asi takTomasARN napísal:Podla mna je to skoda penazi. Je to vela eurasov za nieco, co sa mozno za chvilku znici. Treba ist do overenej klasiky a to Malossi. Ten kupis do 150 € a tiez pomoze
a kupit ho za 130eur este lepsie
Moderátor: Moderators
asi takTomasARN napísal:Podla mna je to skoda penazi. Je to vela eurasov za nieco, co sa mozno za chvilku znici. Treba ist do overenej klasiky a to Malossi. Ten kupis do 150 € a tiez pomoze
(ina diskusia)mino2 napísal:Takže kupil som si J-Costu a hladám niekoho kto mi to pomože vymeniť...Nechcem to zadarmo...Vdaka
a aky mas pocit z toho noveho variatora ?mino2 napísal:Vdaka za odpoved ale nieako som to zvládol aj sám...už to aj fičí
banditaku, citujem sa, nevies mi povedat ci sa ten problem tyka aj 500viek motorov?duky5 napísal:ta chyba sa tyka iba 250 ccm motorov alebo aj 500viek?
vsetko, co o J-Coste viem, je tu v tomto topicu... takze viac ti o tom povedat neviem. Zalezi len a len na tom, ci sa polremenice pri maximalne tazkom prevode stretnu, alebo je medzi nimi stale remen... v takom pripade by sa navzajom neodierali.duky5 napísal:banditaku, citujem sa, nevies mi povedat ci sa ten problem tyka aj 500viek motorov?duky5 napísal:ta chyba sa tyka iba 250 ccm motorov alebo aj 500viek?
pomaly sa mi blizi servis, tak rozmyslam ci do toho istladeny vyfuk by som tiez rad, ale tolko prachov za zvuk nedam, radsej j-costu....
pri rozjazde predsa nie su polremenice pri sebe, ale je medzi nimi remen, nie? (variator pracuje, dufam, ze sa chapeme) K oderu dochadza vtedy, ked je variator uz uplne otvoreny tak, ze je remen uz v hornej polohe a to je vtedy, ked uz zvysenie rychlosti nastava len zvysovanim otacok od pracovnych hore. Vtedy ked prudko pridas plyn, alebo naopak uberies plyn, pohybliva polremenica sa bude tocit inou rychlostou nez pevna, a ak sa dotykaju, tak sa budu logicky odierat.VLADY napísal:PS: a k tomu Costovi to podla mna nieje chyba ako taká ale konštrukčná nedokonalosť daná princípom a fungovaním toho varia...to vario pracuje tak že je tam malý sklz medzi remenicami a preto pri dlhodobom použití sa tie styčné plochy postupne vyderú hlavne asi ak sa jazdí systémom plný kotel pri rozjazde .... podla mňa to ale nieje stav ktorý by ohrozoval funkčnosť.