Kód: Vybrať všetko
NOTE***you must Up-Jet and remove a welded-in cone that comes on all these ET2 pipes for it to work the way it should (we can do this for you for an extra fee).
Moderátor: Moderators
NOTE***you must Up-Jet and remove a welded-in cone that comes on all these ET2 pipes for it to work the way it should (we can do this for you for an extra fee).
mas tam napisane ze by si mal dat vacsiu trysku do karbu a odstranit tu prizvaranu vecicku co mas vo vyfuku na strane kde sa montuje do montora. ak si ju nevylomil von tak to je pricina tvojho problemu.m.y.r.o napísal:nejaky dobry anglican by mi please neprelozil toto ale dobre lebo neviim stale ocom to je je to k vyfuku leo vince SP3 Performance Muffler, a hned vas aj poprosim o dalsu pomoc neste mi ist skuter keeway matrix 50 viac nez 55 ci ideme dvaja alebo sam stale ide tak isto aj rozbech rovnaky ci idem sam alebo dvaja...on ste ist aj vac ale daco ho neste pustiit co to moze byt ??? dakujem
no pozrem to a dam vediettheruck napísal:mas tam napisane ze by si mal dat vacsiu trysku do karbu a odstranit tu prizvaranu vecicku co mas vo vyfuku na strane kde sa montuje do montora. ak si ju nevylomil von tak to je pricina tvojho problemu.m.y.r.o napísal:nejaky dobry anglican by mi please neprelozil toto ale dobre lebo neviim stale ocom to je je to k vyfuku leo vince SP3 Performance Muffler, a hned vas aj poprosim o dalsu pomoc neste mi ist skuter keeway matrix 50 viac nez 55 ci ideme dvaja alebo sam stale ide tak isto aj rozbech rovnaky ci idem sam alebo dvaja...on ste ist aj vac ale daco ho neste pustiit co to moze byt ??? dakujem
jj presne tak ...ale mam ich ale 18 valcekov a nevel kere su jake najprv som dal prvych 6 islo mi to 55 potom som skusil dalse a slo to len 50....ale asi teda objednam original a uvidiisamatopn napísal:ako dal si ze aha v sufliku mam valceky a sup tam snimi???m.y.r.o napísal:no na vyfuku nic nieje ...moze to robit aj to ze nemam tam original valceky ale dal som tam take ake som nasiel????
jasne ze toomoze byt stoho mozes ich mat moc lahke alebo tazke