Ahojte,tak dnes som mal po 4000Km bez nehody prvu nehodu.No v podstate druhú,ale na prvej som padel asi v 10Km rychlosti na kamienkoch,to nerátam
Som si išiel pekne 50 po našej ulici dom.. ma asi 1km rovinka.. v štvrtke cesty bolo auto zaparkovane na chodniku,vyjelo na cestu a odstavilo sa hneď pri pravej krajnici,pozriem vidim brzdove svetlá,žiadnu smerovku,tak som si povedal asi ma púšta,tak som pridal aby som ho obešiel a on mohol robiť to čo chcel.. tak som dal asi 55-60Km/h.. zrazu stočil volant prutko dolava a dal plyn.. tak mi neostavalo nič iné a spraviť to isté(bez toho plynu samozrejme

.. tak som stočil motorku dolava v protismere sme sa stretli a ja som buchol do jeho auta.Laktom som mu rozbil sklo na spetnom zrkadle.. a keď som už padol šúchal som sa asi meter a pol po zemi a ked som zastavil motorka mi pristala na nohach,naštastie to bolo tak na obrubniku,ja pod motorka na obrubniku.. takže to nebolelo.. a ešte som buchol hlavou do odparkovaného auta.Bola to jeho chyba jednoznačne,nedal smerovku a vjel mi do cesty.aj keď si to moc nepriznával..Ale bolo to tak.Výsledkom bolo že motorka je odrata na pravej strane a predny plast na kolesi trocha prasknuty.. naštastie nič vážne,vozil som sa potom ešte.. na Aute je škoda asi 300€.. spetak,elektrika v nom dvere.. No a ja,ehm bol som v tričku.. Takže laket s toho spetneho dooškierany rameno dooškierané,chrbát dooškierany,maliček narazeny,zapastie doškriabané,stehna trošičku.. fotky pridám zajtra.. Taky pekny den celkom
Zlucene - TomasARN