A dufam, ze im vzdy odzdravis (resp. motorkarov by si mal zdravit ako prvy), lebo inac sa na ich fore hnevaju...
keeway hurricane, 2 pasaziery, 100km trasa- prezije to?
Moderátor: Moderators
- THeBaNDiT
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
mohlo by to znamenat, ze svietis privysoko (pripadne dialkovymi), ale to by motorkarom vadit nemalo (aspon nie natolko, aby na to druhych upozornovali), kedze mnohi svietia dialkovymi cez den trvalo...
A dufam, ze im vzdy odzdravis (resp. motorkarov by si mal zdravit ako prvy), lebo inac sa na ich fore hnevaju...
- Lapko
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Ut Apr 08, 2008 7:40 pm
- Skúter: Suzuki Burgman 400 K7 / Suzuki V-Strom 650 K7
:gt2: :gt1:Looserqo napísal:nn, to ti ukazuje
"pozri sa dole, ja mam dobre nafukane koleso"
Nie neznamena to nic hanlive. Prave naopak, vacsina slusnych motorkarov sa zdravi a nezalezi aky stroj sedlas. Vacsinou byvaju pohodaci na choproch ale sem tam sa stane ze ma pozdravi aj jogurtak ked to stihne
Najcastejsie sa zdravi zdvyhnutymi dvoma prstamy, ukazovak a prostrednik, takym sposobom ze prsty smeruju dolava alebo dole a dlanou dopredu.
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Načo pozeráš priamo do reflektorov??? potom Ti to jasné že ťahá oči.....Ja svietim tiež a budem dovtedy pokial budú na cestách slepí šoféri...polucias napísal:nie, mám vždy určite krátke svetlá, už sa mi to stalo viackrát že ma tak zdravili, nechcú mi tým povedat že mám svetlá na krátko a mám si dat dlhé???????????
a prečo svietia dlhými celý den, dost mi to lezie na nervy ked idem v aute, strašne to ťahá oči
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- THeBaNDiT
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
ked uz sa tema zvrtla na to, ako sa zdravi medzi motorkarmi, tak len dodam, ze ja zdravim tak, ze lavu ruku bud trochu zdvihnem, alebo do strany... a doteraz nebol problem, kazdy motorkar pochopil a ak nebol namysleny, tak odzdravil... len poniektori chopristi s tym mali problem, doteraz mi neodzdravilo viac chopristov nez jogurtakov (ale v sucte ich je malo).
2 VLADY: on sa nestazoval, ze ho to oslepuje (aj ked to oslepuje, ked sa do dialkacov clovek pozrie), napisal, ze to taha oci, a to znamena, ze Tvoje dialkove svetla pritahuju pozornost vodicov na ukor sledovania ostatnej premavky...
2 VLADY: on sa nestazoval, ze ho to oslepuje (aj ked to oslepuje, ked sa do dialkacov clovek pozrie), napisal, ze to taha oci, a to znamena, ze Tvoje dialkove svetla pritahuju pozornost vodicov na ukor sledovania ostatnej premavky...