aky mate mobil? (hlasovanie)

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

akej znacky je tvoj mobil?

Alcatel
2
1%
Apple iPhone
40
10%
LG
21
5%
Motorola
7
2%
Nokia
106
27%
HTC
43
11%
Blackberry
6
2%
Sagem
4
1%
Samsung
67
17%
BenQ-Siemens
2
1%
Sony Ericsson
70
18%
ina znacka
22
6%

Celkom hlasov: 390

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
potapac
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Máj 15, 2014 11:35 am
Skúter: Honda GW1800

Re: aky mate mobil? (hlasovanie)

#1026 Príspevok od užívateľa potapac » Ne Aug 24, 2014 10:30 am

ved ale presne o to ide...
MS ma Windows a Windows Phone (ci ako sa teraz vola os pre telefony..)
Apple ma MacOS a iOs
Len Android musis mat bud na Win alebo Mac ak chces synchr. s nejakym pocitacom.
To iste ak chces na Win pracovat s iOs musis tam mat nieco co ti to prelozi do reci zrozumitelnej
pre ten ktory operacny system.

Apple mal vzdy vlastne konektory (FireWirw, Thunderbold, Lightning) ... je to z jedneho jednoducheho dovodu.
Apple (Mac) sa pouzivali v profi sfere kde ked si chcel preniest subor 8GB tak bol rozdiel ci si ho prenasal
100Mbps cez USB alebo 800Mbps cez FireWire.
Keby si mal vlastnu firmu, trebars Yamaha tiez by si nechcel aby niekto vyrabal presne to iste s nazvom Jamahaa..

SW-T 400 - Obrázok

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#1027 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Aug 24, 2014 11:13 am

Všetko čo je v tom ktorom zariadení niekomu vyhovuje viac inému menej ...je to na každom ako sa rozhodne a čo akceptuje a čo už mu vyslovene vadí. Že sa dá dostať film do jablka z DVD ?...možno dá, ale isto nie tak, že klik sem, šup tam, skopírujem do priečinku v mobile a mám to na 3 kliknutia . Áno možno som zdegenerovaný používaním Win. A jeho jednoduchých okien a klikaním a preťahovaním , ale to je tiež Americký vynález.
A ak to ide tam jednoducho, prečo to tak jednoducho ovládateľné nevedia vytvoriť aj v jablku.
Mne prišlo divné, keď som mal 4s, že zvonenie ak chcem iné ako súdruhovia v Amerike rozhodli, že musím si ho vyrobiť ...nedá sa priradiť skladba z hudby....OK.A stiahnem si teda na výrobu zvonenia appku do mobilu , dokonca bola zadara!.... Ale prd velký makový! Nestačilo si zvonenia v telefóne vytvoriť musel som ich aj tak natiahnuť do PC a z neho potom zas nazad do mobilu! Je to normálne, jednoduché, intuitívne? A ešte som aj obmedzený dĺžkou zvonenia na 15 či 25 sek. :fool: A na toto som ešte študoval pol dňa postup a hľadal kdekade po internete...ja viem zas je to moja chyba a som obmedzený ja, že som na to nevedel prísť mojim sedláckym rozumom. :fool:
A pritom už Nokia pred možno 10 rokmi umožňovala vytvoriť si vlastné zvonenie priamo v mobile! :good:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

gianmarco1
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
Skúter: Bianchi

#1028 Príspevok od užívateľa gianmarco1 » Ne Aug 24, 2014 11:22 am

to Rips: mal som HTC Desire ako prvy android fon, vsetko super, spracovanie bolo fajn, fotak slabsi (oproti nokii N97mini ktoru som predtym pouzival), a nove prostredie s ktorym sa dali robit neuveritelne veci mi poskytovali slobodu. Casom sa vsak vyskytli prve problemy. zacalo prve mrznutie, nesikovne, nefungujuce appky, stale nejaka nova aktualizacia ktora riesila bugy. jednoducho sa telefon spomaloval den co den az som bol 1Ghz procesor vymenit za Sony Xperia P ktora mala dvojjadro. nasledovalo to iste, opat fajn hardware, super fotak, NFC a HDMI som nikdy nevyuzil no musel som ich mat a nakoniec opat android. pohar salky pretiekol pri Samsung galaxy note 2 kde som si povedal ze android potrebuje poriadne nakrmit vykonom. hardware slaby priemer, fotak tragedia (vyrobna vada), po mesiaci nefunkcna nabijacka (zreklamovane), prostredie fajn, vsetko slapalo ako malo, ale po case sa opat zacali prejavovat neduhy androidu. virus siriaci sa sms kou ktory postihoval len uzivatelov andorid systemov a nakoniec rozne aplikacie ktore skodili androidu.
teraz to neber tak ze kydam hnoj na android. medzi sony P a note 2 som mal apple iphone 4s, ale maly displej a ine prkotiny mi prekazali aj napriek tomu, ze som bol vlastne spokojny. vratil som sa k androidu, ale po 4 mesiacoch som si povedal ze dam applu este jednu poslednu sancu.
cize tot moja cesta otvorenym operacnym systemom ci uz android alebo iOS. dizajn riesit nema cenu, lebo ako bolo spomenute vyssie, nove modely sa az prilis podobaju na predchodcov (aj apple, aj samsung a spol.)
momentalne mam iphone 5s, este stale sa s iOS zoznamujem, ked chcem nieco preniest do fonu jednoduchym sposobom risiem to cez uloziska ako dropbox, icloud a pod., iTunes vyuzivam minimalne ale ucim sa, citam vela navodou, sledujem videa. android bol v tomto user friendly, ale nepotrebujem FULL HD 5" displej, ani HDMI, NFC, vadia mi widgety a ine zruty batrie, jednoducho pouzivanim zariadenia android a iOS som si vyclenil potrebne a menej potrebne resp. nepotrebne fičúrky :)
dalsi upgrade bude MacBook air od coho si slubujem lepsiu spolupracu iOS zariadeni, nakolko moj stary notebook uz ma najlepsie za sebou :)
good luck :)
Obrázok

potapac
st. skútrista
st. skútrista

#1029 Príspevok od užívateľa potapac » Ne Aug 24, 2014 12:22 pm

to VLADY: problem DVD zvoneni a hudby je to, ze to musis presunut do mobilu cez iTunes.
S hudbou je to zlozite v tom, ze kym nemas zvalidovane ze si zakupil nahravku legalne
(CD, iTunes a.p) tak je naozaj problem pouzivat. Vytvorit zvonenie si mozes ake chces,
appky tretich stran Ringtone Maker funguju uplne bezproblemovo. Neviem ci niekomu zvoni mobil dlhsie
ako 30 s :-) to potom si skladbu pusti z prehravaca nie ako zvonenie :-).
Cez Instashare presunies subor do mobilu z MacBooku (myslim ze existuje aj pre PC) presne ako opisujes... uchopis a pretiahnes.. :-)

Ale fakt si treba kupit to, co ti vyhovuje. Ja na Macoch robim uz od roku 1996.. a windows je pre mna taka ista zahada ako pre teba Mac
alebo iOs.. :-)

SW-T 400 - Obrázok

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#1030 Príspevok od užívateľa theruck » Ne Aug 24, 2014 4:36 pm

VLADY napísal:Všetko čo je v tom ktorom zariadení niekomu vyhovuje viac inému menej ...je to na každom ako sa rozhodne a čo akceptuje a čo už mu vyslovene vadí. Že sa dá dostať film do jablka z DVD ?...možno dá, ale isto nie tak, že klik sem, šup tam, skopírujem do priečinku v mobile a mám to na 3 kliknutia . Áno možno som zdegenerovaný používaním Win. A jeho jednoduchých okien a klikaním a preťahovaním , ale to je tiež Americký vynález.
A ak to ide tam jednoducho, prečo to tak jednoducho ovládateľné nevedia vytvoriť aj v jablku.
Mne prišlo divné, keď som mal 4s, že zvonenie ak chcem iné ako súdruhovia v Amerike rozhodli, že musím si ho vyrobiť ...nedá sa priradiť skladba z hudby....OK.A stiahnem si teda na výrobu zvonenia appku do mobilu , dokonca bola zadara!.... Ale prd velký makový! Nestačilo si zvonenia v telefóne vytvoriť musel som ich aj tak natiahnuť do PC a z neho potom zas nazad do mobilu! Je to normálne, jednoduché, intuitívne? A ešte som aj obmedzený dĺžkou zvonenia na 15 či 25 sek. :fool: A na toto som ešte študoval pol dňa postup a hľadal kdekade po internete...ja viem zas je to moja chyba a som obmedzený ja, že som na to nevedel prísť mojim sedláckym rozumom. :fool:
A pritom už Nokia pred možno 10 rokmi umožňovala vytvoriť si vlastné zvonenie priamo v mobile! :good:
noze nam popis ako dostanes DVD film do android zariadenia

VLADY
spammer
spammer

#1031 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Aug 24, 2014 4:43 pm

Škoda že sa mobil nedá vyskladať jak PC....Android niej zlý systém, len zas sa do neho možno viac ako by bolo treba serú výrobcovia mobilov a dávajú tam všelijaké nástavby a prostredia...Ja viem dá sa dať tam čistý Android, len zas pre človeka ktorý to robí prvý raz v živote je to možno na týždeň hľadania info čo a ako...A pri novom mobile riskovať, že nezadarilo sa a mám doma atrapu do zbierky na poličke?
Ja som bežný užívateľ mobilu mne stačí aby som sa dovolal a občas SMS núdzovo nejaký mail a internet, a hlavne preferujem aby to slušne fotilo.
A dlhodobo som bol spokojný s NOKIAmi. Poslednú dlhšie používanú som mal X7 len tam už posrali foťák ktorý nemal AF.
A od kedy prešli na WP tak, ten mi nejak nesadol, a som s nimi skončil hneď po pár dňoch používania LUMIE vtedy ešte tej prvej 800vky tuším .Možno detské choroby .... Slovenčina v nedohľadne, BT blbol aj pri HF sade, a prenášanie fotiek alebo iných súborov nešlo vôbec. Až časom to odstránili nejakou aplikáciou. Ale to už bola Nokia z domu preč. Potom som mal nejaké HTC, tam mi vadili určité veci ohľadom rozmiestnenia a ovládania číselnej klávesnice, kde dole zeleným tlačítkom človek vytáčal posledné volané číslo...mne sa to stávalo bežne nechtiac po preklepe ...a to mi dosť vadilo.
A potom som prešiel na Samsung a pri tých som nejak ostal. Jablčná 4S bola len taká skúška... Koľkokrát sme sa dakde vonku s niekym fotili, toľkokrát niekto daj sem cez BT mi to do mobilu...A ja že nedá sa, počkaj pošlem Ti to cez mail...Lebo Jablko! Ak chcú tým polofunkčným BT zamedziť šírenie pírátskej hudby OK, ale aby mi nešlo poslať alebo prijať fotku ???? Čo tým kto sleduje? aký to má dôvod?

A DVD film možno niako, ale ak bude AVI tak celkom ľahko.
A nechytaj ma za slovíčka. Skrátka android sa chová po pripojení k PC ako každá bežná USB pamäť . dám si tam čo chcem, prenesiem skopírujem .... Mne ide o to že dakto mi na základe nejakej imaginárnej bezpečnosti neumožňuje robiť s telefónom to čo som bol zvyknutý robiť XY rokov dozadu a je ejdno čo to bolo SE alebo NOKIA alebo kadejaký iný mobil .
Príklad s pred mesiaca, ideme na dovolenku a cca 1,5 hodky pred odchodom na letisko....doprdele decko treba nejak zabaviť . tak som zobral 16ku kartu a nadžgal tam rozprávky ....strčil do mobilu alebo tabletu samozrejme Ale NIE Jablčného a čuduj sa svete normálne sa to dalo pozerať....dokonca aj v lietadle 10 km nad zemou. A dokonca sa to dalo pozerať na izbe na velkom TV . Lebo som si zobral aj AV kábel k tabletu. Jak by som to mal spraviť do iPadu neviem ...kartu nemá . Jaj mal som na to myslieť skorej a týždeň laborovať ...Ja mám aj iné na robotu a nie špekulovať jak to súdruh v USA premyslel....a skomplikoval len preto aby bolo...

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#1032 Príspevok od užívateľa theruck » Ne Aug 24, 2014 5:15 pm

http://grist.org/list/lego-like-modular ... one-again/

to vobec nie je kvoli nejakej bezpecnosti to je skratka uplne inak fungujuce zariadenie a to vobec nie je vec ktoru by si mu mal vycitat lebo na to aby moj tatko dokazal dostat nakopirovanim avicka na filesystem karty ktoru treba najprv namontovat ako disk, na to by musel byt pol roka skoleny ze ako sa pracuje s PC co to je disk co to je namontovat a ako to ze ked to je v telefone ze to vidi v pc :)

miesto ked pripojis iphone k mac os tak sa ti otvori itunes a tam si vyberes to co chces poslat do telefonu a klikne ze posli to do telefonu. to je pre 95% populacie urcite jednoduchsie ako chapat rozdiel medzi usb klucom a telefonom ktory sa tvari ze je usb kluc pripadne riesit nejake koncovky suborov a kere to je vlastne ze to co som tam chcel dat a kam to mam dat...

potapac
st. skútrista
st. skútrista

#1033 Príspevok od užívateľa potapac » Ne Aug 24, 2014 6:27 pm

nie je to nejake divne ze z Win dostanes subor do Android zariadenia jednoduchsie
ako do WinPhone?.. Jasne ze prenasanie veci medzi OS nie je na jedno kliknutie.
No ako pise theruck pripojim si iPhon k MacBooku a prenesiem co chcem kam chcem
a ako chcem presne ako u inych OS. Dokonca ked chcem komunikovat s niekym kto ma
iPhone nemusim posielat SMS ale poslem mu na iMessage textovku.. nech je kdekolvek
na svete a staci ze si ho vyberiem z adresara telefonu a nemusim lovit niekde v Skype alebo Vibri a rozmyslat
aky ma nick.. Ale kazdy OS ma svoje.
Nebudem kvoli tomu okydavat ine telefony a operacne systemy.. nech si kazdy zvoli co chce a co mu
vyhovuje.

SW-T 400 - Obrázok

VLADY
spammer
spammer

#1034 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Aug 24, 2014 6:29 pm

Ale veď ja furt píšem, že to neviem obsluhovať a že mi je jednoduchšie označiť a prekopírovať vo win z okna do okna dačo... V iTunes mi to skrátka prišlo o veľa zložitejšie.
A aj to tak bolo či už mojou obmedzenosťou alebo skrátka zložitejším ovládaním. A o tom, že ak je v jablku najnovšia 7. verzia softu , že to človek nerozbehal na XPčku to tiež nasralo... Som sa pripájal v robote k NB cez wifi, lebo skrátka kábel nefungoval. Mne tam tých vecí vadilo viac ako len jedna alebo dve. Ak by som mal aj jablčný NB , tak by ten problém nebol. Tomu verím. Ale nebudme predsa kvôli mobilu meniť ostatok. Hlavne ak ja to beriem tak že mobilov tak veľa a život taký krátky! :pardon:

potapac
st. skútrista
st. skútrista

#1035 Príspevok od užívateľa potapac » Ne Aug 24, 2014 6:53 pm

presne tak.. mobil ma sluzit uzivatelovi a nie uzivatel mobilu...
toto natocila moja 13 rocna dcera s mojim mobilom.. ani som nevedel
ze to tak fasa toci :-)

https://www.youtube.com/watch?v=fihAkJLXpaY

SW-T 400 - Obrázok

VLADY
spammer
spammer

#1036 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Aug 24, 2014 7:36 pm

Pekné video aj ten bezbúdkový slimák... :good:
Dlho som zastával názor že foťák v mobile sa tomu normálnemu nevyrovná, lebo skrátka optika nepustí a na otiku treba miesto a to v mobile nieje. Ale s odstupom času môžem povedať, že ak je deň a to nemusí byť ani slnečno, tak nemá zmysel brať zo sebou fotoaparát hlavne ak sa jedná o kompakt ...pretože tie fotky sú +- na nerozoznanie. Na dovolenke sme si vystačili s mobilom .
(A dokonca zas ak môžem porovnať, tak Samsungové ak si ich roztiahnem na celý monitor (24") sú ostrejšie jak tie od konkurencie :oops: )
Ja viem aj kompakt sa dá kúpiť za 70 aj za 200 ale čo som zatiaľ držal v ruke tak ten za 200 nefotil 3x krajšie...mal možno lepší (mechanický) stabilizátor, alebo väčší zoom a väčší čip a menej šumu ak je zlé svetlo, ...volakedy sa fotilo na film a zoom nebol a fotky boli.. :beer:

potapac
st. skútrista
st. skútrista

#1037 Príspevok od užívateľa potapac » Ne Aug 24, 2014 7:46 pm

ja mam tiez aj normalny fotak ale 100x viacej fotim mobilom.. vytiahnes z vrecka a ides..

SW-T 400 - Obrázok

potapac
st. skútrista
st. skútrista

#1038 Príspevok od užívateľa potapac » Ne Aug 24, 2014 7:49 pm

Prikladam jednu vzorku zo stretnutia z Jasenia :-)
Fotka 584.jpeg

SW-T 400 - Obrázok

gianmarco1
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
Skúter: Bianchi

#1039 Príspevok od užívateľa gianmarco1 » Ne Aug 24, 2014 8:18 pm

VLADY napísal:Pekné video aj ten bezbúdkový slimák... :good:
Dlho som zastával názor že foťák v mobile sa tomu normálnemu nevyrovná, lebo skrátka optika nepustí a na otiku treba miesto a to v mobile nieje. Ale s odstupom času môžem povedať, že ak je deň a to nemusí byť ani slnečno, tak nemá zmysel brať zo sebou fotoaparát hlavne ak sa jedná o kompakt ...pretože tie fotky sú +- na nerozoznanie. Na dovolenke sme si vystačili s mobilom .
(A dokonca zas ak môžem porovnať, tak Samsungové ak si ich roztiahnem na celý monitor (24") sú ostrejšie jak tie od konkurencie :oops: )
Ja viem aj kompakt sa dá kúpiť za 70 aj za 200 ale čo som zatiaľ držal v ruke tak ten za 200 nefotil 3x krajšie...mal možno lepší (mechanický) stabilizátor, alebo väčší zoom a väčší čip a menej šumu ak je zlé svetlo, ...volakedy sa fotilo na film a zoom nebol a fotky boli.. :beer:
tak ono aj zalezi ci idem na pivo do mesta a odfotim nejake momentky mobilom, alebo viem ze idem fotit do rodinneho albumu. mozes mat najlepsi mobil sveta, ale pri slabsom svetle (nie pri tme) sum fotku nesmierne pokazi a blesk je v mobiloch castokrat na dve veci. kompaktne fotaky alebo ako ich volam "mydla" su na tom viac menej rovnako ako mobil, ci uz je to fotak za 70 alebo 200€. samozrejme su profi kompakty ktore maju velky cip, svetelny objektiv a fotky z tychto zariadeni sa uz priblizuju najlepsim.
ale zas ide o to kto na co ma, nevlacim ani ja so sebou stale zrkadlovku a pekna fotka zo smartfonu vzdy potesi (kedysi z toho liezli 4 kocky :D), ci clovek dokaze ocenit peknu fotku z draheho zariadenia a ci s nim vie narabat. je vela ludi co chcu zmacknut spust a vidiet na displeji vysledok. o postprodukcii sa bavit nebudem a celkovo je to debata do inej temy :)
niekto da 1000€ za novy objektiv ini zas daju 1000€ do tuningu svojho milacika.
len ma ide roztrhnut ked vidim ako pripeceni ludia fotia akcie s tabletom v ruke a este im tam linga cover na obrazovku, samozrejme potom sa chvalia rozmazanou machulou a su hrdi co nafotili. (ale nikdy si tu fotku nevytlacia a nezaramuju lebo je nepouzitelna)
dobra tema na debatu inak :angel:
Obrázok

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#1040 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Sep 23, 2014 2:28 pm

uz ste poculi o tom ze novy ajfon sa da nabijat v mikrovlnke? :ROFL:
http://aktualne.atlas.sk/slubuju-nabija ... ampaign=hp
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Davidian
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
Kontaktovať užívateľa:

#1041 Príspevok od užívateľa Davidian » Ut Sep 23, 2014 3:11 pm

vraj aj android sa da, len musis dat na 800W minimalne na tri, styri minuty, vraj sa nabije kusok rychlejsie, ked je pocas toho pripojeny na wifi a je nan uskutocnovany hovor.. :)

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#1042 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Sep 23, 2014 4:06 pm

paci sa mi aj to ze predchadzajuci sa dal upgradom softu zmenit na vodotesny :D a este par jedincov to aj vyskusa...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............

VLADY
spammer
spammer

#1043 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Sep 23, 2014 5:56 pm

Tak tak...Som zvedavý jaké supervlastnosti dajú konštruktéri v Californii do vienka novej 6-kovej rade...A hlavne jak to budú noví nesvojprávni majitelia vedieť ovládať ...pretože onehdá boli vedením jablka ubezpečovaní, že všetko nad 4" je blbosť a neovládateľné a zbytočne veľké.... :ROFL:
A tu zrazu hľa, dorástli im asi paprče... :ROFL: A tak tam zas stáli celú noc pred krámom jak keby zadarmo dávali. :fool: čistí blázni. :shock:

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#1044 Príspevok od užívateľa alcatelko » St Sep 24, 2014 7:48 am

tomu sa hovori dokonali marketing...sfanatizovany zakaznik je najlepsi zakaznik...bude dokrvy obhajovat ten jeho naj produkt, vzdy si ho kupi nech by bol akokolvek naprd...sen vsetkych marketingacov...netreba robit vela produktov pre roznych ludi...lepsie je urobit jeden co dokazete urobit kultovym...(vid red bull, monster, mac produkty, DC shoes...)

Rips.
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
Skúter: Kawasaki er6n 2010

#1045 Príspevok od užívateľa Rips. » St Sep 24, 2014 9:09 am

N vidia grafiky nezabudni :-D
podpis som si este nenastavil

VLADY
spammer
spammer

#1046 Príspevok od užívateľa VLADY » St Sep 24, 2014 2:31 pm

Marketing ....v dnešnej spotrebnej dobe treba len vyrábať a predávať a oblbovať väčšinu tými papierovými parametrami...pri autách je to spotreba paliva , a pri mobiloch, PC a foťákoch zas počet jadier, frekvencia a megapixely....čo na tom že v praxi mi to netreba.....a potom niekto napíše že ten a ten mobil je šitný lebo má malé rozlíšenie LCD (FULL HD) a ak si ho dám tesne k oku tak vidím raster.... :fool:

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#1047 Príspevok od užívateľa theruck » St Sep 24, 2014 2:58 pm

si zober microsoft. ten ma tez peknu zakladnu lojalnych zakaznikov. sice za kazdu debilitu to musis restartovat, ziadny notebook nezobudis zo sleepu, pri kopirovani ti 20 minut pise ze zostava minuta do konca ale vsetci to budu napriek tomu pouzivat. to su estelen zblbnuti ludia

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#1048 Príspevok od užívateľa alcatelko » St Sep 24, 2014 3:18 pm

no s tym sleepom...asus eee, win 7 starter s asus nadstavbou...vypinam ho asi raz za 3 tyzdne aj to vecsinou koli tomu ze si chce instalovat updaty...po otvoreni zobudenie par sekund

VLADY
spammer
spammer

#1049 Príspevok od užívateľa VLADY » St Sep 24, 2014 3:48 pm

Presne toto.... väčšina ľudí toto otrepané win mi mrzne nevím proč používa z čias, keď mala polovica SK na PC pirátsku 98ku alebo XPčko. Popretaktovávané procáky, drevené 300w eurocase zdroje čo išli nadoraz bez rezervy výkonu a potom sa niekto divil že sa mu seká PC. Ja mám momentálne všade win 7 a všetko funguje....to isté Android .....ľudia si tam posťahujú desiatky appiek čo im vôbec ani netreba a potom sa sťažujú...lebo šak zadara.
Ovocníčkovia by sa mali skrátka uvedomiť že ten ich systém nie každému pasuje.
Ja som rád že mám zas znova ten pre niekoho nestabilný (hnusný zelený) hAndroid.

potapac
st. skútrista
st. skútrista

#1050 Príspevok od užívateľa potapac » Št Sep 25, 2014 8:20 pm

Myslím že každý si vyberie čo mu vyhovuje. Nechápem tie roráty nad tým čo je také a onaké..
Veď nech si každý kúpi čo chce a čo mu vyhovuje. Samozrejme že potom každý obhajuje to čo má a to je pre neho najlepšie.

SW-T 400 - Obrázok

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"