Moderátor: Moderators
hmm,slova do bitkyalcatelko napísal:ved mozeme aj tu rozobrat![]()
minarelli motor=dost detailov nedomyslenych...nechapem co je na nich take drahe
aprilia=trosku blbe niektore plasty...poskladat ich nazad je umenie![]()
malaguti=na f12ke sa mi zda dost slaby ram tam kde sa na centralnu rurku napaja zadna cast
piaggio/gilera=asi najpremakanejsie spracovanie ale trosku sa mi nezda zadok z lisovaneho plechu,motory su prefektne nachystane na pripadny tuning,ale strasne vysoke ceny (az na niektore ako zip a fly)runner je teda neskutocne drahy![]()
yamaha=tazi zo znacky ale je to skladacka a uz tuctovka...ale da sa...
honda=robi skutre len preto lebo sa to od nich caka...a ked tak na urovni su len velke objemy
a cina...kedysi boli dobre a vylozene zle (napr pgo stare som kukal jak puk ze jak dobre spracovane...)...teraz sa uz rozdiely zacinaju zlievat
Souhlas jen dodám že jsou chyby s kterejma se dá žít a cyby co ti ztrpčujou život nebo také podstatné a nepodstatné jako příklad dám u aprilky nemožnost jízdy v nocialcatelko napísal:dokonaly vyrobok neexzistuje...ja najdem chyby na uplne vsetkom...len su chyby ktore sa daju jednoducho odstranit a su chyby s ktorymi sa nic neda urobit
LED? urcite? daj detajl fotku tych lediek, lebo co som kukal na vystave u cpi tak tam mali akurat take male ziarovky co sa davaju do pristrojoviek a tak podobneshobull napísal:Ja mam CPI Aragon GP a som s nim zatial velmi spokojny.
Ked tu niekto pisal o shitnom vypracovani, tak sa moze prist pozriet na moj skuter, ktory je od adamsov na hony vzdialeny.
Napr. digitalny tachometer, led smerovky, ale aj celkovo vypracovanie detailov a kvalita a licovanie plastov.
Vykonovo je zatial zablokovany, takze nomozem zatial porovnavat.