Akcie v obchodoch - motoveci
Moderátor: Moderators
- yanchi
- skútrista
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 8:07 pm
- Skúter: N/A
- Kontaktovať užívateľa:
nevem ake tazke a ohybne su ostatne chranice ale tak mne sa nezda tazky... urcite ze su aj lahsie, nehovorim ze nie, ale tak za 1200sk sa nedaju cakat zazrakyk_o_nti napísal:yanci: ja čo som videl ten chránič chrbta tak nič moc... Je to dosť ťažké a neohybné... Skús či to prežije aspoň ten krompáč

podpis som si este nenastavil
- x.treme
- cyklista
- Dátum registrácie: Pi Dec 22, 2006 4:02 pm
- Skúter: neuvedený
ja som videl ako jedny blazni testuju novy motocrossovy chranic na hrud a ruky... zapojily cloveka za nove subaru a tahali ho po zemi dookola a ked nabral rychlost tak sa pustil a vyletel mimo cesty... nic sa mu nestalo.Domco napísal:nikdy nevies ako to testuju ,cloveka kadeco napadneyanchi napísal: to veru nie:D myslis ze v tovarnach na znackove chranice sa mlatia s krompacmi po chrbtoch?
- yanchi
- skútrista
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 8:07 pm
- Skúter: N/A
- Kontaktovať užívateľa:
inak tieto crash testy mozu byt podla mna celkom zaujimava "podivana"... keby sa naslo nejake ilustracne video by nebolo zlex.treme napísal:ja som videl ako jedny blazni testuju novy motocrossovy chranic na hrud a ruky... zapojily cloveka za nove subaru a tahali ho po zemi dookola a ked nabral rychlost tak sa pustil a vyletel mimo cesty... nic sa mu nestalo.Domco napísal: nikdy nevies ako to testuju ,cloveka kadeco napadne