KTO UZ MAL NEHODU?
Moderátor: Moderators
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Re: KTO UZ MAL NEHODU?
To odkiaľ ťa trafil? Išiel z predu v tej skupinke motoriek, alebo ťa obiehal zozadu a neodhadol to?
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- tengo
- st. cyklista
- Dátum registrácie: So Júl 19, 2008 10:48 pm
- Skúter: predaný
- Kontaktovať užívateľa:
chcel ma predbehnúť v zákrute, ale neodhadol že aj ja budem klopiť k stredovej čiare a silno stlačil prednú brzdu, čiže už ma trafila padajúca motorka
A u mňa to odniesla iba pneu http://img203.imageshack.us/i/cam0465s.jpg/
U fazera smerovka, ohnutý padák, trošku ošúchané pr.plasty --- viz http://img716.imageshack.us/i/cam0464.jpg/
A u mňa to odniesla iba pneu http://img203.imageshack.us/i/cam0465s.jpg/
U fazera smerovka, ohnutý padák, trošku ošúchané pr.plasty --- viz http://img716.imageshack.us/i/cam0464.jpg/
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
No šak...jak som už písal dakedy dávno...a pre toto sa ja osobne snažím cez BABU nejazdiť ...a ak tak v nevyhnutnom prípade ešte tak cez týždeň ... Lebo výkendy tam bývajú dakedy dosť o hubu ... Si mal nenormálne ostražitého anjela strážneho
, ešte že to nedopadlo horšie...
PS: ja viem že stať sa môže aj na normálnej ceste že ma sundá dajaké auto čo šofér zaspí alebo bude SMSkovať namiesto šoférovania...ale hentam mi to príde také dosť nebezpečné keď vidím tých strelcov, čo sa tam snažia jazdiť jak na okruhu....

PS: ja viem že stať sa môže aj na normálnej ceste že ma sundá dajaké auto čo šofér zaspí alebo bude SMSkovať namiesto šoférovania...ale hentam mi to príde také dosť nebezpečné keď vidím tých strelcov, čo sa tam snažia jazdiť jak na okruhu....

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Preto ani ja nechodim na BABU, nic na nej nevidim a bolo vela pripadov, ked sa stretli na stredovej ciare a dokonca aj smrtelnej. Proste ako je v zakone, jazdi sa po pravej strane vozovky alebo pri pravej krajnici
- 9393andy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Feb 11, 2010 12:07 am
- Skúter: Yamasaki ym150t
Asi tak
na babe som bol asi 3x v živote a mam to cca 12Km.. nevidim v tom nič špeciálne. a nepotrebujem sa zabiť alebo vážne sa zraniť,či mojou chybou alebo chybou iného motorkára(auta)

podpis som si este nenastavil
- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
Akoze lakaju ma tam tie zakruty ale ked vidim tych motorkarov tade ist a ja s mojím malým mumákom tak no nwm 

- 9393andy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Feb 11, 2010 12:07 am
- Skúter: Yamasaki ym150t
Tak ja som tam bol,klopil som si aj ja lakalo ma to 1,2x.treba proste take veci skúsiť,to nedá.. ale ja som klopil v 70-ke čo je na babe maximálka.. asi tam nie je pre srandu,a keď som videl motorky čo okolo mna išli 120-30.tak proste samovrah 

- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
To su motorky nato
a nie my sme 50 kami
toho moc nenklopime 

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
tyjooo, tengo, tak to bolo fakt stastie, ze si to nepolozil aj ty, a ze si to ubrzdil pred zvodidlom... viem, ze to nebola vysoka rychlost, ale i tak...
Adrenalin z teba mohli na konci videa dojit, ze? 
Chlapik vzadu spravil chybu, dufam, ze teba z toho nevinil... nech obieha na rovinke a nie v zakrute... A clovek by si myslel, ze ak siel za tebou dlhsie, tak spozoruje, ze chodis tiez k stredovej ciare... Jedine ak by doletel za teba kratko predtym... Skoda, ze on nema z toho video...
Alebo si musis dobuducna namontovat kameru aj dozadu... 
Som rad, ze to dopadlo na pezinsko-babovske pomery takto lahko...
A mari sa mi, ze mas rovnake rukavice ako ja, to su PROBIKER? Ak ano, tiez ich mas uz skor hnede nez cierne? 

Chlapik vzadu spravil chybu, dufam, ze teba z toho nevinil... nech obieha na rovinke a nie v zakrute... A clovek by si myslel, ze ak siel za tebou dlhsie, tak spozoruje, ze chodis tiez k stredovej ciare... Jedine ak by doletel za teba kratko predtym... Skoda, ze on nema z toho video...

Som rad, ze to dopadlo na pezinsko-babovske pomery takto lahko...

- tengo
- st. cyklista
- Dátum registrácie: So Júl 19, 2008 10:48 pm
- Skúter: predaný
- Kontaktovať užívateľa:
Kto nemá šťastie v láske, asi ju má na babe ...
Škoda, že už neviem nemecky, ale nevinil ma. Zobral to v pohode, dokonca hore na parkovisku som im ukázal záznam. btw jeho kamaráti sa mu smiali - wir kommen zu endlich, endlich, you best a runner
Rukavice mám Padany, zatiaľ pomaličky strácajú farbu
A k pezinskej babe: ako vy máte piatkové kofoly, my máme víkendovú babu
... sadneme do zákruty, hodnotíme prejazdy, fotíme, točíme a už sme si aj opekali
a občas je vidieť aj pád :-/
Škoda, že už neviem nemecky, ale nevinil ma. Zobral to v pohode, dokonca hore na parkovisku som im ukázal záznam. btw jeho kamaráti sa mu smiali - wir kommen zu endlich, endlich, you best a runner

Rukavice mám Padany, zatiaľ pomaličky strácajú farbu

A k pezinskej babe: ako vy máte piatkové kofoly, my máme víkendovú babu

- skiam
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Máj 25, 2009 11:21 am
- Skúter: Honda SH150i
Pred dvoma hodinami som sa vyvalil na pristavnom moste v BA. Odhadovana rychlost 80-90 km/h.
Moja vina, nevsimol som si auto vo vedlajsom pruhu (mrtvy uhol), ked som sa prechadzal do laveho pruhu, a tak som sa oprel o jeho bocne dvere. A potom som sa uz len suchal...
Chvalabohu, ze auta za mnou dobrzdili a tak si to odniesla len motobunda a plasty. Ja som sa postavil bez skrabanca.
Poucenie dobuducna pre vsetkych: poriadne sa pozerajte, ked odbocujete a zainvestujte do motooblecenia.
Moja vina, nevsimol som si auto vo vedlajsom pruhu (mrtvy uhol), ked som sa prechadzal do laveho pruhu, a tak som sa oprel o jeho bocne dvere. A potom som sa uz len suchal...
Chvalabohu, ze auta za mnou dobrzdili a tak si to odniesla len motobunda a plasty. Ja som sa postavil bez skrabanca.
Poucenie dobuducna pre vsetkych: poriadne sa pozerajte, ked odbocujete a zainvestujte do motooblecenia.
Gilera Typhoon 50 ⇨ Honda Lead 100 ⇨ Honda SH150i
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Fúú tak to si mal šťastie. Každá nehoda na moto je zahrávanie sa zo životom, preto som rád že to malo dobrý koniec. Prajem viac šťastia do budúcnosti a vyhnutie sa nehodám.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
akoze vy bratislavcania uz dajte pokoj z nehodamy.je to mozne aby uz 5 za posledny cca mesiac?
kokos jaj ha.nemas nejake fotky?scoota co si s tym porobil?a tak chvala bohu ze si zivy a zdravy

- nigdais02
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Sep 01, 2008 4:28 pm
- Skúter: Kašlem na to nechce sa mi to stale prepisovať... :D
ja som mal 2.9.2010 to som sa zdržal len škole (17min) a hned nato som mal aj havariu pred domom ...(koleno zlomene)
a skúter ani nehovorím ale motor je ok takže na vianoce jazdím 

....To ťa musí baviť....
KLIK:
RGK - Scooter-tuning, diely, servis, dovoz.
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
- nigdais02
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Sep 01, 2008 4:28 pm
- Skúter: Kašlem na to nechce sa mi to stale prepisovať... :D
erzo neviem čo mu sa smeješ? čo na tom nechapeš to neviem ?...prosťe som zle dopadol a sa my zlomilo
....To ťa musí baviť....
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
ale tak jasne ze sa da buchnut alebo take nieco koleno.Ale tak ze zlomene koleno som este nepocul.ale tak mozno je ja sa nehadam
- Stando
- cyklista
- Dátum registrácie: St Júl 19, 2006 2:57 pm
- Skúter: Honda NC700 Integra
na motorke:
- Do mna raz nacuval jeden z BA na semaforoch - prechod pre chodcov. Zlomil mi iba predny blatnik. Zastal.do prechodu. kedze nevidel na semafor tak cuvol. Nestihol som nic...
- zhodila ma motorka na zakrute. Zachytil som stojanom o obrubnik - klopil som priliz blizko. Zhodila ma jak besna kobila... Odniesla si to motorkarska bunda na lakti... Motorku som zdvihol a siel dalej
- v rannej mladosti som prebehol na pionieri cca 60tkou cez cerstvo vykopanu jamu uprostred vedlajsej cesty. Zopar jaziev mam dodnes
Na aute mam toho viac:
- zadny naraznik - chlap za mnou si nevsimol ze som zastal na prechode - ludia uz boli na ceste
- bok auta. zenska pri otacani na ceste pred odbocenim vlavo sa bez smerovky zaradila vpravo. A ked som bol vedla nej hodila smerovku vlavo a bez mihnutia oka odbocila... Mala zarosene zrkadielko. Od prednej masky po zadne dvere... kua kua
- a raz som zlomil 105ku o semafor. Odbocoval som na prazdnej krizovatke vlavo ked tu zrazu sa vyrutilo oproti BMW. Zachytilo zadnu napravu a zlomilo ma o semafor... Bola tam 40tka, zial v 90tych rokoch este nevedeli merat brzdnu drahu autam s ABS
- Do mna raz nacuval jeden z BA na semaforoch - prechod pre chodcov. Zlomil mi iba predny blatnik. Zastal.do prechodu. kedze nevidel na semafor tak cuvol. Nestihol som nic...
- zhodila ma motorka na zakrute. Zachytil som stojanom o obrubnik - klopil som priliz blizko. Zhodila ma jak besna kobila... Odniesla si to motorkarska bunda na lakti... Motorku som zdvihol a siel dalej

- v rannej mladosti som prebehol na pionieri cca 60tkou cez cerstvo vykopanu jamu uprostred vedlajsej cesty. Zopar jaziev mam dodnes
Na aute mam toho viac:
- zadny naraznik - chlap za mnou si nevsimol ze som zastal na prechode - ludia uz boli na ceste
- bok auta. zenska pri otacani na ceste pred odbocenim vlavo sa bez smerovky zaradila vpravo. A ked som bol vedla nej hodila smerovku vlavo a bez mihnutia oka odbocila... Mala zarosene zrkadielko. Od prednej masky po zadne dvere... kua kua
- a raz som zlomil 105ku o semafor. Odbocoval som na prazdnej krizovatke vlavo ked tu zrazu sa vyrutilo oproti BMW. Zachytilo zadnu napravu a zlomilo ma o semafor... Bola tam 40tka, zial v 90tych rokoch este nevedeli merat brzdnu drahu autam s ABS

Yamaha NMAX 125 -2018 ->
HONDA NC700 Integra -2016 ->
Gilera Nexus 500i MK1 - 2010 -2016
Keeway Focus 50 - 2006-2013
HONDA NC700 Integra -2016 ->
Gilera Nexus 500i MK1 - 2010 -2016
Keeway Focus 50 - 2006-2013
- papalas623
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: So Júl 24, 2010 9:09 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500
- Kontaktovať užívateľa:
Tak uz aj ja konecne napisem co sa mne prihodilo:
1. krat som sa na skutri vyvalil niekedy pred zimou..samozrejme lavotociva zakruta, namraza na ceste a uz som sa valal po ceste, ja som dopadol v pohode a na skutri zopar skrabancov
2. krat sa mi stala nehoda asi pred 2 mesiacmi, siel som si cez dedinu kolo 70, trosku som sa zahladel na chodnik-boli tam nejake kamaratky
a ked som sa pozrel pred seba tak predomnou peugeot 306 ktory odbocoval vlavo na parkovisko, automaticky som zmackol obidve brzdy..predne koleso mi podsmyklo, a uz som sa valal po zemi, skuter nabural do zadneho naraznika a ja som sa ocitol pod zadnym kolesom, svedok povedal ze ma to koleso preslo..ale ja si to nepametam. Mal som plno odrenin, koleno ma bolelo a prst ma este doteraz boli, ale nic vazneho. Skuter nebol na tom az tak najlesie, zlomeny ram, plasty polamane, svetla rozbite. Asi mesiac som ho daval dohromady, zvaral plasty, brusil staru farbu a kamarat mi to potom nastriekal. Teraz uz je plne funkcny a vozim sa dalej 
1. krat som sa na skutri vyvalil niekedy pred zimou..samozrejme lavotociva zakruta, namraza na ceste a uz som sa valal po ceste, ja som dopadol v pohode a na skutri zopar skrabancov
2. krat sa mi stala nehoda asi pred 2 mesiacmi, siel som si cez dedinu kolo 70, trosku som sa zahladel na chodnik-boli tam nejake kamaratky

- Prílohy
-
- Skuter1.JPG
- (313.06 KiB) Zatiaľ žiadne stiahnutie
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Andy to tu už dal skôr...A je to brutálne ale hlavne že všetko je už OK 

Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- papalas623
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: So Júl 24, 2010 9:09 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500
- Kontaktovať užívateľa:
Damo555: nie Andy..ale Palo.Ca782..je to moj kamos, on mi ho aj potom pomahal dotrepat domof..
11erzo11: podarilo...sice mi to trvalo necely mesiac..ale za vysledok to stoji.

11erzo11: podarilo...sice mi to trvalo necely mesiac..ale za vysledok to stoji.