aj ja som mlady chalan.... a nie som nebezpecnyDomco napísal:ved myslel si ze to je len skutrista co ja s nim ......takych poznam ....ale to je fakt stari vodici a mladi chalani ti su najviac nebezpecni

Moderátor: Moderators
trochu tě poopravím a není to jen muj názor ale odborníku a to myslím opravdovejch tvrdili nám to i na školeni.Co říkáš o starších je sice pravda ele je to zase vyváženo neskušenost přecenováním a i hazardem u mladejch řidiču.I když nikdá není nic černobílé třeba starší řidič co ale celej život jezdil jen v létě v pátek na chatu.Hodně řidiču nádává na kamiony motorkáře mladé nebo staré.Muj názor je ten že záleží jen a jen na člověku co to řídí.A nezáleží ani co ani na věku.Scarp napísal:Najhorsi su uz postarsi vodici ktorich pomaly zuzuje semilita a reflexy a schopnost pohotovo a kludne reagovat klesa ja som u na s v Zarnovici uz krat skoro nabural kvoli tomu ze mi nedao auto prednost krat starsi obcan a mlady cerstvy vodic a vzdy auta stylu skodovka a lada vodici takeho druhu aut mi pripadaju najnebezpecnejsi ale dorazilo ma ked mi jeden chlapik asi mesiac dozade nedal prednost siel v skodovke s komplet rodinou (zena a deti) bola tam velka tabula daj predsnost vyletel tak v 50 ke a ked som mu zatrubil ani nereagoval
mal si nanho zatrubit spoza cierneho plexi - jak to ty hovorisScarp napísal:Ja mam na kok... asi stastie dnes parkujem u nas v meste na poloprazdnom parkovisku dam moto na hlavny a zrazu doleti starsi pan okolo 50 60 na zigulaku len tak mi lizol skuter zastal uplne tesne vedla mna pritom pol parkoviska prazdneho uakzal mi nech sa podam reku slusne som sa podal on vytoceny v plnej pecke otvril dvere samozrejme rovno do skutra ze pomaly skoro spadol a zacal mi nadavat ze co sa nepodam tak sme si vzajomne 5 min nadavali hukal ze mne je lahsie sa podat ako jemu nakoniec som ho poslal do pi.. pustil alarm a odisiel ale najvacsi oser este len prisiel ked som sa 5 min od incidentu dozvedel od mamy ze je to policajny nacelnik Zarnovice reku mam ho v pecku aj keby bol prezident spraval sa ako najvacsi ( kok...) ani sa mi neospravedlnil ze mi vrazil dverami do skutra