Platnosť vodičského preukazu AM a B v zahraničí
Moderátor: Moderators
- KRAES
- skútrista
- Dátum registrácie: Pi Feb 21, 2014 2:25 pm
- Skúter: KEEWAY SilverBlade 125EFI
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Platnosť vodičského preukazu AM a B v zahraničí
More na skútru preto, že nemám „A“-čko, je pre mňa stále v nedohľadne. Rád by som chcel absolvovať túto trasu (http://goo.gl/maps/cDpum ), ktorú roky jazdíme autom s malými obmenami, ale trasa stojí zato. Diaľnice v Maďarsku sa dajú vynechať, aby to bolo o jazde a kochaním sa krajinou a nie čo najrýchlejšie k moru. Cesta kolem rieky Neretvy je nezabudnuteľná. 

KEEWAY SilverBlade 125EFI - od 4/2014 = 21 950km; spotreba od 2,53l do 3,3l/100km; sviečka Denso Iridium Power; 12V zásuvka; variátor Polini Maxi Hi-Speed 6ROL; GSM ALARM; BLUE LED Backlight ;
- Look
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
KRAES ta trasa vyzera v skutku zaujimavo! asi sa tento rok inšpirtujem.
- waikik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Okt 25, 2013 10:51 pm
- Skúter: .."len reťáz pánové,sorry"....Honda NC 750 S
fuuha KRAES..pekná trasa.Dal si zaujímavý cieľ a verím,že sa ti podarí to absolvovať a nájdeš zopár spolunadšencov tomuto tripu....Držím prsty a tradične fandím takýmto výzvam...
"Dobří holubi se vracejí...."......HONDA again....
-
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Dec 26, 2014 12:27 pm
- Skúter: suzuki burgman 400 k9
Nedá mi inak ako súhlasiť s KRAES-om,časť tej cesty som absolvoval.
Síce opačne z Mostaru na Sk a bolo to autom,ale napriek odstupu 2 rokov ju mám stále v pamäti.
Okolo Neretvy je naozaj krásne.
Oslovilo ma to natoľko,že si to chcem zopakovať na skútri,akurát od Sarajeva nepokračovať smerom k moru,ale smer Foča a potom Čierna Hora-pohorie Durmitor+kaňon rieky Tara.
Toto je môj skutrovo-cestovateľský sen
Síce opačne z Mostaru na Sk a bolo to autom,ale napriek odstupu 2 rokov ju mám stále v pamäti.
Okolo Neretvy je naozaj krásne.
Oslovilo ma to natoľko,že si to chcem zopakovať na skútri,akurát od Sarajeva nepokračovať smerom k moru,ale smer Foča a potom Čierna Hora-pohorie Durmitor+kaňon rieky Tara.
Toto je môj skutrovo-cestovateľský sen

- KRAES
- skútrista
- Dátum registrácie: Pi Feb 21, 2014 2:25 pm
- Skúter: KEEWAY SilverBlade 125EFI
- Kontaktovať užívateľa:
Tak o tom som počul od jedného motorkára z ČR, ktorého sme stretli na odpočívadle v Maďarsku pri návrate domov, a on sa odtial akurát vracal. Musí to tam byť super.
KEEWAY SilverBlade 125EFI - od 4/2014 = 21 950km; spotreba od 2,53l do 3,3l/100km; sviečka Denso Iridium Power; 12V zásuvka; variátor Polini Maxi Hi-Speed 6ROL; GSM ALARM; BLUE LED Backlight ;
-
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Dec 26, 2014 12:27 pm
- Skúter: suzuki burgman 400 k9
Bratia spoza rieky Moravy majú dobre spracovanú stránku:motorkari.cz
Videá a fotky z MNE ktoré som tam našiel,ma doslova opantali a ako sa hovorí,ak dožijem-chcem to zažiť na vlastnej koži.
Naviac,podľa toho ako to opisujú motorkári vo svojich cestopisoch,sú tam ľudia ešte stále ľudmi.
U nás,akoby sa to už vytrácalo.
PS:Mapa MNE je už doma
Videá a fotky z MNE ktoré som tam našiel,ma doslova opantali a ako sa hovorí,ak dožijem-chcem to zažiť na vlastnej koži.
Naviac,podľa toho ako to opisujú motorkári vo svojich cestopisoch,sú tam ľudia ešte stále ľudmi.
U nás,akoby sa to už vytrácalo.
PS:Mapa MNE je už doma