Hudba,Filmy,Hry,Programy
Moderátor: Moderators
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Hudba,Filmy,Hry,Programy
quit ved v pravidlach je napisane ze sa nemoze hresit tak preco sem posilas toto
ja by som bol nanho vulgarny od rana do noci

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
http://techno.org/electronic-music-guide/ tu sa dovzdelajte niektori. kto vydrzi pocuvat speedcore a noizecore 10 minut tak patri pod pezinsku babu 

- nigdais02
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Sep 01, 2008 4:28 pm
- Skúter: Kašlem na to nechce sa mi to stale prepisovať... :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fSDDU9D_4iI[/youtube]
neskutočne ma chytila táto pesnička
určite ju poznáte ...
neskutočne ma chytila táto pesnička

....To ťa musí baviť....
KLIK:
RGK - Scooter-tuning, diely, servis, dovoz.
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
- toxic
- cyklista
- Dátum registrácie: So Apr 25, 2009 4:30 pm
- Skúter: Simson S51/S70 Elektronic
- Kontaktovať užívateľa:
Nigdais02, keď už tak táto
Aspoň pre mňa osobne

Aspoň pre mňa osobne

Simson S51/S70- 2 kanál z origo kľukou, karb Bing, 17 zub. primár, zelená peugeot metla
Viac http://www.toxicsimson.estranky.sk/
Viac http://www.toxicsimson.estranky.sk/
- davtex
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
Uz ked sa ozivila tato tema: Mass Effect 3 - co hovorite?
podpis som si este nenastavil
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Ze som sa v roku 1992 ovela viac tesil z hier ako teraz.. boli na jednu FDD a stravil som pri nich hodiny..
20 rokov na to.. co ja viem... ale idem to kuknut..
...odoslané z mikrovlnnej rúry...
20 rokov na to.. co ja viem... ale idem to kuknut..
- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
No presne z takychto veci su mladi vymleti... a je na smiech ked ich vidis utekat, ci nebodaj sportovat!!
- davtex
- motorkár
Davidian: snad kazdy si moze vybrat, co ho bavi. Niekoho sport a niekoho hry. Ja travim na PC kopu casu a nemam 120kg. Dokonca viem vyjst po schodoch a mam aj socialny zivot. Jazdim na motorke a nie som kriminalnik. Predsudky su svina. Otazka pre teba. Co skodi viac? Hry alebo Novy Cas? 
Mass Effect: je to hra, ktora nema obdoby a postavila na nohy cely herny priemysel. Ziadna hra nie je tak premakana do detailov a ziadna nema taky pribeh. Trilogia je u konca, takze pribeh je uzavreny. Povinnost pre kazdeho, kto ma aspon nejake herne geny. Je tu ale jeden hacik: clovek musi mat rad scifi a fantasy. Ceresnicka na zaver: do dalsej hry sa importuju ulozene hry z predchadzajucej. Predchadzajuce rozhodnutia dalej ovplyvnuju dej hry. Aj preto ma hra 16 roznych ukonceni
Davidian: predstav si perfektnu knihu, ktorej dej mozes menit + ju netreba citat, ale priamo sa vzit do tej postavy. To iste filmy. Trosku rozdiel ako hry pred 20 rokmi.

Mass Effect: je to hra, ktora nema obdoby a postavila na nohy cely herny priemysel. Ziadna hra nie je tak premakana do detailov a ziadna nema taky pribeh. Trilogia je u konca, takze pribeh je uzavreny. Povinnost pre kazdeho, kto ma aspon nejake herne geny. Je tu ale jeden hacik: clovek musi mat rad scifi a fantasy. Ceresnicka na zaver: do dalsej hry sa importuju ulozene hry z predchadzajucej. Predchadzajuce rozhodnutia dalej ovplyvnuju dej hry. Aj preto ma hra 16 roznych ukonceni

Davidian: predstav si perfektnu knihu, ktorej dej mozes menit + ju netreba citat, ale priamo sa vzit do tej postavy. To iste filmy. Trosku rozdiel ako hry pred 20 rokmi.
- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Hm take knizky boli uz davno, ak sa rozhodnes pre lave dvere, pokracuj na strane 13.. ak pre prave, na strane 37..
Ale ved ja to nikomu neberiem, len mi pride, ze vzhladom k tomu ako pokrocila za tie roky technika, ma herny, hudobny a ani filmovy priemysel nenadchyna. Za tych 20 rokov by som od neho cakal o hodne viac.. ale zda sa, ze staci, pokial to ludia zeru..
A jasne, ze si kazdy moze vybrat.. ja sa snazim po praci pocitac ani nezapinat, je to zrut casu.
A hlavne este chapem hry typu hokej, futbal, zavody - zapnes si to, zahras sa - skonci zapas, zavod a mozes to vypnut. Ale aby dakto presedel celu noc pri dakej vymyslenej strielacke, kde vybuchuju rakety? Zapalim za takych ludi dnes sviecku.. isto si najdu napriklad partnera a podobne veci.. teraz to zas neber osobne, len sa "nahlas" zamyslam.. (sak naco by im aj bol, ved maju y0up0rn a podobne
)
Potom sa stretnu este viaceri a bavia sa 3 hodiny o hre... ako zbierali manu a kolko maju fragov, kupuju na to masiny, ktore by utiahli malu firmu, laser 6000 dpi mysi a neviem, co... mne to pride smiesne, lebo nakoniec nevedia zakladne veci o zivote.
No jo konzum je svina..
PACMAN FOREVER!!
Ale ved ja to nikomu neberiem, len mi pride, ze vzhladom k tomu ako pokrocila za tie roky technika, ma herny, hudobny a ani filmovy priemysel nenadchyna. Za tych 20 rokov by som od neho cakal o hodne viac.. ale zda sa, ze staci, pokial to ludia zeru..
A jasne, ze si kazdy moze vybrat.. ja sa snazim po praci pocitac ani nezapinat, je to zrut casu.
A hlavne este chapem hry typu hokej, futbal, zavody - zapnes si to, zahras sa - skonci zapas, zavod a mozes to vypnut. Ale aby dakto presedel celu noc pri dakej vymyslenej strielacke, kde vybuchuju rakety? Zapalim za takych ludi dnes sviecku.. isto si najdu napriklad partnera a podobne veci.. teraz to zas neber osobne, len sa "nahlas" zamyslam.. (sak naco by im aj bol, ved maju y0up0rn a podobne

Potom sa stretnu este viaceri a bavia sa 3 hodiny o hre... ako zbierali manu a kolko maju fragov, kupuju na to masiny, ktore by utiahli malu firmu, laser 6000 dpi mysi a neviem, co... mne to pride smiesne, lebo nakoniec nevedia zakladne veci o zivote.
No jo konzum je svina..
PACMAN FOREVER!!
- kubo HC
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Máj 23, 2011 9:40 pm
- Skúter: EX Skútrista, ale stále držím svami :)
Hudba,Filmy,Hry,Programy
Presne taký názor mam aj ja taketo fantas a scifi to nieje premna ja si občas niečo zahram ale to len tak na hodinu auto-moto hry čo ma chYtilo je colin mc rally, euro truck simulator a podobne samozrejme zas osobný názor proti nikomu nič nemám ale urobil som si vlastný obraz napr o spolužiakovi ma izbu 2x2 metre tam stolik, TV, postel a notebook za vyše liter € dokáže pri hre sedieť 20hodin denne žaluzie dole nevie o živote vonku spáva štýlom posediačky pred NTB alebo sem tam ked sa mu podarí tak aj v posteli samozrejme oblečeny potom sa zobudi a valí dalej pravidelne naprve hodiny meška 20-30min. Ked sa ho niekto opýta kde bol tak jasná odpoveď hral som ..., aby si si teras nemyslel nezaradujem ta do tejto skupiny len vas oboznamujem že aj taketo exemplare existujú
Odoslané z iPhone 3GS s Jailbreakom a iOS 5.0.1
Odoslané z iPhone 3GS s Jailbreakom a iOS 5.0.1
EX: Yamasaki YM125 - 160cc tuned engine
Now: ČZ125 (175cc) model 453.02 - 1962
Now: ČZ125 (175cc) model 453.02 - 1962
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
tak neviem ci by si bol ochotny hrat dneska textovu adventuru v rozliseni 320x240. to len starnes. vsetko je to dnes iba zlozitejsie a tvoje naroky su zo skusenosti vyssie. kebyze posadis za komp niekoho kto v zivote za nim nesedel a pustis mu tetris z roku 90 alebo tetris dnesny tak urcite by nevolil ten stary co vosiel na jeden FDDDavidian napísal:Hm take knizky boli uz davno, ak sa rozhodnes pre lave dvere, pokracuj na strane 13.. ak pre prave, na strane 37..
A hlavne este chapem hry typu hokej, futbal, zavody - zapnes si to, zahras sa - skonci zapas, zavod a mozes to vypnut. Ale aby dakto presedel celu noc pri dakej vymyslenej strielacke, kde vybuchuju rakety? Zapalim za takych ludi dnes sviecku.. isto si najdu napriklad partnera a podobne veci.. teraz to zas neber osobne, len sa "nahlas" zamyslam.. (sak naco by im aj bol, ved maju y0up0rn a podobne)
No jo konzum je svina..
PACMAN FOREVER!!
- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Ved jasne, posledne som hral tusim Crysis 2 a nebolo to zle, ale aj tak..
Tiez mam notebook skoro za 3000€ (sice firemny) ale pouzivam ho na pracu..
Len som sa musel k tomu vyjadrit..
Tiez mam notebook skoro za 3000€ (sice firemny) ale pouzivam ho na pracu..
Len som sa musel k tomu vyjadrit..
- davtex
- motorkár
Extremy existuju na oboch stranach. Su aj maniaci do hier, rovnako ako existuju vymleti futbalisti a hokejisti, ktori tiez nevedia hovorit o nicom inom.
Crysis 2: Crysis bola bol dobry pre tzv. graficku masturbaciu, co je uz ale horsie pre druhy diel. Linearna, koridorova hra a celkom predvidatelna. Pribeh zaujimavy, no jednoduchy. Za par hodin dohrane a clovek zabudne. Nieco ako Call of Duty.
K tomu PC: Kazdy si kupi PC aky potrebuje. Zase sa tu tu objavuju extremisti, ktori musia mat viac graf. kariet, extra case, extra zvukovku a podobne.
Vsetkeho vela skodi.
Crysis 2: Crysis bola bol dobry pre tzv. graficku masturbaciu, co je uz ale horsie pre druhy diel. Linearna, koridorova hra a celkom predvidatelna. Pribeh zaujimavy, no jednoduchy. Za par hodin dohrane a clovek zabudne. Nieco ako Call of Duty.
K tomu PC: Kazdy si kupi PC aky potrebuje. Zase sa tu tu objavuju extremisti, ktori musia mat viac graf. kariet, extra case, extra zvukovku a podobne.
Vsetkeho vela skodi.
- parky
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Po Dec 13, 2010 9:10 pm
- Skúter: Yamaha Aerox 70
Chalani kamarátová hudba... drum n bass možno sa niekomu bude lúbiť, snažím sa ho nejak podporiť: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M-FKu-tlx0k[/youtube]
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
jak pocuvam tak pocuvam ale hudbu tam nepocujem 

- davtex
- motorkár
parky: pocul som aj horsie. Vyzera to tak, ze do 3:52 nasukal vsetko co nasiel na nete.
- parky
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Po Dec 13, 2010 9:10 pm
- Skúter: Yamaha Aerox 70
Dobre chalani nezabite ma...
ja sa ho snažím len podporiť

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
tak ho podpor tak ze mu povies ze nech to nerobi lebo to nieje nic hodne 

- 31potkan31
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: St Okt 20, 2010 9:44 pm
- Skúter: Yuki Rex 70
Mne sa celkom feest pačia pesničky od neho

Čierna ovca fora
Ak si myslíš že máš pevné nervy kup si Čínu,ona ta rada toho pocitu zbaví
Ak si myslíš že máš pevné nervy kup si Čínu,ona ta rada toho pocitu zbaví
- nigdais02
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Sep 01, 2008 4:28 pm
- Skúter: Kašlem na to nechce sa mi to stale prepisovať... :D
Zas a znova DNB ma vola
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N7OPZOBJZyI[/youtube]
a niečo od State of Mind
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ianf7LuV3WM[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N7OPZOBJZyI[/youtube]
a niečo od State of Mind

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ianf7LuV3WM[/youtube]
....To ťa musí baviť....
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
paráda:D konečne téma kde sa možem zapájať:) no jednoznačne Mass Effect séria, dalej Skyrim:) , na PS3 Uncharted, dalej Minecraft:) hlavne na nom zarábam kedže vlastním server a dosť ludí si kupuje VIP:D, raz za čas hrám aj Battlefielda 3 a Bad Company... potom Portal 2
a pritom som pri pc "len" +- 2 hodky denne:D

- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Ta i take dakedy sluchame na vychodze 
Ps: Davidian začni počúvať východniarske ľudovky aby na zraze ti ta východniarčina išla plynule

Ps: Davidian začni počúvať východniarske ľudovky aby na zraze ti ta východniarčina išla plynule

Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- davtex
- motorkár
Damo: no ja mam na taket vytvoreny specialny priecinok tzv. "Kolotočárske"