tak si t precitaj nahlas a budes to pocutjeffo napísal:...chcem pocut ze autobus ma stat na zastavke a nie mimo nej...
konflikty v plechovkarmi
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
TAK TAK ...presne jak píšeš....ja to robím len občas ak si dám ráno polku viagry
Ale asi by som skúsil napísať na dopravný podnik alebo kto tam jazdí že nech Ti vysvetlia prečo to takto ten autobus tam zastavuje podla mna jeho nadriadený nebudú nadšený pretože v prepravnom poriadku je jasne napísané o nastupovaní a vystupovaní len na zastávke....
Normálne ho natri BEUSáka jedného lenivého 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Nieco aktualne k teme trosku dlhsie:
Dnes poobede si idem natankovat,na pumpe mrte aut tak sa zaradim a cakam.Typek predomnou sa vnutri nejak zdrzal,tak si vravim stojan znulovany,hadica do nadrze dociahne tak natankujem.Po 1litry benzinu sa stojan blokol a koniec.Manik medzitym odisiel a stojan momentalne obsadzujem ja.Idem dnu tetuske povedat nech to odblokuje ,ze dotankujem.
Vraj to mam zaplatit a tankovat znova - OK.Tak znova tankujem doplna a znova dovnutra do rady.Videm von a cajka v aute co cakala na stojan za mnou mi zacne hubovat ze co sa vleciem a ci neviem tankovat(kedze so mal na hlave helmu vsetko som nepocul).
Chcel som jej nieco povedat(slusne),ale jak vidim zmysel to nema tak jej ako spravny gentleman ukazujem prostrednik a odchadzam.Ked som autom este sa mi ani raz nestalo,ze by bol niekto tak drzy a netrpezlivy pri stojanoch.Samozrejme aj ja si zanadavam,ked dotycny vnutri este ide na obed
a pumpa plna.
Tiez mate niekedy dojem,ze ked idete na skutri tak ste pre ostatnych idioti co su prvy raz v premavke ?
Dnes poobede si idem natankovat,na pumpe mrte aut tak sa zaradim a cakam.Typek predomnou sa vnutri nejak zdrzal,tak si vravim stojan znulovany,hadica do nadrze dociahne tak natankujem.Po 1litry benzinu sa stojan blokol a koniec.Manik medzitym odisiel a stojan momentalne obsadzujem ja.Idem dnu tetuske povedat nech to odblokuje ,ze dotankujem.
Vraj to mam zaplatit a tankovat znova - OK.Tak znova tankujem doplna a znova dovnutra do rady.Videm von a cajka v aute co cakala na stojan za mnou mi zacne hubovat ze co sa vleciem a ci neviem tankovat(kedze so mal na hlave helmu vsetko som nepocul).
Chcel som jej nieco povedat(slusne),ale jak vidim zmysel to nema tak jej ako spravny gentleman ukazujem prostrednik a odchadzam.Ked som autom este sa mi ani raz nestalo,ze by bol niekto tak drzy a netrpezlivy pri stojanoch.Samozrejme aj ja si zanadavam,ked dotycny vnutri este ide na obed

Tiez mate niekedy dojem,ze ked idete na skutri tak ste pre ostatnych idioti co su prvy raz v premavke ?
Kawasaki Versys Touring Edition

- VLADY
- spammer
presne tak tak tak...... Confused Niektorí ludia majú skrátka myslenie na úrovni automatickej pračky....a vôbec nemysla na iných či v obchode alebo na pumpe alebo hockde skrátka len na seba ....

- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Presne tak je to respectgogo napísal:žeby rešpekt.. ale podla mna to robia len tý co v mladosti skuter nemali,že dobre že ti pokutu on nehce dat že tolko čaka kedy pride na rad

podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Tak to ja ked pridem na pumpu, natankujem, zaplatim, rukavice do prilby, prilbu zavesim na riadidla, nastartujem a presuniem sa za parkovisko na druhej strany pumpy... vypnem motor a idem zadat udaje do mobilu kvoli spotrebe...
Az tam si potom nasadim prilbu a rukavice a podho do het. Nikoho tym nezdrziavam... iba seba 

- polly50
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Jún 24, 2007 9:36 am
- Skúter: Motorro Polly 50
moja skusenost s nimi bola hned z predajne ked mi jeden blbecek nezauceny nedal prednost na stopke a skoro som sa pozrel do kufra.Brzdi vdaka fungovali ale hned som si pomyslel na slova predajce:setriteho a brzy jemne zabehavajta 

valec-70 Motoforce Sport,vario-seria 5.75g,spojka-seria červené prižinky Naraku, červena kontrastka Malossi,Kemen kevlar,výfuk- LeoVince Touring, Motoforce 17,5 tryska 72 http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... 491#p41317
Ja mám čerstvú udalosť z dneskajška bol som sa voziť u nás v ZC tá cesta je účelová komunikácia ktorá slúži horárom a pár luďom čo tam vývaju je to nový asfalt tak tam sem tam niekto chodí .Ale auto tam stretnem zriedka bol som s priateľkou a zastavil som skúter tak zhruba v strede cesty videl som prichádzať auto bol osm asi 5 m od skútra dobehol som k nemu a odtlačil hneď nabok vodič auta prešiel okolo mňa nepočul som čo mi hovoril a ukazoval mi kadejaké kraviny len som poznamenal že čo zíza asi 20 m dalej zastal hodil spiatočku pristavil ku mne a začal pi... že cesta je pre každého a podobné hovadiny zhúkol som naňho že či má nejaký problém ešte chílu pi.. a potom odisiel som myslel že už na mna vybehne .
Inak sorry za dlhý text ale toto ma už vie dorazit nič som nepsravil a pi.. do mňa ako keby som mu obsr... auto
Inak sorry za dlhý text ale toto ma už vie dorazit nič som nepsravil a pi.. do mňa ako keby som mu obsr... auto
- VLADY
- spammer
Ráno si asi nezašukal asi a možno aj celý mesiac
tak sa potreboval odbaviť a bol si na rane!!!!
Verím tomu že keby tam bol nejaký drsňák na chopri alebo pod mašine tak ho ani spoza volantu nebude vidieť...a držal by hubu a krok!!! 

Odisiel s komentarom nabuduce bez poznamok ako snazim sa riesit vsetko bez konfliktu ale ak by vystupil z auta tak ma kver v ksichte .Bohvie ako by to skoncilo keby som nanho cez cierne sklo cez ktore nevidno nezhukol ci ma nejaky problem mal som pocit ze uz lezie z auta