Aký tablet kúpiť????

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Davidian
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aký tablet kúpiť????

#126 Príspevok od užívateľa Davidian » Ut Aug 06, 2013 9:58 pm

od apple by som si kupil mozno tak akurat tie ultradrahe PC & TV, inac nic..

poviem ti to tak:

ako apple iphone a pod si predstav drahe koncertne kridlo - klavir, ktory je krasny elegantny, dokonca si ho clovek moze aj vystavit v obyvacke ked na nom nehrava, a posluzi svojmu ucelu, ktory je pri klaviri (fashion phone) dost jasny. ale inac Ti bude len zavadzat.
Ale za tie iste peniaze si clovek kupi iny kus nabytku alebo viac, pre ktory najde ovela vsestrannejsie vyuzitie. Pripadne si moze kupit syntak, s ktorym zahra uplne verne cely orchester a dokonca dokaze napodobnit aj zvuk toho kridla.
Apple je uplne cisto fashion and style like firma, ktora je urcena pre tupych americanov, ktori si potrpia presne na to, co poskytuje. Samozrejme nenarocny uzivatel ma z neho radost a uplne mu staci. ale uz nemam chut opat znova riesit tuto debatu. Este aj Luthar, velky IPH5 fanda, si ide opat kupit Android, z dovodu iphone obmedzeni, ktore mu vadia.. :)

pre rychly priklad:

mozes kopcit fokty z iphone drag-n-drop na plochu ale z plochy do iphone uz nie.. preco? lebo tupota

jedine co je horsie ako iphone, je byt userom na notebooku.. a nepoznat heslo admina..

BrAtKo
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Mar 31, 2013 11:46 am
Skúter: Honda PCX 150

Aký tablet kúpiť????

#127 Príspevok od užívateľa BrAtKo » Ut Aug 06, 2013 10:23 pm

Casy kedy som laboroval, tunil a babral sa s firmwarmi na telefonoch su uz daavno za mnou. Dnes som stale online, vsetko mam v cloude a jedine co potrebujem je maximalna spolahlivost, preto som sa stal tupym uzivatelom aj ked ma IT zivi profesionalne. Dnes chcem mat len klud pokoj pohodu a neriesit furt nejaku nefunkcnost ci zaludnost nejakeho telefonu a OS a verte nemam ho pre krasu (pouzivam aj VPN a RDP na iOS). A to presne splna iPhone u mna, nepripajam ho nikdy kablom k PC, nepotrebujem to, som na nete, rovnako ani iPad. Mne osobne to takto vyhovuje a asi aj dalsim milionom spokojnych uzivatelov. Na trhu je z coho vyberat, aj volim dnes hlavne pohodlie. (Poznamka uz som taky pohodlny ze uz ani nejailbreakujem).

duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#128 Príspevok od užívateľa duky5 » Ut Aug 06, 2013 11:06 pm

Lenže to isté ponuka aj android. Akurát navyše ponúka možnosť hrať sa so systémom do nekonečna. Ale nie je to nutnosť ako sa mnohí snažia nahovoriť, je to iba možnosť.

Platí pokiaľ sa bavíme o porovnateľnej cenovej hladine, nie o čínskom androide za 100€.
jazdim za Obrázok, dlhodoby priemer za cca 50 000 km
moje vylety na http://www.motoduky.blogspot.com

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#129 Príspevok od užívateľa VLADY » St Aug 07, 2013 7:47 am

Ja teda som síce len blbý užívateľ ale nemyslím že handroid by bol nejaký nepoužiteľný alebo nestabilný alebo že by sa s ním muselo furt dačo riešiť....Niektoré veci má sice ťažkopádnejšie, a dalo by sa jednoduchšie ale ktorý systém je v tomto 100%ný??? lebo 100ľudí-100 chutí. Ale Symbian mi bol nejak sympatickejší hlavne čo som mal ten posledný v X7čke...Asi zato že som mával predtým výlučne Nokiu
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#130 Príspevok od užívateľa TomasARN » St Aug 07, 2013 12:06 pm

Tak tablet uz mam doma z opravy, ide pekne, je tam nahraty novsi firmware ako poskytuje vyrobca oficialne a ziskal som dozivotnu zaruku bud na opravu alebo aj vymenu ci vratenie kupnej ceny

BrAtKo
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Mar 31, 2013 11:46 am
Skúter: Honda PCX 150

#131 Príspevok od užívateľa BrAtKo » St Aug 07, 2013 8:39 pm

Tak konecne nejaka vyhoda a to si dost veria ze dozivotna zaruka :) Ale za toto davam palec hore.

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#132 Príspevok od užívateľa TomasARN » Št Aug 08, 2013 6:36 am

Ked tam niekoho poznas.... :D

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#133 Príspevok od užívateľa theruck » St Aug 21, 2013 2:56 pm

Trend Micro claimed that "the number of malicious and highrisk Android apps hit 718,000 in the second
quarter" of 2013, and is on course to reach 1m by the end of 2013 – a total that it took a decade for PC-based malware to reach. With many Android malware apps posing as legitimate games and apps, Android's market domination (and the hands-off approval process of the Google Play app store) means plenty of potential victims.

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#134 Príspevok od užívateľa Davidian » St Aug 21, 2013 4:29 pm

Who gives a fuck what Trend Micro claims? :D Would You use their Anti Virus software solutions yourself, Peter?
My experience is they are just some pain in the ass.. and interfere with more core applications that You would like to..
Kernel problems all the way..

Let's consider the above information as irrelevant..

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#135 Príspevok od užívateľa theruck » St Aug 21, 2013 8:07 pm

Kaspersky Lab researchers said today that they have found a piece of malware that is using Google Cloud Messaging (GCM) as a replacement for command and control servers and services.

"This makes it quicker and cheaper to manage infected Android devices, simply by registering on the Google service," Kaspersky said in a statement.

The company has found a number of malware samples that use GCM, with one, dubbed Trojan-SMS.AndroidOS.OpFake.a being able to send text messages, steal messages and contacts, create shortcuts to sites, and show notifications that advertise other pieces of malware.

"It would be strange if virus writers were not taking advantage of the opportunities offered by this service," said Roman Unuchek, senior malware analyst at Kaspersky Lab.

"The only way to block these channels of communication between the virus writers and their malware is to block the accounts of those developers whose IDs are used when registering malicious programs. We have informed Google about the detected GCM-ID, which are used in malware."

While Android is dominating the number of handsets sold across the world, it also claims the highest number of malware apps available.

Two recent reports have said that malware rates on Android are increasing. In one study, the headline number was a six-fold increase from March to June this year.

123DUSAN321
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Št Mar 10, 2011 10:31 pm
Skúter: CPI Formula R 50

#137 Príspevok od užívateľa 123DUSAN321 » St Aug 21, 2013 10:35 pm

Od pondelka som majiteľom tohto tabletu Asus Fonepad: http://www.nay.sk/eeepad-fonepad-me371m ... 92-c-1547/ Je to môj druhý tablet. Prvý bol EasyPad Easypix 740. Po mojej prvej skúsenosti s tým čínskym čudom som akosi zanevrel na tablety, ale po asi roku a pol som im dal znova šancu keď som zbadal na nete recenziu na tento Asus. Mám ho tretí deň, zatial maximálna spokojnosť. Poskytuje mi všetko, čo som od tabletu očakával: wifi, 3G, Gps, bluetooth, podpora microSD kariet, kamera na videohovry (cez Skype), svižný systém. Je to vlastne niečo ako kríženec smartfónu a tabletu kedže sa tam dá strčiť SIM karta a volať z toho. A pre mňa je to dosť praktické ako sekundárny "mobil" s velkým displejom. Samozrejme, že to nenosím stále so sebou (kôli rozmerom). Cena myslím, že primeraná na také niečo...

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#138 Príspevok od užívateľa Davidian » St Aug 28, 2013 9:41 am

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#139 Príspevok od užívateľa Davidian » So Sep 21, 2013 10:03 am

Nova akvizicia:

Google Nexus 7 2013 LTE
Obrázok

Zatial spokojnost, bugs N/A. Dokonca som este ani nerootol. :-) Aspon mam kamosa do lietadla.. po dvoch tyzdnoch pouzivania hodim feedback. Este cakam na aktivaciu SIM od Orange.

:-)

Odoslané z môjho Nexus 7 pomocou Tapatalk 4

Rips.
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
Skúter: Kawasaki er6n 2010

#140 Príspevok od užívateľa Rips. » So Sep 21, 2013 12:49 pm

No skoda ze som bol este na dovolenke ako zamestnanec by som mal este 10% zlavu to by bolo ako zadarmo ... No cous mozno nabuduce. Nech sluzi.
podpis som si este nenastavil

Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#141 Príspevok od užívateľa Domco » So Sep 21, 2013 11:03 pm

Tak ja pouzivam Samsung galaxy tab 2, mam 7.0 palcovu verziu s 3G, kvoli roznym veciam ho vyuzivam i ako telefon, som s nim maximalne spokojny, vyhovuje mi po vsetkym strankach.
Gilera runner => Piaggio X8

VLADY
spammer
spammer

#142 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Sep 22, 2013 8:27 am

Veľký chlapec musí mať veľký telefón.... :ROFL: .... :beer:

Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#143 Príspevok od užívateľa Domco » Ne Sep 22, 2013 10:44 am

Odhliadnuc od komickej vizualnej stranky (da sa eliminovat bluetooth sluchadlom) je to premna najlepsia alternativa a momentalne by som nemenil, iba za novsiu verziu
Gilera runner => Piaggio X8

VLADY
spammer
spammer

#144 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Sep 22, 2013 9:07 pm

Ale vieš ako zas....sa furt vraví čím novšie tým horšie.Samozrejme papierovo sú parametre vždy lepšie a lepšie, ale na HW sa šetrí kde sa dá. Takže ja som zástanca ak vyhovujú parametre treba si nechať to čo človek má , a zbytočne nekupovať novšiu vec len kvôli dizajnu alebo že na frekvencii pridali 150Mhz a na fotočipe 1Mpx ... :pardon:

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#145 Príspevok od užívateľa Davidian » Ne Sep 29, 2013 8:09 am

No ja mozem po tyzdni s Nexus 7 II. LTE povedat, ze som nadmieru spokojny. Vsetko ide, nic nepada, je to rychle a vleze to do vacku!!

Odoslané z môjho Nexus 7 pomocou Tapatalk 4

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"