Polovacka na motorkarov (za rychlost)
Moderátor: Moderators
- majo1357
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
- Skúter: aerox
Re: Polovacka na motorkarov (za rychlost)
treba jazdit predpisovo ... niekto si precita 5 prispevkov a este ho zbiju na policajnej stanici 

aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
ani ja nejazdim predpisovo ale uz som to minimalizoval, cize len obcas nieco porusim. 

- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
Porušovať len tam kde sa to dá a je to bezpečné.. aj keď, kedy sa dá povedať, že je úsek dostatočne bezpečný, asi nikdy.. Ale každopádne nepôjdem po obchvate v noci 50, čo na niektorých miestach v niektorých mestách je..
A tiež keď vám požičajú 545i a dajú plnú nádrž, je dosť ťažké sa udržať.. (vždy vrámci normy, 5,5tis. na 3rd maximálne)
A tiež keď vám požičajú 545i a dajú plnú nádrž, je dosť ťažké sa udržať.. (vždy vrámci normy, 5,5tis. na 3rd maximálne)

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
no ked ta nameraju s predu a vies ze ta namerali o vela km/h a si blizko domu tak radsej sa snaz utiect. tazko sa im bude dokazovat ze si to bol ty a mozno sa na to vykaslu. ak nevykaslu tak to mas tak ci tak papiere v cistiarni a pokutu vysoku. pripadne mozes skusit plakat ze si utiekol lebo si sa bal ze ta zastrelia alebo co. kazdopadne ked utekas je viac moznosti ako ked sa jak ovca nechas skasnut na mieste. samozrejme len ked mas na to rychlost alebo prostredie aby si tomu ceedu alebo fabii utiekol.
inak nerad zacinam politicky ale hned jak sa vymenila vlada tak to zacalo tu u nas na istych miestach zase. denne tam buzici meraju a ked ta nameraju este sa tvaria ze im je to vlastne luto ale musia ti dat pokutu a ked nemas tak zobrat vodicak
inak nerad zacinam politicky ale hned jak sa vymenila vlada tak to zacalo tu u nas na istych miestach zase. denne tam buzici meraju a ked ta nameraju este sa tvaria ze im je to vlastne luto ale musia ti dat pokutu a ked nemas tak zobrat vodicak
- bezoadam
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
- Skúter: Gilera runner sp50
no s tym zastrelenim to bolo dobre
no myslim si ze nemam na to "gule" aby som utekal pred nimi na skutri
uz mi to dva krat stacilo
raz na bicykli a raz pesi
no mal som dost vtedy 

giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO
- Bamma_boy
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
to je ten prípad kedy sa ti hodí povedať, že šoféroval niekto z rodiny, nechceš vypovedať bla bla.. ale len v prípade, že sa ti podarí utiecť.. Ak si lama čo to od strachu oprie o prvý stĺp, tak to radšej zastaviť..
Osobne by som im asi neutekal, mám nato malé gulky..
Osobne by som im asi neutekal, mám nato malé gulky..
- bezoadam
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
- Skúter: Gilera runner sp50
tu nejde skor o tu lamu ale na skutri by som asi tazko utiekol nejakemu Golfikovi alebo popripadne nejakej 750ke..
giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO
- Bamma_boy
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Tak bavíme sa o tom, že si dokázal prekročiť MPR o vysokú hodnotu..
To na skoro sériovej gilere asi ťažko..

tak ten právnik ich tam ako inak sundal
...ale zase sa mi nechce veriť že by si páni zelení nechali len tak lacno srať na hlavu 

... 

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
to mas tak, obcan ma pravo nakrucat si policajta... a ten, ked je priamo nakrucany, si nemoze dovolit spravit nejaku chybu... henten cesky policajt sa dostal do nemilej situacie, pretoze jeho pravnicka zrucnost je rozhodne nizsia nez pravnicka zrucnost pravnika (co este neznamena, ze pravnik mal pravdu) a ked sa s nim uz zaplietli, nastala pre nich patova situacia: ani ho za nieco pokutovat (pretoze si neboli uz nicim isti), ani ho pustit (pretoze to nakrucal a opat by to mohol pouzit proti nim, ak by predsalen boli v prave).
Zaujimalo by ma, ako sa ta situacia skoncila... v komentaroch pod videom ktosi pisal, ze advokat vraj nemal pravdu (zrejme sa to nejako dosetrovalo).
Zaujimalo by ma, ako sa ta situacia skoncila... v komentaroch pod videom ktosi pisal, ze advokat vraj nemal pravdu (zrejme sa to nejako dosetrovalo).
ale uznávam toho právnika aj ked nemal pravdu málo kto si dovolí hentak otvoriť hubu 

... 

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
podla mna nejednal slusne... a to asi len preto, lebo si bol vedomy toho, ze policajtovi uklada zakon (vyhlaska?) jednat s obcanom slusne, no nanho ako na obcana tato povinnost asi neplati (neviem, nepoznam natolko zakony, no slusnost mi kaze jednat slusne s tym, kto jedna slusne so mnou...)
Nenechaval policajta dohovorit, provokoval ich, v situacii sa vyzival... podla mna cista arogantnost. Ak napokon nemal pravdu, mal by byt pokefovany nejakym pravnickym uradom za neznalost zakona a policajtami za marenie vykonu verejneho cinitela (ci coho...
).
Nenechaval policajta dohovorit, provokoval ich, v situacii sa vyzival... podla mna cista arogantnost. Ak napokon nemal pravdu, mal by byt pokefovany nejakym pravnickym uradom za neznalost zakona a policajtami za marenie vykonu verejneho cinitela (ci coho...

- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Kamosi pravnici vraveli, ze nejednal uplne zakonne, zneuzival neznalost tych organov, inac by ho kefli..
..odoslané, odosladké..
..odoslané, odosladké..
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
Videl som o tom reportáž v českej tv. Ujo narazil na neschopných a nepriebojných policajtov, ktorí neovládajú to čo majú...vyhodiť ich, alebo skôr ich šéfa.
Išlo o to, že ujo ich presvedčil že od neho chcú podanie vysvetlenia a mali ho poučiť o právach...ale o podanie vysvetlenia nešlo a ten policajt to mal vedieť.
skútrista sa správal ako chrapúň, policajt bol zase úplný zaskočený amatér - debil stretol debila
Išlo o to, že ujo ich presvedčil že od neho chcú podanie vysvetlenia a mali ho poučiť o právach...ale o podanie vysvetlenia nešlo a ten policajt to mal vedieť.
skútrista sa správal ako chrapúň, policajt bol zase úplný zaskočený amatér - debil stretol debila

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Keby sa ľudia k sebe správali slušnejšie, nemuseli by si občania nakrúcať policajtov a tí by zase nemuseli znášať arogantných debilov. Niekedy sa len smejem akými hlúposťami sa policajti zaoberajú a pritom po cestách chodí x opitých a nebezpečných šoférov.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- doktor
- motorkár
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
- Skúter: Kawasaki W 650
Ano, presne to mi z toho vyslo....flojdi boli uplne mimo....aj ked mozno by neboli, ale pred kamerou kazdy zmekne, par ludi na svete sa z nej neposere, zvlast v ich pripade, kde by asi kazde raznejsie slovo bolo neskor v spravach pouzite proti nimdebil stretol debila

Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka
- IdMud
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 08, 2011 8:51 pm
- Skúter: Aprilia Area 51
- Kontaktovať užívateľa:
Bol, takých by som inak sankcioval, bola to buzerácia policajtov...zenužil ich "nevedomosť" lebo nemajú vysokú a on ju má, si myslí že je niečo viac. Viacerý nadávajú na policajtov, ale zoberte si čo by sa dialo keby neboli ?
Aprilia Area 51 [70cm]
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Po pravde ani ja vsetko neviem, vela toho neviem, ani sa neda vsetko mat v hlave. Ale ani ten pravnik to nevie, len jeho vyhoda je to, ze si moze vymyslat
- Bamma_boy
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Pokiaľ viem, nikde nepovedal, že je právnik.. s kľudom to mohol byť rádový občan, aj ten môže právne zastupovať iného občana.. Aj keď je to asi málo pravdepodobné ale nemusel byť členom advokátskej komory..
Nehovoriac o tom, že policajti to mohli uzavrieť hneď s tým, že je značka zle umiestnená a posunú to na prešetrenie a zhovadili by sa určite menej, ako keď chceli strúhať frajerov ako v tomto prípade.
Neraz som bol svedkom toho ako policajt obviňoval niekoho za niečo čo nespravil, prípadne za porušenie predpisov a po ráznom vysvetení si dali povedať a radšej situáciu uzavreli štýlom "chodte" ako by sa mali hádať o svojej pravde, ktorou si nie sú istý.
Jedinú smolu mali, že to nahrával a pekne by sa na nich zviezol tak či tak.. Verím, že by konali určite inak keby to nebolo nahrávané ako takto.. pánovi by podali papiere a s "advokátom" by sa rozlúčili a odišli..
Nehovoriac o tom, že policajti to mohli uzavrieť hneď s tým, že je značka zle umiestnená a posunú to na prešetrenie a zhovadili by sa určite menej, ako keď chceli strúhať frajerov ako v tomto prípade.
Neraz som bol svedkom toho ako policajt obviňoval niekoho za niečo čo nespravil, prípadne za porušenie predpisov a po ráznom vysvetení si dali povedať a radšej situáciu uzavreli štýlom "chodte" ako by sa mali hádať o svojej pravde, ktorou si nie sú istý.
Jedinú smolu mali, že to nahrával a pekne by sa na nich zviezol tak či tak.. Verím, že by konali určite inak keby to nebolo nahrávané ako takto.. pánovi by podali papiere a s "advokátom" by sa rozlúčili a odišli..
- IdMud
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 08, 2011 8:51 pm
- Skúter: Aprilia Area 51
- Kontaktovať užívateľa:
Má podla mňa základy psychologie dobré, vie tú vec povedať tak že sa zdá byť pravdivá a tým pádom policajt už si neni istý či má pravdu....pre toto by som vždy ja osobne volal niekoho kompetentného na to, aby sa s takýmto človek bavil, poprípade by ho obvinil a riešil....v tedy by už nebol taký hustý a aj to by sa mohlo natáčať a zverejniť.
Aprilia Area 51 [70cm]
- Bamma_boy
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
neviem podľa akého § by ho obvinil ale budiž.. ja môžem policajtovi rozprávať bludy koľko chcem a presviedčať ho o § akých chcem, on byť si istý svojím konaním mi má vypísať pokutu a ďalej sa somnou nebaviť, vsio.. Ak si nie je istý, tak splieta niečo podobné ako vo videu..
Osobne dokážem vymyslieť na mieste toľko paragrafov a kravín a budú znieť tak pravdivo, byť nie sú.. Podstata je tá, že to začalo zle umiestnenou značkou, kt. imo bola umiestená zle, inak by sa tým ten človek nezapodieval, ak teda nemá nejakú averziu na prácu polície a to už by sme boli asi až moc paranoidný..
Osobne dokážem vymyslieť na mieste toľko paragrafov a kravín a budú znieť tak pravdivo, byť nie sú.. Podstata je tá, že to začalo zle umiestnenou značkou, kt. imo bola umiestená zle, inak by sa tým ten človek nezapodieval, ak teda nemá nejakú averziu na prácu polície a to už by sme boli asi až moc paranoidný..