123DUSAN321 napísal:prave sedim na rybach..cakam ci nieco zabere... a ked nie tak to zabalim a pojdem domov..este im dam cas par hodin a uvidi sa..
Skus Panadol, mne to zabera..
...odoslané z mikrovlnnej rúry...
Moderátor: Moderators
123DUSAN321 napísal:prave sedim na rybach..cakam ci nieco zabere... a ked nie tak to zabalim a pojdem domov..este im dam cas par hodin a uvidi sa..
Tak to je sila!Bol som v Roznave na vojne a chodil som aj na hrad.Bola to krasa a jeden z mala hradov,co bol zachovaly a so vzacnymi exponatmi.Ked nam ho nevypalili turci,tak nam ho vypalia "pokemoni"THeBaNDiT napísal:co robim prave teraz? Prave teraz nevychadzam z udivu, ze hori hrad Krasna Horka![]()
![]()
. Pre tych, co si myslia, ze si robim srandu, je tu foto (a v linkovanom clanku aj video). Hasici potvrdili, ze boli volani k poziaru (vypalovanie travy), ktory vznikol pri osade leziacej pod hradom... od spominaneho poziaru sa chytil aj hrad.
A toto by ti nepomohlo ?raplik napísal:ja prave zistujem kde kupim gufera do teleskopov... nakolko mi dnes prdlo guferoa este musim zistit kolko oleja tam ide
diky moc... skusim ich zohnat niekde v obchode... do soboty musim mat vidlu hotovu...Bobo napísal:A toto by ti nepomohlo ?raplik napísal:ja prave zistujem kde kupim gufera do teleskopov... nakolko mi dnes prdlo guferoa este musim zistit kolko oleja tam ide
http://www.demoto.cz/index.php?route=pr ... t_id=23405
Vyfuky niesu ziadny problem.Aspon som si nic nevsimol, ze by horeloengineer napísal:Ja viem ze nemozem porovnqvqt yuki s kawou ale fuky na yuki som mal tesne pod sedlom a hned po nimi boli blinkre.
Aj po ostrejsej jazde sa dali chytit rukou. Horuce boli ale nepalili.