Jazdíte agresívne ?

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
M4rekX
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: Ut Jún 24, 2008 1:37 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

Jazdíte agresívne ?

#1 Príspevok od užívateľa M4rekX » Št Aug 28, 2008 12:10 am

Tak čo priznajte farbu.. :D
Jazdíte agresívne ?
Napríklad v meste kolona ... tak ju pekne celu obídete po lavej/pravej strane ?
Alebo v kruhači sa motaju dve tri auta tak ich obehnete ?
Predbiehate autá v meste? Jazdíte cez plné čiary ... ?

Prípadne ak niečo máte čo som nespomenul tak napíšte dost by ma to zaujímalo ;)
podpis som si este nenastavil

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa TomasARN » Št Aug 28, 2008 7:18 am

kolonu predbieham ci stoji alebo ide, po krajnici, stredom, proste kade sa da
plnu ciaru sa neda vzdy dodrzat, hlavne, ked sa niekto vlece :-)

Plexxak
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Ut Aug 15, 2006 6:27 pm
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa Plexxak » Št Aug 28, 2008 8:27 am

Tak s 50-kou sa moc agresivne predsalen jazdit neda, sprava zasadne neobieham, a auta predbieham len prilezitostne a to aj tam kde sa da, tusim ze len raz som preedbiehal cez dve ciary, ale to som mal dokonaly prehlad o tom ci nieco oproti nejde...

Inak, na cervenej na krizovatkse sa samozrejme pokusam dostat sa dopredu a vacsinou to aj vyjde, dokonca raz si jeden sklopil zrkadlo aby som mohlo povedla neho prejst :)

Looserqo
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 1:08 pm
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa Looserqo » Št Aug 28, 2008 8:28 am

Kolonu obieham, ked je to kolona.
Ak je to len 5 aut predomnou na cervenej, silou mocou dopredu nejdem

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm

#5 Príspevok od užívateľa Scarp » Št Aug 28, 2008 8:30 am

Ja si jadzu po meste doslova uzivam :D ale v ramci moznosti kolony u nas moc niesu ale auta veeselo obieham

matopn
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa matopn » Št Aug 28, 2008 9:01 am

Neni nic krajsie ako ked obiehas audi R8 na scootri bo pred nim sa slinta niekto 40 :wink:

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#7 Príspevok od užívateľa jean » Št Aug 28, 2008 9:09 am

To som normálne lúzer, kolónu predbieham len keď je to bezpečné, na križovatke sa tlačím dopredu, len keď stoja autá, bielu čiaru dodržujem takmer vždy. Inak takých parchantov, čo na skútri lietajú medzi autami v špičke, by som zatváral, keď vidím, čo sú schopní porobiť (jazdím dosť autom), tak sa čudujem, že je tak málo zrazených skútristov... A neviem čím to je, ale robia to hlavne prdkáče alias 50ccm. Vlastne som to ešte ani nevidel spraviť na normálnom skútri s normálnym motorom (to jest aspoň 125ccm a hore)

mino2
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Pi Máj 18, 2007 9:10 am

#8 Príspevok od užívateľa mino2 » Št Aug 28, 2008 9:26 am

Nebude to vekom na tých 50ccm? Autá predbieham mimo mesta, kamiony autobusy tiež ak sa dá. V meste sa netlačím na červenej dopredu, stojím ako ked idem autom. Na prechodoch ludom väčšinou zastanem.
Honda PS 150i

kika
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 6:12 pm
Skúter: Gilera Runner 125 ST

#9 Príspevok od užívateľa kika » Št Aug 28, 2008 10:24 am

tak ja na ceste tiez nerebelujem :D kolony prilis neobieham, na krizovatke sa tlacim len ked je vela aut,ale inak sa drzim pekne za autami, sak mam len poldecak tak si nemozem vyskakovat :)

Lapko
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ut Apr 08, 2008 7:40 pm
Skúter: Suzuki Burgman 400 K7 / Suzuki V-Strom 650 K7

#10 Príspevok od užívateľa Lapko » Št Aug 28, 2008 11:13 am

Ja som sa napriklad ked som mal este seriu scooter tlacil stale dopredu, a teraz ked ten scooter ide ovela ovela lepsie tak nemam moc potrebu byt na krizovatke prvy, Kto vie cim to je ale ked je dlha kolona tak prekluckujem. Ved o tom to je na malom scootri, rychlo sa dostat cez mesto a zapchy...

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#11 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Aug 28, 2008 11:19 am

plne ciary dodrziavam a len vyuzivam predpisy kde sa pise ze moped moze ist po krajnici...cize kolona z prava no problem...v zacpe sa prekluckujem vzdy dopredu...ale len v ramci bezpecnosti...take ako za mlada ze na krizovatke som pravidelne dakomu ustrelil zrkadlo uz davno nie (teda skor od vtedy co nejazdim v blave)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

M4rekX
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Kontaktovať užívateľa:

#12 Príspevok od užívateľa M4rekX » Št Aug 28, 2008 11:39 am

Hej hej ja tiež inak zastavujem pred prechodom ale newim prečo tí ludia utekaju cez tie prechody :D asi vyzeram agresivne...
V meste obieham len občasne ked sa niekto vyslovene vleče pod 50 km/h :D
ale už som aj s mojou seriovou aprilkou obiehal dokopca nakladne auto ... a dobiehal som škodovku ... zatím som malo predbiehal (možno ked to odblokujem tak to bude iné...)

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Kontaktovať užívateľa:

#13 Príspevok od užívateľa geetee =) » Št Aug 28, 2008 11:58 am

mudre hlavy s dediny ze na semaforoch sa netlacia a jazdia podla predpisov, v BA by vas udupal prvy terenak s bezkrkym soferom

ja predbieham ci ide kolona 20 alebo 60 pripadne 80 proste brzdim len ked je cervena na semafore aspon 2sekundy (inak sa drzim hesla: zelena je este tepla)
ked sa niekto vlece po kruhaci tak sa mu skocim pred nos nech sa prebere a idem dalej
ak je niekde maximalka 80 na dvojprudovke a dakto ide 80 v lavom prude tak ho kludne obehnem s pravej strany
ked idu dvaja subezne vedla seba tak sa nehambim trubit kym sa neuvedomia
a ak ma niekto nasere tak mu nevaham ... do auta (bud autom alebo klucami ak som na scoot)

inak zatial dost dlho bez nehody a trasu ktoru predpisovo zvladnem za 50-60min cez mesto lebo prave konzumujem McKacera tak na scootri sa da agresivnou jazdou spravit za 15min

ak som daco zabudol tak mi pripomente, inak okrem par buchancov do spetakov na autach nic vazne
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

mino2
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Pi Máj 18, 2007 9:10 am

#14 Príspevok od užívateľa mino2 » Št Aug 28, 2008 12:05 pm

Čo je na tom že je niekto z dediny alebo malého mesta. Chcem Ta vidiet ako za jazdi škriabeš lak na aute klučami. Asi trošku silné slová.
Honda PS 150i

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Kontaktovať užívateľa:

#15 Príspevok od užívateľa geetee =) » Št Aug 28, 2008 12:14 pm

mino2 napísal:Čo je na tom že je niekto z dediny alebo malého mesta. Chcem Ta vidiet ako za jazdi škriabeš lak na aute klučami. Asi trošku silné slová.
no asi tak klucena na krk (ale v ruke) a dost velka hrca klucov, a vinil je na svete
ale to ma musi nasrat tyek to potom ani nejdem tam kam chcem ale kade ide on.

ja sa nikomu nesmejem ze je s dediny len ze vam sa vravi ked tm mate tri semafori a 10 aut na krizovatke v spicke, ked opravovali pristavny most tak od ASmlinske nivy az po konec ruzinova (co je k... dlha trasa a na dvojprudovke) stali auta a hybali sa slimacim tempom a ja som sa ponahlal a prste ked boli moc blizko tak som im proste vrazil do spetaku lebo som sa nevosiel, ale vypadol som z mesta asi tak o hodinu skor ako autom alebo slusnou jazdou
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

M4rekX
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Kontaktovať užívateľa:

#16 Príspevok od užívateľa M4rekX » Št Aug 28, 2008 12:15 pm

Kuurna to by chcelo video z mestkej premavky a nejakeho skútristu extremistu :D

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Kontaktovať užívateľa:

#17 Príspevok od užívateľa geetee =) » Št Aug 28, 2008 12:23 pm

M4rekX napísal:Kuurna to by chcelo video z mestkej premavky a nejakeho skútristu extremistu :D
len minuli mesiac som si konecne opravil utrhnute uchyty na zadnom narazniku, no a predny? :-D ten us drzi len silou vole :-D

duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#18 Príspevok od užívateľa duky5 » Št Aug 28, 2008 1:34 pm

geetee =) napísal:dlha trasa a na dvojprudovke) stali auta a hybali sa slimacim tempom a ja som sa ponahlal a prste ked boli moc blizko tak som im proste vrazil do spetaku lebo som sa nevosiel, ale vypadol som z mesta asi tak o hodinu skor ako autom alebo slusnou jazdou
ty musis byt iny sedlak...nedivil by som sa keby ta niekto sepalil...toto mi spravit na aute.....uvedomujes si ze na teba moze doplatit iny skutrista ked stretne kvoli tebe nasrateho "plechovkara"?..

ty nemas spataky na riditkach ze by si spomalil a pekne vytocil a presiel v pohode? bez agresie a sedlaciny....ver tomu ze to ide aj na maxiskutri, len to zavisi od sofera...

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Kontaktovať užívateľa:

#19 Príspevok od užívateľa geetee =) » Št Aug 28, 2008 1:41 pm

duky5 napísal:
geetee =) napísal:dlha trasa a na dvojprudovke) stali auta a hybali sa slimacim tempom a ja som sa ponahlal a prste ked boli moc blizko tak som im proste vrazil do spetaku lebo som sa nevosiel, ale vypadol som z mesta asi tak o hodinu skor ako autom alebo slusnou jazdou
ty musis byt iny sedlak...nedivil by som sa keby ta niekto sepalil...toto mi spravit na aute.....uvedomujes si ze na teba moze doplatit iny skutrista ked stretne kvoli tebe nasrateho "plechovkara"?..

ty nemas spataky na riditkach ze by si spomalil a pekne vytocil a presiel v pohode? bez agresie a sedlaciny....ver tomu ze to ide aj na maxiskutri, len to zavisi od sofera...
spetaky som si odvikol pouzivat, ja otacam hlavou, ani na zavodaku nemam spetne, a na mojich scootroch su vzdy take ze prd vidiet
(PS teraz mam vybite zrkadlo na lavom spetnom :-D )

Obrázok

a inak nasraty plechovkari, kebyze nevidia v dialke ze sa dakto vali medzi nich a nezacnu blokovat tak tym trafim spetak aj keby bolo miesta na tatrovku

PS: ja nejazdim na maxikoch, kuchynske linky su mi proti chuti

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#20 Príspevok od užívateľa TomasARN » Št Aug 28, 2008 1:44 pm

no malo to byt o agresivnom jazdeni, nie o agresivnom vyjadrovani, ale kludne pokracujte, nech sa este pobavim :-)

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Kontaktovať užívateľa:

#21 Príspevok od užívateľa geetee =) » Št Aug 28, 2008 1:48 pm

este vlastne priznanie sa ze jazdim aj normalne :-D som s kamosom skusal on vyrazil s komarna podla predpisov a blablabla a ja som isiel co to slo, obiehanie v nerehladnych usekoch rychlost ze keby to vydelili dvoma tak by mi stale odobrali vodicak... proste ako prasa a on v BA prisiel o 17min neskor ako ja na to iste miesto takze ked som mimo mesto tak mam na salame a maximalne 110 a predbieham len ked ide pod 90

ale inak moj jazdny styl zavisi hlavne od typu hudby co pocuvam, to som si dost postrehol :-D

duky5
motorkár
motorkár

#22 Príspevok od užívateľa duky5 » Št Aug 28, 2008 1:59 pm

geetee =) napísal: a na mojich scootroch su vzdy take ze prd vidiet
v spataku mas vidiet to co je za tebou a nie sam seba :)

dufam ze individui tvojho typu stretnem na ceste co najmenej

PS - ked ide pomala kolona aut a auto pred tebou zuzi medzeru, nie vzdy to robi naschval, len chce vybocit z radu aby videl ako daleko ta kolona siaha...staci chvilku pockat kym ta zaregistruje a mas volno aj pre kuchynsku linku s funkcnymi spatakmi...no ano, zdrzi ta to asi 5 sekund v sedlackej jazde....

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Kontaktovať užívateľa:

#23 Príspevok od užívateľa geetee =) » Št Aug 28, 2008 2:02 pm

duky5 napísal:
geetee =) napísal: a na mojich scootroch su vzdy take ze prd vidiet
v spataku mas vidiet to co je za tebou a nie sam seba :)

dufam ze individui tvojho typu stretnem na ceste co najmenej

PS - ked ide pomala kolona aut a auto pred tebou zuzi medzeru, nie vzdy to robi naschval, len chce vybocit z radu aby videl ako daleko ta kolona siaha...staci chvilku pockat kym ta zaregistruje a mas volno aj pre kuchynsku linku s funkcnymi spatakmi...no ano, zdrzi ta to asi 5 sekund v sedlackej jazde....
zdrzi ma to v plinulej palbe ked sa ponahlam a uz meskam

inak par krat si ma stretol ale asi si pozeral do spetakov miesto premavky pred tebou takze ti bolo zatazko zdvihnut haksnu
tak by si si sedlakov mohol odpustit lebo si s3r3s do huby

duky5
motorkár
motorkár

#24 Príspevok od užívateľa duky5 » Št Aug 28, 2008 2:11 pm

geetee =) napísal:
zdrzi ma to v plinulej palbe ked sa ponahlam a uz meskam

inak par krat si ma stretol ale asi si pozeral do spetakov miesto premavky pred tebou takze ti bolo zatazko zdvihnut haksnu
tak by si si sedlakov mohol odpustit lebo si s3r3s do huby
niekto ta brzdil aj v skolskej dochadzke ako vidim, toto uz nie su bezne preklepy...ale jasne rozmyslani nad gramatikou by ta brzdilo v plynulom pisani o tom aky si borec na ceste...

mozno som ta x-krat nepozdravil, v prvom rade dbam aby som mal zvladnutu situaciu na ceste a ked je neprehladna tak nezdravim, ale inak zdradvim kazdeho aj ked skutristi na 99% neodzdravia

Martin091
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Aug 09, 2008 2:26 pm
Skúter: Keeway Arn 125

#25 Príspevok od užívateľa Martin091 » Št Aug 28, 2008 2:18 pm

ja idem dopredu ked vidim ze tam je miesto nebudem sa silou mocou pchat nekam

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"