Príspevok
od užívateľa THeBaNDiT » Št Mar 17, 2011 6:33 pm
ja by som tie prilby az tak velmi neodsudzoval, mozno ta vyklapacka bola taka akasi hrackarska, ale integralka vyzerala celkom k svetu. Kazda jedna z nich musi vyhovovat nejakym tym bezpecnostnym poziadavkam, LIDL si nemoze dovolit pustit do predaja nejaky totalny nefunkcny brak, najma z bezpecnostneho hladiska. Samozrejme, drahsie prilby poskytuju vyssi stupen bezpecnosti, ale otazne je, ci je stupen bezpecnosti priamo umerny vyssej cene.
Ako sa uz neraz hovorilo, ak sa clovek vysype pri vysokej rychlosti a trafi hlavou povedzme mur alebo strom, alebo mu prejde po hlave nakladiak (ako sa jednemu neborakovi stalo minuly rok u nas v okrese, nech mu je zem lahka), tam je uplne jedno, aku prilbu ma clovek na hlave. Prilba chrani najma pri padoch, aby si clovek nerozbil hlavu o cestu...
Opakujem, samozrejme, ze drahsie prilby poskytnu vyssi bezpecnostny standard, a kazdy nech si investuje do prilby tolko, kolko uzna za vhodne, ale som toho nazoru, ze tieto LIDL prilby (inac, kazdym rokom lepsie) su bezpecnejsie nez nejake noname cinske prilby predavane u predajcov cinskych scootrov (no flame).
Honda NC750X -------------------
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou
.