koleno som nedal. snad tento roktheruck napísal:ja planujem kupit skuter apriliu atlantic 200, potom kupit brzdove kotuce na RSV a cez sezonu dat na okruhu koleno

Moderátor: Moderators
koleno som nedal. snad tento roktheruck napísal:ja planujem kupit skuter apriliu atlantic 200, potom kupit brzdove kotuce na RSV a cez sezonu dat na okruhu koleno
Maxík Ti po meste, nakrátke jazdy a že furt nastudeno tiež za 4l nepôjde, ale do 5 sa zmestíš a je to celé o inom. Jak Trabant a Mercedes....Jerino napísal:Kamarát ma presvedčil na Ačko no a potunovany keeway čo pôjde reálne 80km/h ledva a bude žrat 5 litrov to ne, to radšej nejaký maxik čo pôjde za 4L a pôjde aspoň 100+ a nebude sa to zadierať každých 500 km kvôli tomu že je vonku teplo.
ja bezne jazdim za 4... a mimo mesta za 3,5VLADY napísal:Maxík Ti po meste, nakrátke jazdy a že furt nastudeno tiež za 4l nepôjde, ale do 5 sa zmestíš a je to celé o inom. Jak Trabant a Mercedes....Jerino napísal:Kamarát ma presvedčil na Ačko no a potunovany keeway čo pôjde reálne 80km/h ledva a bude žrat 5 litrov to ne, to radšej nejaký maxik čo pôjde za 4L a pôjde aspoň 100+ a nebude sa to zadierať každých 500 km kvôli tomu že je vonku teplo.
len abyDamo555 napísal:Ako som už spomínal v podobnej téme tak moje plány sú urobiť vodičak pre B a A2 (nova skupina pre moto od 18r do 35kw) a potom kúpiť nejakého maxika zatiaľ uvažujem nad Nexusom 500 len ešte neviem aký bude finančný stav v jari. Ak sa mi nepodari kúpiť Nexusa tak kúpim niečo lacnejšie a keď nie tak prihlásim to čo mam v garáži a sezónu 2013 odjazdím na čine. Hlavne že na scooter-camp 2013 nepôjdem vlakom to je hlavne