konflikty v plechovkarmi

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#151 Príspevok od užívateľa TomasARN » Št Sep 27, 2007 7:42 pm

Domco napísal:ved myslel si ze to je len skutrista co ja s nim ......takych poznam ....ale to je fakt stari vodici a mladi chalani ti su najviac nebezpecni
aj ja som mlady chalan.... a nie som nebezpecny :lol:

Užívateľov profilový obrázok
Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#152 Príspevok od užívateľa Domco » Št Sep 27, 2007 7:51 pm

aj ja som mlady chalan ale preto ze si chcem este aspon 50rokov pojazdit tak jazdim opatrne ..a ano vsetci co v nitre nosia pizzu jazdia ako cvoci
Gilera runner => Piaggio X8

ripper

#153 Príspevok od užívateľa ripper » Št Sep 27, 2007 9:25 pm

no a? ty by si zozral studenu pizzu?

Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#154 Príspevok od užívateľa Domco » Št Sep 27, 2007 9:37 pm

:lol: asii by som nadaval........tak ale keby na teba niekto vyleti z bocnej a este k tomu aj hubuje tak neviem co by si robil.....by si povedal sak pohoda aj nabuduce ne
Gilera runner => Piaggio X8

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
Skúter: neuvedený

#155 Príspevok od užívateľa aumirek » Št Sep 27, 2007 10:11 pm

Scarp napísal:Najhorsi su uz postarsi vodici ktorich pomaly zuzuje semilita a reflexy a schopnost pohotovo a kludne reagovat klesa ja som u na s v Zarnovici uz krat skoro nabural kvoli tomu ze mi nedao auto prednost krat starsi obcan a mlady cerstvy vodic a vzdy auta stylu skodovka a lada vodici takeho druhu aut mi pripadaju najnebezpecnejsi ale dorazilo ma ked mi jeden chlapik asi mesiac dozade nedal prednost siel v skodovke s komplet rodinou (zena a deti) bola tam velka tabula daj predsnost vyletel tak v 50 ke a ked som mu zatrubil ani nereagoval
trochu tě poopravím a není to jen muj názor ale odborníku a to myslím opravdovejch tvrdili nám to i na školeni.Co říkáš o starších je sice pravda ele je to zase vyváženo neskušenost přecenováním a i hazardem u mladejch řidiču.I když nikdá není nic černobílé třeba starší řidič co ale celej život jezdil jen v létě v pátek na chatu.Hodně řidiču nádává na kamiony motorkáře mladé nebo staré.Muj názor je ten že záleží jen a jen na člověku co to řídí.A nezáleží ani co ani na věku.

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm

#156 Príspevok od užívateľa Scarp » Št Sep 27, 2007 10:13 pm

Zalezi od veku a okolnosti keby na mna nejaky mlady vybehol z vedlajsej a este pi.. tak by som mu jednu prij.. bez vahania a keby dostal kevlarom z rukavic po hube uz by stichol
podpis som si este nenastavil

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#157 Príspevok od užívateľa theruck » Št Sep 27, 2007 10:15 pm

Scarp napísal:Ja mam na kok... asi stastie dnes parkujem u nas v meste na poloprazdnom parkovisku dam moto na hlavny a zrazu doleti starsi pan okolo 50 60 na zigulaku len tak mi lizol skuter zastal uplne tesne vedla mna pritom pol parkoviska prazdneho uakzal mi nech sa podam reku slusne som sa podal on vytoceny v plnej pecke otvril dvere samozrejme rovno do skutra ze pomaly skoro spadol a zacal mi nadavat ze co sa nepodam tak sme si vzajomne 5 min nadavali hukal ze mne je lahsie sa podat ako jemu nakoniec som ho poslal do pi.. pustil alarm a odisiel ale najvacsi oser este len prisiel ked som sa 5 min od incidentu dozvedel od mamy ze je to policajny nacelnik Zarnovice reku mam ho v pecku aj keby bol prezident spraval sa ako najvacsi ( kok...) ani sa mi neospravedlnil ze mi vrazil dverami do skutra
mal si nanho zatrubit spoza cierneho plexi - jak to ty hovoris :)

Scarp
motorkár
motorkár

#158 Príspevok od užívateľa Scarp » Št Sep 27, 2007 10:18 pm

To robim len na ceste v premavke ale teraz som mal prulbu dole a bol som uz na odchode od skutra ked sa to stalo :wink:

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#159 Príspevok od užívateľa theruck » Št Sep 27, 2007 10:30 pm

Scarp napísal:To robim len na ceste v premavke ale teraz som mal prulbu dole a bol som uz na odchode od skutra ked sa to stalo :wink:
si si ju mal nasadit a zacat nanho kricat cez zavrete :)

Scarp
motorkár
motorkár

#160 Príspevok od užívateľa Scarp » Št Sep 27, 2007 10:31 pm

sa ti poviem no ja sa do konfliktov nehrniem za kazdu cenu no ked mi niekto obije dverami skuter a este zacne pi.. ze ci nemozem parkovat inde tak uz je tazko mu podakovat

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"