peugeot jet force
Moderátor: Moderators
peugeot jet force
chcel by som kupit... viete poradit? oplati sa? za 46 000 a ma 10 000 najazdene.... nemate nejake skusenosti? spotreba, maximalka, zrychlenie a celkovo co nato hovorite? dik
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
je to dovezené..zisti si či to má papiere... takýchto inzerátov je plný internet..skúter vynesú do nebies aký je bombový a nakoniec zistíš že to je polepená búranica spoza hraníchonda_SFX50 napísal:tak akoze ten scooter je dost dobry zatim vem iba ze r.v.: 9/2004, 50cm3, 5kW (7PS), Z, A, Benzín, 7000 km .... tak co? a za 46 000 mozno by dal za 40 000 teda to by bol moj senale pochybujem

podpis som si este nenastavil
zdravicko je to trocha mimo temy: ale som tu novy a potrebujem poradit, chystam sa kupit skuter teraz v priebehu mesiaca , urcite sa necchem zamerat na cinske znacky, chcem proste rokmi osvedcenu kvalitku. malo by ist o 50cc (ani zdaleka sa mi nechce robit vodicak, jazdim na aute a to chcem len ako cisto letnu zalezitost po meste). Skuste mi poradit nejake typy kotre su na tom dobre motorickymi vlastnostami co sa tyka vykonu, maximalky atd. Mojimy favoritmi su zatial peugeoty , maju super dizajn ,napr jetforce alebo speedf2.je od toho este nieco lepsie? diki za kazdu radu fakt sa nevyznam.