len nechval vecer pred obedomCrossbiker napísal:no dnes som sa bol ešte pre istotu povoziť na XCITINGU asfalt pohoda bolo to také koráboidné ale katastrofa nastala ked som vybehol na prášnu časť cesty. hneď brutál nestabilita otáčal som sa s tým na 5x ako s kamiónom. tak mi bolo hneď jasné že tady cesta nevede. to by som mohol zabudnúť na moje off road skratky a odbočky a bol by som odkázaný na asfalt. Runner tiež o ničom s tými mini kolieskami. tak som rad že som si vybral toto.
Čo kúpiť? Kymco XCITING 250 alebo Gileru Runner 200 VXR
Moderátor: Moderators
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
podpis som si este nenastavil
- Tao
- v podmienke
- Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
No jasne XC do terenu neni urcene to je jasne ale kratky presun cez tankodrom sa prezit da. Inac Josto, Alci, Simon, Pershing a spol vedia ked sme boli pozriet na skokansky mostik
strk, kamene, blato, voda neni problem ale ked sa s tym mas rucne otacat ma 5m stvorcovych tak je to dooost tazke hlavne ked sa najde expert ako Josto co frajeri a vyhrabe do blata dieru do ktorej som nasledne zapadol :gt1:

- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
cros
tak potom by si nemal skusat piagio mp3 250, lebo to som poprehanal poriadne aj po polnej ceste aj po travnatej luke...poviem ti, excelentna stabilita, takmer vsetky nerovnosti utlmene, skoro nebolo citit ze idem po trave, brzdy pekne ostre a ucinne aj na tej luke. prechod obrubnikov no problem....cena je tusim ale dost vysoka 169 000 CZK za 250 ccm...
tak potom by si nemal skusat piagio mp3 250, lebo to som poprehanal poriadne aj po polnej ceste aj po travnatej luke...poviem ti, excelentna stabilita, takmer vsetky nerovnosti utlmene, skoro nebolo citit ze idem po trave, brzdy pekne ostre a ucinne aj na tej luke. prechod obrubnikov no problem....cena je tusim ale dost vysoka 169 000 CZK za 250 ccm...
[quote="BAJO1977"]hovoris tu ako keby....že pochybuješ ja som sa už na pár XC vozil len som nevedel ako sa správa v prachu. nemusíš sa hneď paprčiť ja len píšem svoje dojmy. XC je krásny stroj vždy sa mi páčil aj bude ale musel som si vybrať na ten účel na ktorý ho chcem. a viezol som sa na tom XC ktorý ponúkam na predaj v sekcii BAZÁR kapišto?! sa nepotrebujem hrať na trtka na čom som sa všetkom viezol.
mesto=veľké kolesá čo už niekedy musí chuť po dizajne ustúpiť účelnosti. ne nemyslím že by to v tomto pripade bola nejaká veľká obeťmPershing napísal:Tao: no, s mojim novym priblizovadlom (180kg) by som tam bud nevysiel a ked, tak asi by som sa neotocil... Jedine ak by vsetci prilozili ruku k dielu ...
Az dodatocne som sa cudoval, ze si sa tam vobec vytrepal...
Crossbiker: mne osobne sa nepaci ten design s velkymi kolesami...
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Duky - ja stale vravim, ze to MP3 je scoot roka... ma vsetko vytmozenosti, bocny stojan aninetreba, pruzenie super, image super... az na tu cenu a spomynal si kazivost...
Cross - ja som chcel povodne Kymco S People, tiez ma 16" kolesa, no bol drahsi ako honda, tak som ustupil... moje PS ma sice len 13" kola, no siroke a pruzenie ma fakt vymakane... takze hrboli v meste aj iste nerovnosti mimo su fajn... XC je velka krava, na cestovanie ok, do mesta menej, ale aky taky kompromis poskytuje... uz som zvedavy na Pežota...
Cross - ja som chcel povodne Kymco S People, tiez ma 16" kolesa, no bol drahsi ako honda, tak som ustupil... moje PS ma sice len 13" kola, no siroke a pruzenie ma fakt vymakane... takze hrboli v meste aj iste nerovnosti mimo su fajn... XC je velka krava, na cestovanie ok, do mesta menej, ale aky taky kompromis poskytuje... uz som zvedavy na Pežota...
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
jj, treba pockat 2-3 roky ked sa vychytaju vsetky muchy a bude to fakt skvela volba...
cros, to ti bude tvrdit kazdy predajca, vypytaj si ale od neho potvrdenie, ze pripadnu pokutu od policajta bude platit on. uvidis jak sa bude vykrucat. bez prevoznych znaciek na to ist nesmies (fakturu ti hocikto vytlaci na PC), nemas to poistene PZP (alebo si si vybavil?), treba jednoznacne prevozky. alebo to risknut...
cros, to ti bude tvrdit kazdy predajca, vypytaj si ale od neho potvrdenie, ze pripadnu pokutu od policajta bude platit on. uvidis jak sa bude vykrucat. bez prevoznych znaciek na to ist nesmies (fakturu ti hocikto vytlaci na PC), nemas to poistene PZP (alebo si si vybavil?), treba jednoznacne prevozky. alebo to risknut...
- Bobo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
Ak je predajca seriózny, vybaví ti aj poistku ešte pred odberom skútra z predajne. To nie je žiadny problém. V Stupave som bral 4kolku a pri preberaní mala PZP. Pokiaľ by ťa zastavili policajti bez PZP, zak by ti asi nebolo 2x veselo (pokuta až 10 litrov). Predajcovia nemávajú prepravné čísla, lebo na tie musia zaplatiť poistku PZP.
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Základ je mať PZP !!! už pri odchode z predajne a doklad o kúpe teda aspoň faktúru alebo rovno TP....ja som tak kupoval 2krát auto a 2krát scooter bez problémov. žiadne prepravné značky som nemal a ani nepokladal za nutnosť... že čo by všetko malo byť a nieje na SK by sme sa tu mohli baviť do rána.... sú aj podstatnejšie veci čo sa neriešia alebo prehliadajú....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

jj ten blatník spravím lízak a bude chodiť s kolom, pak vyhodím tie chromove trúbky na prednej vidli a bude to holé alebo dám gumene prachovky a možno vyrobím kratšiu verziu predného plexi štitu na leto-dymový.hopi napísal:kujva len nechapem preco na tieto typy scootov davaju take skarede predne blatniky nad koleso. preco ich nedaju tak aby kopirovali pohyb kolesa. to je jedine co mi na nich vadi :pukeright: :pukeright: :pukeright:
- Bobo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
No tak asi sa črtá odpoveď na túto otázku. Nie je to síce 250i ale 300i

http://www.enmoto.at/at/skuter/modell_k ... .php?ID=81
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT