Co si myslite o cinskych skutroch

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
Skúter: neuvedený

#226 Príspevok od užívateľa aumirek » Ut Sep 11, 2007 1:24 pm

jean napísal:1 ks o ničom nevypovedá, pretože sa ich predalo vyše 1000. Kto sa rád furt vŕta v skútri, ten si kúpi čiňana, kto sa chce voziť, ten značku. Ja sa rád vŕtam a už sa mi celkom podarilo vychytať muchy na tom skútri. Za 40000 Sk nečakám, že prejde 20000km bez poruchy.
je to jen jeden z mnoha duvodu muj duvod byl že manželka jezdí deně jen 5 km a nejezdí opravdu více jak těch 60 km takže sečteno podtrženo opravdu jen při troše štěstí ji vydrží těch 10 let

Užívateľov profilový obrázok
alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#227 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Sep 11, 2007 1:28 pm

aumirek napísal:
alcatelko napísal:a scarpovo koleso je tiez v 90° uhle voci ceste :lol:
ked je mala tak si mohol kupit zipa...(za cenu cinana)...a v cinanovi tiez fasa svietia svetla...skoro jak xenony :lol:
tak ted zase přeháníš ty protože sám dobře víš že scarp s tím dělá takové věci a experimenty že by to nepřežila ani značka
scarp nerobi ziadne experimenty...to je scrat...a moj co ma 32tis nabehane a potom komplet natunene nema ziadne take problemy...nie to rocne vozidlo v zaruke...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#228 Príspevok od užívateľa aumirek » Ut Sep 11, 2007 1:32 pm

tak to se omlouvám to jsem poplet přesto nevím jak a proč to ohl možná u značky by dopadl stejně

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm

#229 Príspevok od užívateľa Scarp » Ut Sep 11, 2007 1:37 pm

aumirek napísal:
ked je mala tak si mohol kupit zipa...(za cenu cinana)...a v cinanovi tiez fasa svietia svetla...skoro jak xenony :lol:
tak ted zase přeháníš ty protože sám dobře víš že scarp s tím dělá takové věci a experimenty že by to nepřežila ani značka
Napr co s tim take robim ?????????? ano Scrat tam dava nitro a podobne ja tam nemam nic take j.. si sa trochu z menami ?
podpis som si este nenastavil

Scarp
motorkár
motorkár

#230 Príspevok od užívateľa Scarp » Ut Sep 11, 2007 1:43 pm

90° to zrovna nieje no nieco s tim asi bude cez zimu kuknem ale jazdi to v pohode

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#231 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Sep 11, 2007 1:44 pm

aumirek napísal:tak to se omlouvám to jsem poplet přesto nevím jak a proč to ohl možná u značky by dopadl stejně
soka nie je ohnuta...vyzera bud cely blok alebo cele prevody...lebo kolo nehadze...len je asi o 3° do boku...na znacke mam 3krat taky vykon ako scrat z nitrom a nic take sa mi nestalo...(na pretekoch obcas urvu osku ale to je uz zataz z inej galaxie)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............

scrat

#232 Príspevok od užívateľa scrat » Ut Sep 11, 2007 4:57 pm

kua vsetci máte nejaké problemy len mne tá potvora jazdí bez problemov, teda na jeden s klukou ale to by pravdepodobne nevydržalal žiadna seriova. Asi je to fakt o kuse, jaký chytíš, min. týžden som cez icq debatoval s chalanom čo sa mu rosypala kluka na čínanovi ale vydržala 18000km

shobull
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am

#233 Príspevok od užívateľa shobull » Ut Sep 11, 2007 5:24 pm

no ja neviem, mam taky pocit, ze najvacsie problemy si cinanmi maju paradoxne durak s alkatelkom :D

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#234 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Sep 11, 2007 9:14 pm

no neviem...tebe este nik do telefonu nenariekal ze prvy krat pouzil nakopavacku a rozlamal sa mu dekel... :lol: (yuky)

Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Kontaktovať užívateľa:

#235 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ut Sep 11, 2007 9:18 pm

alcatelko napísal:no neviem...tebe este nik do telefonu nenariekal ze prvy krat pouzil nakopavacku a rozlamal sa mu dekel... :lol: (yuky)
hej a chlapík mal 180 kilo a skákal na to s balkónu :lol: :D

yukirally
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: St Jún 27, 2007 6:35 am
Skúter: YUKI RALLY II
Kontaktovať užívateľa:

#236 Príspevok od užívateľa yukirally » Ut Sep 11, 2007 9:26 pm

Jostobb napísal:
alcatelko napísal:no neviem...tebe este nik do telefonu nenariekal ze prvy krat pouzil nakopavacku a rozlamal sa mu dekel... :lol: (yuky)
asi tak...tu sa ani neoplati registrovat ked mas cinu bo vsetci budu do teba pcovat

Jostobb
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#237 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ut Sep 11, 2007 9:27 pm

ale nie len to netreba brať vážne vieš oni si robia len srandu a tak ty im to musíš nejako oplácať sviniam :twisted: :D

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#238 Príspevok od užívateľa aumirek » Ut Sep 11, 2007 9:29 pm

Jostobb napísal:
ne to se mohlo stát i 50 ti kilovému stávaj se jiné věci ale rád bych věděl jestli alcatelko si dovolí tvrdit že zrovna to samé se nestalo v jiném městě jinému člověku na značkové.A pokud se to stalo ten dotyčnej to tu určitě nepřizná.ona totíč čína se strašně sere u značek se tomu říká běžná porucha nebo smula
Naposledy upravil/-a aumirek v Ut Sep 11, 2007 9:30 pm, upravené celkom 1 krát.

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#239 Príspevok od užívateľa jean » Ut Sep 11, 2007 9:29 pm

Nič si z toho nerob. Na zraze je to jedno na čom sa dovalíš. To už patrí k tomu zapičovať si na čínu. Dúfam že to nzkríknem, ale ja som momentálne so svojou čínou veľmo spokojný.

Jostobb
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#240 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ut Sep 11, 2007 9:32 pm

ako nech mi dajú nejaký značkový scoot a či ho j.. do dvoch dni :lol: to pustím dva krát šachtičkami plný :D a hneď bude kapčať s toho olej :D ako s toho môjho :D

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#241 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Sep 11, 2007 9:45 pm

nik do nikoho nepcuje...nie som voci nikomu zaujaty...keby som mal byt tak musim byt aj voci sebe lebo vecina vie na com sa normalne vozim...ale keby som si mal vybrat tak si nevyberiem cinu...ani za nic...videl som ako sa to sklada,ako sa to servvisuje,ake poruchy sa vyskytuju,jazdil som na tom,vrtal som sa v tom...ked si si to kupil ta nezatracujem...pomozem...na zraze sa nebavim len s tymi co maju znacku a na majitelov ciny sa nepozeram cez prsty...
moj osobny rebricek: piaggio lc,dlho nic,piaggio ac,minarelli lc,minarelli lc,ostatne "znackove motory", dlho nic, stare cinany a ine licencne skutre,strasne dlho nic a nove cinany...cest vynimkam... su aj dobre to sa nehadam...
mne je uplne jedno co si kto kupi...ved clovek sa uci na vlastnych chybach...
nikoho nezatracujem do nikoho sa nenavazam...bolo to uz milionkrat povedane ze kolky si vsugeruju ze ich niekto nenavidi za to co si kupili...bolo tu uz 1000 takychto diskussi s rovnakym koncom...a vzdy to presne takto skonci...ako cez kopirak...vzdy sa rozbehne takato tema a ako keby ste cakali ze vas clovek pochvali aku super kupu ste spravily a ostatny su idioti ze sa ulakomili na "znacku"...a nove je nove :lol: ...pre mna je nove zbytocna zataz nahanat bumazky nech mi uznaju zaruku a starat sa o seriovy stav...atd atd...ale uz trepem nezmysli...a pre klud duse do tejto temy uz nic nenapisem lebo zacinam mat opacny pocit...ze sa zatracuju ty co si myslia ze cina je cina...kym ma osobna skusenost nepresvedci o opaku tak si stojim za svojim...

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#242 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ut Sep 11, 2007 9:55 pm

aaa ked dam motor piaggo LC do yuki co ma znacky ..co vlastne budem mat cinu aleebo necinu...coo? :D

scrat

#243 Príspevok od užívateľa scrat » Ut Sep 11, 2007 10:02 pm

dr.snake napísal:aaa ked dam motor piaggo LC do yuki co ma znacky ..co vlastne budem mat cinu aleebo necinu...coo? :D
hade neber mi nápady :D

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#244 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ut Sep 11, 2007 10:06 pm

hady maju iba par neuronov....ale su velmi rychle :D

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#245 Príspevok od užívateľa aumirek » Ut Sep 11, 2007 10:19 pm

to alcatelko nemusím souhlasit se vším co jsi tu nahoře psal ale víceméně ano nepočítám zrovna tebe co se zas tak moc navážíš do číny.Ale řekl jsem to už mnohokrát a doufám že souhlasíš.Že jsou lidé kteří si to koupí ne proto že nemaj na značku nebo myslej že je lepší ale jen proto že pro jejich učel použití a styl jízdy jim to bohatě stačí.A myslím že nejduležitější je to jestli to vyhovuje majiteli bez ohledu jaká značka to je.

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#246 Príspevok od užívateľa theruck » Ut Sep 11, 2007 11:52 pm

aumirek ale preco zrovna ty musis za kazdeho buduceho majitela ciny tolko bojovat fakt nechapem. este sa tvaris ze vsetky tie problemy ktore ludia s tu cinu maju maju aj vsetci ostatni. ty nechces stale brat do uvahy niektore fakty. ty mas ze svoju cinu dobre skusenosti. ja netvrdim ze nemas. ty ale tvrdis ze ja mam vlastne take iste problemy ake vycitam cine. no fakt som este nevidel odlomeny karter z minarelli ani z morini ani z piaggio ani z hondy iba z ciny. fakt som este zadny skuter so zaprenymi nohami neudrzal iba 50tku cinu. fakt som este nepocul o skutri zlomenom na polovicu iba o cine. fakt som este nevidel aby sa niekomu odlomil givi kufer po prejdeni po jame. fakt som este nevidel aby niekomu roztrhnuty remen vyvalil kus kartera iba na cine. ANO VIDEL SOM AJ CINU BEZ PORUCHY. NAOZAJ TAKE EXISTUJU! statisticky je to ale stale male mnozstvo v porovnani s osvedcenymi znackami.

http://scooter-forum.pover.sk/viewtopic.php?t=30

nechajme ale kvalitu kvalitou a pozrime sa na sposob predaja pripadne moznosti servisu. skus si za 5 rokov objednat na svoju superbezporuchovu cinu nahradny diel. zlomeny plast skratka hocico.
aj tuningove diely na cinu niesu lacnejsie jak na znacku
neber to teraz akoze utocim na teba ale jediny tu na to stale reagujes.
a to moje stale vyryvanie do ciny a chvalenie hondy skus brat trochu s nadhladom a ze srandu. ja som nikdy hondu nechvalil ani by som ziadny skuter honda nechcel asi si niektore moje prispevky nepochopil

peace :flower: :reindeer:

shobull
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am

#247 Príspevok od užívateľa shobull » St Sep 12, 2007 12:24 am

Tu sa nikto nejde hadat o to, ze cina je kvalitnejsia, alebo rovnako kvalitna a znacky. To je jednoducho fakt ze nie je.

Ale nepaci sa mi pristup niektorych jedincov, ze:
Ze kupil si cinu? :D tak to si idiot, slapol si do poriadneho hovna, rychlo sa toho zbav...

BTW ja pocit menejcennosti nemam, ale z reakcii niektorych ludi mam vidno, ze sa snazia nejaky pocit nadradenosti navodzovat.

Vybral som si cinu z dvôvodu svojich potrieb, financnych moznosti, servisu v okoli ako aj dizajnu. Vedel som do coho idem.
Tak respektujte nase rozhodnutie a nie ze z kazdej strany citam co za debilinu som urobil.

Nie kazdy si moze dovolit znacku, alebo dovies taliana a si ho prerobit vopchat do neho dalsie love.

Proste clovek nesmrcnuty motorkami proste vidi jemu cenovo dostupny scooter aj ked sa dozvie ze je to cina, ale
Proste zaplati a jazdi a co si zaplati to aj ma, s plusmi aj minusmi, a nemoze od toho ocakavat zazraky.

Ked sa hovori o tom, ze druhy skuter uz nebyva cina, tak to je pravda, i ja s nejakym dlhodobym vyhladom do buducnosti snivam o nejakom nexuse, ale na uvodne pricuchnutie mi taka cina bohato staci.

geetee

#248 Príspevok od užívateľa geetee » St Sep 12, 2007 12:45 am

theruck napísal:..no fakt som este nevidel odlomeny karter z minarelli ani z morini ani z piaggio ani z hondy iba z ciny. fakt som este zadny skuter so zaprenymi nohami neudrzal iba 50tku cinu. fakt som este nepocul o skutri zlomenom na polovicu iba o cine. fakt som este nevidel aby sa niekomu odlomil givi kufer po prejdeni po jame. fakt som este nevidel aby niekomu roztrhnuty remen vyvalil kus kartera iba na cine. ANO VIDEL SOM AJ CINU BEZ PORUCHY. NAOZAJ TAKE EXISTUJU! statisticky je to ale stale male mnozstvo v porovnani s osvedcenymi znackami.
tak ja som osobne drzal v ruke 3 zlomene kartre s jap minarelli, na mojom piagu (v pezote) je prave ukrutena struna na nakopavacku (vydrzala len prve dve hodiny nakopavania) o urvanych malossi remenoch ani nehovoriac, rozmrvene volnobezky, alebo teraz mame v jednom vivacity prasknutu paknu spojky a cca kazdych 100km mu vyskoci pruzinka a este mi veduci povedz na ktori znackovi scoot sa dava bez priplatku s nosicom cca 10tis. givi kufor?

proste ludia sa hambia priznat ze dali za to tolko $$ a sere sa im to, alebo co je pravdepodobnejsie, proste si to daju opravit v servise a dalej to neriesia, len majitelia chiny placu na fore lebo to kupili v tesku a im to nema kto oservisovat alebo to chvu opravit pripadne natuningovat za 5korun.
na pezote mi odislo X tacho laniek, vodne cerpadlo, predrata predna pancierova hadicka o pneumatikou, loziska v zadnych prevodoch........ a nejako to neriesim, ja mam zo znacku tolko isto problemou ako s cinou, len cinske (teda u mna KEEWAY) diely stoja stokrat menej.

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#249 Príspevok od užívateľa jean » St Sep 12, 2007 8:37 am

Ja by som to s čínou po 5 rokoch nevidel tak čierne, myslím, že dostupnosť náhradných dielov bude lepšia ako na značku, pretože čína bude robiť tie skútre stále rovnaké akurát zmení plasty. Veď vy tu stále tvrdíte, že ten motor sa robí už 20 rokov. A už sa ich tu predalo toľko, že sa budú diely zháňať ako na jawy. A ak sa mi posere motor na totál, je taký lacný, že si kúpim nový :). Alebo prevarím rám na nejakého japončíka.

Scarp
motorkár
motorkár

#250 Príspevok od užívateľa Scarp » St Sep 12, 2007 9:09 am

Ja som sa uz k tejto teme x krat vyjadril a uz sa viac nemienim mam cinu mam a je mi jednu ze ju mam a ze na nu nadavate podaktory aj tak tim nic nedosiahnete kvoli vam ju nepredam a ja som spokojny co viac mi treba :wink:

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"