180 ccm, mam jednu v ponuke 150 preto sa pytam a aj 180, alebo pockat a kupit este večšiu 200-250,,,, dakujem
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Presne tak..radšej ak tak, tak tú 250ku Poistka je rovnaká a vodičák potrebuješ tak isto Ačko tak načo sa uskromňovať.... nejde o to ale čím väčší motor tým ide menej na doraz a tým viac vydrží.A celkovo aj celý scooter je potom väčší a pohodlnejší
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- kolobežkár
skuter
no chodim do mesta malo a vozit sa budem asi tak v piatok na kofo do senca ked vyde cas, z chalanmi no dlchsie trasy zatial nemam v plane bo malo casu, len do BA to mam 15 km tak to by boli zatil tie dlchšie trasy, polovicka si nesadne na moto tak dlchšie zatial nie a casom mozno aa potom toto predam a kupim asi silnejsie no zalezi od casu, a financii, tak dik za info, dneska rano som videl nejakeho fandu malaguti madison /tmavo modra/ na ivanskej ceste okolo 8,40- 9,00 jak blesk pomedzi auta ktoto bol ? niekto od nas ?
- Firenze
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Máj 10, 2008 9:16 pm
- Skúter: Suzuki Burgman AN650 Executive K9
- Kontaktovať užívateľa:
Urcite vacsii skuter. Ja som mal doteraz 150 a tu som musel tocit stale namaximalku aby som isiel aspom 85km/h a to nie je dobre. teraz mam pohodicku 400 vku a to je uz o nim klidecek krasa. Iba sadnes a ziadne auta nic utnes tomu a si v prdeli . Nez sa plechovka rozhybe tak uz ani nevie ako si vyzeral.
Urcite chod do vacsiej kubatury.
Urcite chod do vacsiej kubatury.
-
- kolobežkár
moto
chlapi potrebujem poradit co by ste brali vy ? bol som sa vozit na 4 skutroch a neviem si vybrat, honda phanteon 150. celko dobra to ide /// moc sa mi nepaci zadna cast,/// gillera runner 180 to je na zabitie uplna zverina super to ide , malaguti madison 125 celkom sa to da na to ze to je 125-ka. a madison 180 ide to doobre, ale mam v ponuke 150 madisona, budem jazdit asi 100 km za mesiac , zatial a neviem si vybrat, dakujem za odpovede, 

- VLADY
- spammer
Gilera je Gilera -športový scooter , aj pre dvoch sa dácelkom v pohodke ... a Malaguti skorej na také kludné jazdenie...a je väčšia a pre dvoch pohodlnejšia asi ....Zober podla pocitu a podla stavu. 

-
- kolobežkár
moto
no to sa ti povie ked fakt neviem, tak asi ten pantheon ? co ti na to alebo sa este prevezen na madisone 150 ?, lebo lepsie sa mi sedelo ked som stal na mieste ,, na honde ////ale pocas jazdy na madisone ma krajsi vzlad ten madison ale je to 4t a honda je 2t, no a teraz ? len este som sa neviezol na madisone 150 tak pockam a uvidim asi,? babo rad
- VLADY
- spammer
2T bude asi pažravejší v takej väčšej kubatúre... a celkovo 2T motor vydrží menej kilákov ako 4T ale zas je výkonnejší Ja by som osobne velký scooter bral jedine 4T, ale prvoradý je posed aby si si mohol pohodlne sadnúť poprípade dosť miesta na nohy aj natiahnutie aby si na tom nesedel tak nejak poskladaný jak cólštok....