Trika
Moderátor: Moderators
- momo
- st. skútrista

- Dátum registrácie: So Okt 08, 2011 10:21 pm
- Skúter: Piaggio Skipper ST 150
Re: Trika
Ja tiež by som také tričko chcel,keby sa dohodneme na jednom vzore a dali niečo urobiť. 
Piaggio Skipper ST 150 ex ale v rodine 
MZ ETZ 150 ex
Fiat Punto 1.9JTD ex
Suzuki gsx-r 600
MZ ETZ 150 ex
Fiat Punto 1.9JTD ex
Suzuki gsx-r 600
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ja ne mna len zaujima ze ci sa tu uvazuje striezvo. lebo dat urobit tricka to je najmenej len ci je ochota si za to aj zaplatit lebo chlapci sa tu vzrusuju ze co vsetko a kam si daju natlacit ale to ze bude na to treba farby jak na eiffelovku asi neriesia
- parky
- st. cyklista

- Dátum registrácie: Po Dec 13, 2010 9:10 pm
- Skúter: Yamaha Aerox 70
Ja tiež mám záujem, cena môže byť aj nad niečo viac, čo čakám, ked je to teda take triko, aj ked neviem kolko si predstavujem, Kto by mal záujem a kto to organizuje?
podpis som si este nenastavil
- Davidian
- moderátor

- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Najskor sa dohodnime na tom, co na tych trickach bude. Dat ich urobit a potom distribuovat je asi to posledne a najjednoduchsie..
najlepsie pouzit mikinu a nie tricko... ako som uz raz hovoril.. ja mam teraz vela roboty, myslim na to, co som raz slubil, len teraz moc nestiham..
najlepsie pouzit mikinu a nie tricko... ako som uz raz hovoril.. ja mam teraz vela roboty, myslim na to, co som raz slubil, len teraz moc nestiham..
- Damo555
- motorkár

- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Celkom dobrý je ten návrh od Mizu až na tu zadnú časť ... mne osobne sa nepáči.. Tam by som dal niečo iné nieaky nadpis npr. Scooter Tuning Slovakia alebo také niečo.Davidian napísal:Najskor sa dohodnime na tom, co na tych trickach bude.
A ak tričko by vyzeralo super tak cena až takú veľkú rolu nehrá ale samozrejme že nie som ochotný dať 30€ za jedno tričko
návrh od mizu predná časť :
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- mucow
- motorkár

- Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 9:13 am
- Skúter: Aprilia Leonardo 150; Suzuki DR 600 S
- Kontaktovať užívateľa:
Ak bude kvalita trička taká že mi to po piatich praniach nezlezie dolu, tak ani tých 30,-€ nie je veľa.A ak tričko by vyzeralo super tak cena až takú veľkú rolu nehrá ale samozrejme že nie som ochotný dať 30€ za jedno tričko
Dáš za neho 10,-€ aj s potlačou, dvakrát ho operieš a bude po ňom..
Spoiler: ukázať
- modreOKO
- motorkár

- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
to tričko návr od MIZU-a CHCEM
.. fakt to je skvele, niečo mi to pripomina 
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- Davidian
- moderátor

- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Mne to pride take suche neviem, hlavne by nemuselo byt biele..
A stale sa priklanam viac k mikine s kapucou a potlacou na rukavoch aj kapuci.
Mikina sa skutristom viac zide ako tricko.. ci?
A stale sa priklanam viac k mikine s kapucou a potlacou na rukavoch aj kapuci.
Mikina sa skutristom viac zide ako tricko.. ci?
- parky
- st. cyklista

- Dátum registrácie: Po Dec 13, 2010 9:10 pm
- Skúter: Yamaha Aerox 70
Hej mikina sa viac oplati. Dá sa na nej jazdiť skoro stále. Mne by sa z tých návrhov páčilo to nejak skombinovať, no momentálne nemám súci počítač aby som sa pokúsil niečo spraviť (a asi ani nebudem, bolo treba peniaze na scoot, tak som predal komp a uhral si stary notebook od IBM, ktory ledva ide). Do predu sa mi páčilo to logo čo dal Luthar, tá mapka slovenska, v tom scoot a pod tým scooter-tuning slovakia, možno ešte pod to nejaky obrazec. Na rukáv určite nejake nic, a tiež nejaky SC tuning alebo nejake logo, no neivem ako to bude vyzerať na mikine, do zadu by sa mi páčil aj modroočkov rox, ale to by si kúpili iba vlastníci roxov, plus tam dať nejaky slogan, môj scooter tvoj sen napríklad ako ste hore spomínali. Plus nejaky obrazok, alebo niečo výstižné, čo nás bude charakterizovať. Slogan Scoot or die, je už podla mna otrepany.
Bol by som rád ak by to niekto skúsil navrhnúť. je to iba tak s fleku povedane, čiže ešte by to bolo treba doladiť..
Bol by som rád ak by to niekto skúsil navrhnúť. je to iba tak s fleku povedane, čiže ešte by to bolo treba doladiť..
podpis som si este nenastavil
-
Skillas
- trojkolkár

- Dátum registrácie: Št Nov 24, 2011 10:21 pm
- Skúter: Yamaha aerox
vedel by si takezohnat ????????mizu napísal:jeden môj návrh cca hodinka prácezadná časť z archívu vyhrabávam plus nejakí nadpis by sa tam po prípade dal dohodiť
yamaha aerox by skillas
- modreOKO
- motorkár

- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
podlamna by si to enkupili len vlastnici roxov, je pravda ze je tam môj ale nic to nemeni na veci ze to je scooter ktorym my fandime a podlamna ten navrh vyzera fakt dobre /teraz vravim nezainteresovane/ ..este keby to boli invertovane farby cierne triko, biely scoot, ale ani biele by mi vôbec nevadilo, .. a mikina tiez môze byt , ale tak scooter=sezóna, leto, .. a mi chces povedat ze na tohtorocnom zraze ked vonku bolo 30° by sisi obliekal mikinu ? .. podlamna tricko je idealne , mikinu si potom doobjedname s iným návrhom
..ja by som tento navrh bral
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ved nech vam chalan spravi navrh a kazdy si nakliknite co chcete na tej stranke s vyrobou triciek... a kazdy budete mat presne to co chcete a nemusi sa tu jeden clovek z toho stresovat