snejku, vsetky Xcitingy maju tie zubky na prednom kolese... ABS maju iba niektore 500-vkove Xcitingy...
Moderátor: Moderators
nebud posraty...neni to ani prvy a ani posledny skuter na svete123talis napísal:no len aby nezačal vymýšľať že má ďalšieho záujemcu...
ten forsighte je rv2006 a ma 8300kmXAWIER napísal:Snake: Ja chcem v buducnosti nieco novsie, takze tych 2000 E je adekvatnych za 250 maxika. Ty chces starsi rocnik (tu Hondu), takze tento XC potom pre teba nie jeJo, ale kuknut sa chod a spotredkuj nam potom dojmy.
pit nepijem vobec ale kurimXAWIER napísal:Tak to mas pravdu, dizajn ma zmietol..myslel som, ze to rok 2000 alebo menej
Ja ked nieco kupim, tak uz nech to aj nejak vyzera...ked nekuris a nepijes tak 1000 E nie je problem prisporit
tak presne...ja som sa tiez raz ...XAWIER napísal:Jo, ale predsa len chod ho este raz otestovat s niekym, co sa poriadne vyzna, aby ste vsetko pokukali...ram, kolesa, plasty a dalsie veci, co ti tu pisali a hlavne sa na nom este poriadne povoz. Neponahlaj sa s kupou, hej a over si vsetky papiere.