konflikty v plechovkarmi

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
tomii

#126 Príspevok od užívateľa tomii » Ut Júl 03, 2007 7:41 pm

Moj koflinkt...sme robili zraz motorkarov a bola jazda (kolona asi 150 motoriek) a ja som mal uzavriet kruhovy objazd,som sa tam postavil a zastavil premavku....dosiel som k prvemu vozidlu a vravim soferovi, ze veduci,chvilocku strpenia a bla bla a on zrazu nadrzovku zaradil jednotku a rozbiehal sa (normalne by sa nas**al do tej kolony) tak som na nho zhukol a v tom momente zastavil jeden chopprak,bruchaty,brada,proste chopprak jak sa patri,ten nanho zhukol,ze ci daky problem a ten sofer zatiahol okienko a uz len tichucko cakal

Užívateľov profilový obrázok
Speedfight
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 10:10 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#127 Príspevok od užívateľa Speedfight » Po Aug 06, 2007 4:06 pm

dnes rano plechovka sundala mojho otca na GSX-R-e a kym ju dal na stojan tak curak na plechovke zdrhol
podpis som si este nenastavil

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#128 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Aug 06, 2007 4:50 pm

čo si taký hajzel saslúži???? ja sa ani nedivím že sa občas stane ak si dakto zapamätá EČ že si ho zistí a rozfláka mu minimálne predné sklo, alebo ho na nejakej dalšej križovatke dobehne a spraví aspoň nožný tuning na dverách alebo ručný na streche alebo kapote, nie že by som bol konfliktný tip alebo schvaloval takéto konanie , ale na hentakých ... platí asi len toto !!!!A dúfam že APA je v porádku!!!a že sa mu nič vážneho nestalo a ani mašine.... :oops: :oops: :oops:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

DracikVTH

#129 Príspevok od užívateľa DracikVTH » Po Aug 06, 2007 10:18 pm

Mna zlozil jeden na felcke, bastard ani nezastavil. Nedal mi prednost v jazde! Cely som odrety a o priatelke ani nehovorim(lakte, kolena). Keby zastavil tak skor nez pridu fizli tak mu jednu vrazim, proste guma v konzerve.Moto predok v haji tak dufam ze sa to podari dat dokopy. Ja len nechapem ze ako mozu taky ludia spokojne spavat, keby nas zabil ani by o tom nevedel. Clovek moze byt akykolvek RIDER, no ked sa objavy koko* na plechovke a uroby somarinu tak si to odnesie nevinny clovek. Mozno moja jazda je na hrane bezpecnosti, ale pri nej neohrozujem inych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

struter
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ut Mar 27, 2007 10:58 pm
Kontaktovať užívateľa:

#130 Príspevok od užívateľa struter » Ut Aug 07, 2007 2:55 am

nemusi to byt len koko* na plechovke...mozes to byt kludne aj ty ktory sposobi nehodu...nejde o to ktory koko* ju sposobi,ide o to ktory zastavi a urobi aspon nieco preto aby to dal do poriadku.....................

Speedfight
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 10:10 pm
Kontaktovať užívateľa:

.

#131 Príspevok od užívateľa Speedfight » Ut Aug 07, 2007 11:58 am

nic sa mu nestalo bo mal kombinezu a motorka je z pravej strany doskrabana a na jednom mieste je diera

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#132 Príspevok od užívateľa jean » Pi Aug 10, 2007 6:31 pm

Mňa dnes skoro sundala plechovka, čurák ide na červenú, kvôli mne musel pribrzdiť a ešte si na mňa dovolil trúbiť. Takých k.k.tov neznášam, keby som mohol ísť za ním hubu mu rozbijem na najbližšej križovatke.

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#133 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » So Aug 11, 2007 9:08 am

mna chcel vcera na stvorprudovke nechtiac vytlacit plechovkar z cesty... obehol ma a siel v lavom, ja mierne za nim v pravom pruhu... potom casom hodil smerovku doprava a uz sa aj zacal preradovat... mal ma asi v mrtvom uhle, ale s tym som ratal a pribrzdil a jak ma zbacil, ihned nazad do laveho... :) Chudak, sa urcite zlakol... Potom sa zaradil do praveho az dalej predomnou a ked potom odbocoval doprava, tak mi deti zo zadneho sedadla zamavali a ja som im odmaval, aspon vedeli, ze sa nehnevam... :)
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#134 Príspevok od užívateľa VLADY » So Aug 11, 2007 9:50 am

A ja som zas videl že ju aj mal teda zvonka bolo oranžové sklíčko. ale asi musel mať zlý kábel ,alebo žiarovku mu v nich dakto ukradol ,alebo sa mu zlomila páčka na prepínači... :roll: A najradšej mám tunerov čo to majú začiernené a aj po tme to nieje skoro vôbec vidieť... :oops: alebo ak má zlú kostru tak mu to potom bliká všetko jak vánočný stromček!!!! :oops:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm

#135 Príspevok od užívateľa Scarp » St Sep 26, 2007 12:06 pm

Ja mam na kok... asi stastie dnes parkujem u nas v meste na poloprazdnom parkovisku dam moto na hlavny a zrazu doleti starsi pan okolo 50 60 na zigulaku len tak mi lizol skuter zastal uplne tesne vedla mna pritom pol parkoviska prazdneho uakzal mi nech sa podam reku slusne som sa podal on vytoceny v plnej pecke otvril dvere samozrejme rovno do skutra ze pomaly skoro spadol a zacal mi nadavat ze co sa nepodam tak sme si vzajomne 5 min nadavali hukal ze mne je lahsie sa podat ako jemu nakoniec som ho poslal do pi.. pustil alarm a odisiel ale najvacsi oser este len prisiel ked som sa 5 min od incidentu dozvedel od mamy ze je to policajny nacelnik Zarnovice reku mam ho v pecku aj keby bol prezident spraval sa ako najvacsi ( kok...) ani sa mi neospravedlnil ze mi vrazil dverami do skutra
Naposledy upravil/-a Scarp v St Sep 26, 2007 1:47 pm, upravené celkom 1 krát.

Tao
v podmienke
Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
Kontaktovať užívateľa:

#136 Príspevok od užívateľa Tao » St Sep 26, 2007 12:50 pm

dufam ze si sa mu aspon podpisal klucom na dvere :evil:

momoo
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
Kontaktovať užívateľa:

#137 Príspevok od užívateľa momoo » St Sep 26, 2007 1:32 pm

to by sa mu nepodarilo na zigulakoch je povodny lak hruby 2mm :D tak ako aj plechy :)

Scarp
motorkár
motorkár

#138 Príspevok od užívateľa Scarp » St Sep 26, 2007 1:49 pm

Tao napísal:dufam ze si sa mu aspon podpisal klucom na dvere :evil:
Ja niesom ten typ co by sa potreboval za kazdu cenu pomstit ked vidim ze je to debil tak ho necham tak mam predsa viac inteligencie ako on ak jed v duchu ked som sa vracal z obeda som si pomyslel ako by sa zatvaril zo 4 prerazenimi pneumatikamu :roll:

focus
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
Skúter: yamaha tdm 900

#139 Príspevok od užívateľa focus » St Sep 26, 2007 5:14 pm

No priatelia a prave preto nenosim zbran,lebo to zle dopadlo pre neho aj pre mna.nabuduce to nafot a zverejni a ponadavame si spolu;-)

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#140 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » St Sep 26, 2007 5:32 pm

"...ukazal mi nech sa podam..."
tak taketo sloveso som v tomto spojeni nikdy nepocul... akoze nech sa posunies?
Zaujimave, ze policajny nacelnik (Zarnovice) sa vozi na zigulaku... :D Ja sam neviem, ako by som sa zachoval... asi tak isto, pekne by sme sa vyrozpravali a kaslal by som mu na hlavu. Alarm mam tiez. :D
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

Scarp
motorkár
motorkár

#141 Príspevok od užívateľa Scarp » St Sep 26, 2007 6:46 pm

focus napísal:No priatelia a prave preto nenosim zbran,lebo to zle dopadlo pre neho aj pre mna.nabuduce to nafot a zverejni a ponadavame si spolu;-)
A ja zbran nosim sice na CS plyn ale aj tak , preto som rad ze to dopadlo ako to dopadlo asi ma teraz castejsie zatavia policajati urcite mi vybavi protekciu :roll:

THeBaNDiT- uz ked pirstavoval ukazoval mi nech sa podam dalej co na tom nechapes ?
A ano ten zigulak je zaujimavy to by sa mi ani pnesnivalo ze kto to je ale keby som aj vedel aj tak by bol scenr rovnaky no mozno by som mu az tolko nenadaval :lol: a inak nemam nic take len jeden hlboky cerveny (od jeho auta) skrabanec asi 3 cm dlhy na boku kapotaze

momoo
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
Kontaktovať užívateľa:

#142 Príspevok od užívateľa momoo » St Sep 26, 2007 6:57 pm

ja by som mu este asi aj do buzeerantov vynadal :o

Scarp
motorkár
motorkár

#143 Príspevok od užívateľa Scarp » Št Sep 27, 2007 12:35 pm

Premazane :roll:

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#144 Príspevok od užívateľa TomasARN » Št Sep 27, 2007 3:05 pm

ja som mal nedavno nepeknu skusenost s debilom v LADE, vzdy ked som ho zacal predbiehat, tak strhol volant na mna a skoro ma nabral, asi 4x, keby som sa dostal na jeho urven, tak mu asi odkopnem spetne zrkadlo... vlastne neodkopnem, kvoli debilovi mat problemy... to nemusim, ale keby som nemal znacku, tak uz ho tam nema

Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#145 Príspevok od užívateľa Domco » Št Sep 27, 2007 3:46 pm

mne zase uz davnejsie vybehol v nitre z vedlajsej co roznasaju pizzu ,len len ze som ubrzdil a debilcek este trepal ze co mam s tym co chodit po meste s takym prditkom......takyto ma dokazu kvalitne nahnevat
Gilera runner => Piaggio X8

Scarp
motorkár
motorkár

#146 Príspevok od užívateľa Scarp » Št Sep 27, 2007 3:48 pm

Najhorsi su uz postarsi vodici ktorich pomaly zuzuje semilita a reflexy a schopnost pohotovo a kludne reagovat klesa ja som u na s v Zarnovici uz krat skoro nabural kvoli tomu ze mi nedao auto prednost krat starsi obcan a mlady cerstvy vodic a vzdy auta stylu skodovka a lada vodici takeho druhu aut mi pripadaju najnebezpecnejsi ale dorazilo ma ked mi jeden chlapik asi mesiac dozade nedal prednost siel v skodovke s komplet rodinou (zena a deti) bola tam velka tabula daj predsnost vyletel tak v 50 ke a ked som mu zatrubil ani nereagoval

Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#147 Príspevok od užívateľa Domco » Št Sep 27, 2007 3:52 pm

ved myslel si ze to je len skutrista co ja s nim ......takych poznam ....ale to je fakt stari vodici a mladi chalani ti su najviac nebezpecni
Gilera runner => Piaggio X8

ripper

#148 Príspevok od užívateľa ripper » Št Sep 27, 2007 5:19 pm

ked idem so sestrou na aute ( je novovodic ) tak sa len smejeme na takych "120-kovy specialoch" od ktoreho nikdy nevies co urobi

TomasARN
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#149 Príspevok od užívateľa TomasARN » Št Sep 27, 2007 7:41 pm

Domco napísal:mne zase uz davnejsie vybehol v nitre z vedlajsej co roznasaju pizzu ,len len ze som ubrzdil a debilcek este trepal ze co mam s tym co chodit po meste s takym prditkom......takyto ma dokazu kvalitne nahnevat
v nitre su skoro vsetci ti, co roznasaju pizzu trafeny... poznam...

TomasARN
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#150 Príspevok od užívateľa TomasARN » Št Sep 27, 2007 7:42 pm

Domco napísal:ved myslel si ze to je len skutrista co ja s nim ......takych poznam ....ale to je fakt stari vodici a mladi chalani ti su najviac nebezpecni
aj ja som mlady chalan.... a nie som nebezpecny :lol:

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"