aky skuter kupit?
Moderátor: Moderators
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Re: aky skuter kupit?
ja som z Bratislavy, takze tazko ti pomozem v Tvojom regione..
- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Aprilia SR 50 Factory - ma vymedzovaci kruzok vo variu a softwarovy obmedzovac, ktory sa odblokuvava pomocou diagnostickeho software.
v takom pripade Ti doporucujem sa naozaj vopred informovat u predajcu.
v takom pripade Ti doporucujem sa naozaj vopred informovat u predajcu.
- danci343
- trojkolkár
- Dátum registrácie: So Apr 02, 2011 10:20 am
- Skúter: Motorro Sonny 50
- Kontaktovať užívateľa:
okey dik
a este som rozmyslal nad takym lahsim tuningom z vonku nejake podsvietenie mozno iny displej.. atd 

podpis som si este nenastavil
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Najprv kup, to je hlavne a potom, ked sa ti nebude pacit, tak rozmyslaj 

- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ten skuter ma najlepsie tacho resp pristrojovku zo vsetkych a ma v sebe aj palubny pocitac, ktory zobrazuje priemernu spotrebu a ma vlastne menu.. urcite by som ho nemenildanci343 napísal:okey dika este som rozmyslal nad takym lahsim tuningom z vonku nejake podsvietenie mozno iny displej.. atd
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SURf5ScN3uw[/youtube]
- danci343
- trojkolkár
- Dátum registrácie: So Apr 02, 2011 10:20 am
- Skúter: Motorro Sonny 50
- Kontaktovať užívateľa:
dik to som nevedel Takze asi tam nic nebudem menit a tak asi kupim tu striekacku ja nechcem tuningovat vnutri takze to bude okey
- napalm
- chodec
- Dátum registrácie: Ut Apr 26, 2011 12:42 am
- Skúter: Prebieha hľadanie vhodného.
- Kontaktovať užívateľa:
Zdravím páni.
Rád by som kúpil na leto nejaký skúter na vodičák skupiny AM Čiže jak som sa dobre dočítal tak to musí byť do 50ccm a 4KW.
Ďalej musí byť schopný uniesť pohodlne dvoch.
Najprv by ma zajímalo či to je vôbec schopné uniesť mňa 85kg a priateľku (zanedbateľná váha)
Jako sa vlastne tie skútre chovajú bo vôbec neviem o tom nič na žiadnom som ani nesedel.
Ďalej jako sa to chová na mokrej vozovke bo predpokladám, že by som na tom aj do roboty chodil čo by obnášalo aj teda zlé počasie. A jaká najdlhšia môže byť sezóna využívania skútra. Teda viem, že v zime to nie je možné, ale či sa dá aspoň jar leto jeseň. Ďalej Či je nevyhnutné mať garáž. že či prežijú aj venku.
No chcel by som zainvestovať max 1000e asi najlepšie jazdený.
Aj by som chcel vedieť či sa dá do budúcnosti aj vymeniť motor za väčšiu kubatúru nejak bez zmeny v TP.
Nepotrebujem na tom nejak lietať, ale tak rád by som, aby to spravilo po odblokovaní aspoň tých 60Km/h
Našiel som inzerát na model čo ma zatiaľ najviac zaujal tak mi povedzte čo si o tom myslíte bo mne osobne sa to zdá prinajmenšom podozrivé
http://motorky.autovia.sk/ine-kingway-39512
Je to Kingway Euroboy 50ccm 3,4KW 2T a je pekný veľký takže mipríde pre mňa ideálny len či tá veľkosť nebude spôsobovať viac problémov jak úžitku.
Vopred dik za odpovede.
Rád by som kúpil na leto nejaký skúter na vodičák skupiny AM Čiže jak som sa dobre dočítal tak to musí byť do 50ccm a 4KW.
Najprv by ma zajímalo či to je vôbec schopné uniesť mňa 85kg a priateľku (zanedbateľná váha)
Jako sa vlastne tie skútre chovajú bo vôbec neviem o tom nič na žiadnom som ani nesedel.
Ďalej jako sa to chová na mokrej vozovke bo predpokladám, že by som na tom aj do roboty chodil čo by obnášalo aj teda zlé počasie. A jaká najdlhšia môže byť sezóna využívania skútra. Teda viem, že v zime to nie je možné, ale či sa dá aspoň jar leto jeseň. Ďalej Či je nevyhnutné mať garáž. že či prežijú aj venku.
Aj by som chcel vedieť či sa dá do budúcnosti aj vymeniť motor za väčšiu kubatúru nejak bez zmeny v TP.
Nepotrebujem na tom nejak lietať, ale tak rád by som, aby to spravilo po odblokovaní aspoň tých 60Km/h
Našiel som inzerát na model čo ma zatiaľ najviac zaujal tak mi povedzte čo si o tom myslíte bo mne osobne sa to zdá prinajmenšom podozrivé
Je to Kingway Euroboy 50ccm 3,4KW 2T a je pekný veľký takže mipríde pre mňa ideálny len či tá veľkosť nebude spôsobovať viac problémov jak úžitku.
Vopred dik za odpovede.
hentake tesco vymysly nepozeraj.mas odomna pm. tu mas link na moj myslim ze je to 100 a jedna s tim co ti ponukam ja
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/78569 ... rix-50.php

- napalm
- chodec
- Kontaktovať užívateľa:
Pozeral som aj ten som si všimol. Vim, že keeway su dobre len z tych fotiek nespoznam jaky je tam posez pre dvoch. A čo konkretne mas proti tomu co som zaslal. Proste troška viac info o tom čo som sa pytal inak neviem na co sa mam zamerat. Prvy problem je v tom, ze ci vobec nejaky skuter kupim proste musim vediet... no proste vsetko co som sa spytal.
ale ved prid vyskusat a dohodneme sa nevidim v tom problem.
hento nvm ci potiahne dvojicu.
hento nvm ci potiahne dvojicu.
- napalm
- chodec
- Kontaktovať užívateľa:
No páni fakt keby ste mi prv odpovedali na základné info. Jaké sú vlastne jazdné vlastnosti týchto mašín, ci sa to da nechavat aj venku na dazdi ci to prezije daco. Jako sa to sprava na mokru. Zaklad co ma zajíma ci to vobec nejak vytisne hore kopcom ci nebudem tlacit a také kraviny babeta style. Co stoji poistka co stoji STK ci sa musi robit emisna ci sa daju vylepsovat na vyssie kubatury. A vobec ci sa na tom da prezit na ceste vyse 100km dlhej
- ice_cream71
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 31, 2009 9:57 pm
- Skúter: Malagutti f15 firefox :P
- Kontaktovať užívateľa:
da sa vsetko sa da skus popozerat forum zatial si pozeral si myslim len same cinske motorky, skus pozret niakeho taliana aprilia piaggio gilera viem ze na gilere runner kludne dvaja pohodlne neni problem skuter mozes aj vonku nechavat kupis nanho plachtu nepremokavu niake dobre lano aby ti ho neukradlia neni problem da sa jazdit aj za dazda ale opatrnejsie 

Mozem oŠtat cely podpis 

- Porkyyy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 06, 2009 11:19 am
- Skúter: Keeway Focus 70 2T LC
- Kontaktovať užívateľa:
na taketo extremy je stvorena pre dvoch gilera runner ... v dazdi aj vonku to prezije ... ak obujes dobre gumy co drzia aj na vode nejake dunlopy nemas sa coho bat
gilera runner ma z 50-tiek najlepsi seriovy motor ktory pri odblokovani ide pohode 90km ... do kopca potiahne aj troch plus vozickara nejakeho
emisna sa nato nerobi ... stk raz za 4 roky ... motor sa da vylepsit na nejaku sportovejsiu 70-tku ale tem o tom je tu na fore plno plno staci hladat
a ak sa staras o svojho milacika dvojkolesoveho odvezie ta aj 500km

Srdcom TuneR
- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
aky skuter kupit?
Najprv nam povedz aky mas budget!!
Ked € 2.500 mozme sa bavit o Talianoch a Japoncoch, alebo jazdnych vlastnostiach.
Inac by som Ti asi poradil ten Keeway od Matrixka.
P.S.
Dvoch to unesie, to sa neboj
V dazdi jazdit sa da, pomaly a s dobrym oblecenim, nezabudni ze scooter ma male koliecka, ale je to dost neprijemne, nakolko premoknes do nitky. Jedine ze by si chodil do prace v nepremokavom komplete a obuvi.
Takze?
P.P.S.
Co mate stale vsetci s tym Runnerom, nechapem..?!
Ked € 2.500 mozme sa bavit o Talianoch a Japoncoch, alebo jazdnych vlastnostiach.
Inac by som Ti asi poradil ten Keeway od Matrixka.
P.S.
Dvoch to unesie, to sa neboj
V dazdi jazdit sa da, pomaly a s dobrym oblecenim, nezabudni ze scooter ma male koliecka, ale je to dost neprijemne, nakolko premoknes do nitky. Jedine ze by si chodil do prace v nepremokavom komplete a obuvi.
Takze?
P.P.S.
Co mate stale vsetci s tym Runnerom, nechapem..?!
- napalm
- chodec
- Kontaktovať užívateľa:
No pozeral som teho runnera a tam sa mi moooc vidí. No ten budget je max 1000e jak to mam kupit hned uz pomaly rozmyslam o nejakej pozicke zeby mi to aspoň nejaky cas vydrzalo. Ale runner som nevidel na inzerátoch to bude asi nejaká novšia vecička no posnažím sa ešte hľadať keby, že máte ešte nejaké dobré rady rád si prečítam.
- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
tu piše že 1000 evrinapalm napísal:Zdravím páni.
Vopred dik za odpovede.

- napalm
- chodec
- Kontaktovať užívateľa:
Jaj tak uz som nasiel nejakych tych runnerov. Fakt moc pekné mašinky sa mi to moc vidí. Ten motor je tam rovnako výkonný aj pri staršom roku výroby? či jako to vlastne je.
- napalm
- chodec
- Kontaktovať užívateľa:
Ale aj tak by som rad precital nejaky rozsiahlejsi nazor na ten Kingway
Stále ma najvic zajima. Ale co to je za výroba fakt cina? Tak moc nekvalitne? Este teda sa mi tam strasne vidi ta moznost prerabky na vyssiu kubaturu. Proste keby ste mi na to viaceri dali nazor, ze by som si spravil predstavu.
Stále ma najvic zajima. Ale co to je za výroba fakt cina? Tak moc nekvalitne? Este teda sa mi tam strasne vidi ta moznost prerabky na vyssiu kubaturu. Proste keby ste mi na to viaceri dali nazor, ze by som si spravil predstavu.
- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
dokonca starsie rocniky nemali emisne obmedzenia a podobne somariny. to ze vidis skuter co ma najazdenych 30 tisic nie je ziadny relevantny udaj. Motor je spotrebny material kedze je to 2 takt. das novy a frcis dalej. popripade vybrus. jedine co by ta malo zaujimat je to ci nebol burany (kriva kostra, vidlica, nejake neodborne zvaranie kostry) nech to ma TP+ spz (aby si mohol jazdit legalne). urcite radsej zainvestuj do Taliana, popripade Japonca (moze byt aj Keeway), lebo v opacnom pripade budes sklamany. jednak z kvality cinskych skutrov a ad2 z ich spolahlivosti.
Edit: si obmedzeny vodicakom do 50ccm? ak chces vyssi objem tak nerozmyslaj a ber. o čine sa tu da napisat niekolko stranova esej. len spomeniem: nekvalitne lamajuce sa plasty, je to chodiaca olejnicka (hlavne 4T), ND sa zhanaju tazsie a tuningove diely tiez nie su tak rozsirene, velky pokles ceny, nasledny predaj je tazsi. za 1000e zozenies kvalitny skuter. treba hladat znacky ktore boli spomenute vyssie: Gilera, Yamaha, Aprilia, Derbi, Piaggio, (Popripade Suzuki, Honda, Keeway, a aj CPI nie je uplne zle.)
ak som na nieco zabudol dopiste za mna
Edit: si obmedzeny vodicakom do 50ccm? ak chces vyssi objem tak nerozmyslaj a ber. o čine sa tu da napisat niekolko stranova esej. len spomeniem: nekvalitne lamajuce sa plasty, je to chodiaca olejnicka (hlavne 4T), ND sa zhanaju tazsie a tuningove diely tiez nie su tak rozsirene, velky pokles ceny, nasledny predaj je tazsi. za 1000e zozenies kvalitny skuter. treba hladat znacky ktore boli spomenute vyssie: Gilera, Yamaha, Aprilia, Derbi, Piaggio, (Popripade Suzuki, Honda, Keeway, a aj CPI nie je uplne zle.)
ak som na nieco zabudol dopiste za mna

presne ako napisal gianmarco. plne suhlasim
pisal som ze na cene sa da dohodnut.

- napalm
- chodec
- Kontaktovať užívateľa:
Páni čo si myslíte o tejto mašine :
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/78387 ... rbrush.php
Osobne sa mi mooc vidí akurát riadne mimo budget, ale hádam by sa to nejak dalo zvládnuť
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/78387 ... rbrush.php
Osobne sa mi mooc vidí akurát riadne mimo budget, ale hádam by sa to nejak dalo zvládnuť