SPZ na skuter ?
Moderátor: Moderators
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
nie...dovezeneho...novy cca 500sk
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- viktords
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Št Aug 24, 2006 8:45 pm
- Skúter: neuvedený
.
tam pisu ze v pripade dovozu vozidla zo zahranicia musis mat doklad o vyradeni vozidla z evidencii. a ja mam len kupno-predajnu.
vedel som ze tam bude nieco.

podpis som si este nenastavil
Re: .
vitaj na Slovensku kam sa vacsinou dovezu scootre len s kupno-predajnou zmluvou :banghead: cize bez COC a vyradeni z evidencie mozes na prihlasenie zabudnut, teda legalnou cestouviktords napísal:tam pisu ze v pripade dovozu vozidla zo zahranicia musis mat doklad o vyradeni vozidla z evidencii. a ja mam len kupno-predajnu.![]()
![]()
vedel som ze tam bude nieco.

- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
kaslat na papiere na 50ccm...z desiatich v mojom okoli nema nikto...a kazdy beha cele leto hore dole ..iba blazon by dal 10000 za prihlasenie
ine je ked chces na 50ccm robit tury po slovensku bo aj taky sialenci sa najdu tam je uz mat lepsie papiere...ale to je mat uz lepsie vacsi kubik
ine je ked chces na 50ccm robit tury po slovensku bo aj taky sialenci sa najdu tam je uz mat lepsie papiere...ale to je mat uz lepsie vacsi kubik
- manasml
- cyklista
- Dátum registrácie: So Apr 15, 2006 12:03 pm
[quote="dr.snake"]kaslat na papiere na 50ccm...z desiatich v mojom okoli nema nikto...a kazdy beha cele leto hore dole ..iba blazon by dal 10000 za prihlasenie
ine je ked chces na 50ccm robit tury po slovensku bo aj taky sialenci sa najdu tam je uz mat lepsie papiere...ale to je mat uz lepsie vacsi kubik[/quot
presne tak ako hovoris tak to je...na tury po slovensku nieco vacsie...my take kratsie vzdialenosti, mesto, dedina a pod.
ine je ked chces na 50ccm robit tury po slovensku bo aj taky sialenci sa najdu tam je uz mat lepsie papiere...ale to je mat uz lepsie vacsi kubik[/quot
presne tak ako hovoris tak to je...na tury po slovensku nieco vacsie...my take kratsie vzdialenosti, mesto, dedina a pod.
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
presne ja byva 8km od kosic a chodim cele leto hore dole a za 2 r ma chceli fizli zastavit iba raz a to som nemal prilbu...ak by som ju mal tak ani nezavadia o mnamanasml napísal:dr.snake napísal:kaslat na papiere na 50ccm...z desiatich v mojom okoli nema nikto...a kazdy beha cele leto hore dole ..iba blazon by dal 10000 za prihlasenie

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
No i u vás mužeš dát za papíry jen asi 600 kč.A nejde mi o tu značku ale jen blázen a řeknu to velice slušně krajně nezodpovědnej jedinec se prohání na cestě bez zákoné pojistky.A ten kdo má za to že nemám pravdu tak bych se ho na to rád zeptal až ho sejme nějakej takovej taky řidič.A havárku muže udělat oprravdu každej z nás.manasml napísal:dr.snake napísal:kaslat na papiere na 50ccm...z desiatich v mojom okoli nema nikto...a kazdy beha cele leto hore dole ..iba blazon by dal 10000 za prihlasenie
- manasml
- cyklista
- Dátum registrácie: So Apr 15, 2006 12:03 pm
ako mam vsetky tie veci na prihlasenie COC, technicky, zmluvu, preclenie a neviem co aj este...ale ten preklad...tie kolky...ten cas okolo toho...tie vybavovacky....stk...vsetko chce peniaze...asi zaplatim teraz len tu poistku na rok a hotovo...aumirek napísal:manasml napísal: No i u vás mužeš dát za papíry jen asi 600 kč.A nejde mi o tu značku ale jen blázen a řeknu to velice slušně krajně nezodpovědnej jedinec se prohání na cestě bez zákoné pojistky.A ten kdo má za to že nemám pravdu tak bych se ho na to rád zeptal až ho sejme nějakej takovej taky řidič.A havárku muže udělat oprravdu každej z nás.
-
- st. skútrista
manasml napísal:aumirek napísal: proto bych nikdy nekoupil skutra bez papíru teda pokud bych s ním chtěl jezdit po cestě.Ale i když ho pojistíš a nejsem jistej jestli ti to pojistí bez technického prukazu slovenského a tak pokud se ti něco stane tak ta pojistka bude neplatná poněvadž ona platí až potom co to přihlásíš uděláš technickou a pod.Ps nedílnou sočástí té pojistky je totíž přidělení SPZ a technické toto se nevztahuje jen na babetu ta má šlapadla skutr je něco jiného
ako mam vsetky tie veci na prihlasenie COC, technicky, zmluvu, preclenie a neviem co aj este...ale ten preklad...tie kolky...ten cas okolo toho...tie vybavovacky....stk...vsetko chce peniaze...asi zaplatim teraz len tu poistku na rok a hotovo...
No kazdy si musi zvazit kade vozi svoj zadokdr.snake napísal: presne ja byva 8km od kosic a chodim cele leto hore dole a za 2 r ma chceli fizli zastavit iba raz a to som nemal prilbu...ak by som ju mal tak ani nezavadia o mna

-
- st. skútrista
No kazdy si musi zvazit kade vozi svoj zadoktottito napísal:dr.snake napísal: presne ja byva 8km od kosic a chodim cele leto hore dole a za 2 r ma chceli fizli zastavit iba raz a to som nemal prilbu...ak by som ju mal tak ani nezavadia o mna

Přesně tak tu přilbu ani pojistku nemám k vuli polišum ale HLAVNE k vuli sobě i když popravdě řečeno i ti poliši v tom hrají roli neb platit se mi také nechce hlavně ted co jsou ty body a slušné pálky jako pokuta a navic to si ale nejsem uplně jistej jestli to tak je tak v případě nehody s nepojištěným vozidlem mi to pojištovna zaplatí a vymáhá to tvrdě i formou exekuce po tom
kdo to zavinil a neměl pojistku.
-
- st. skútrista
no jestli toto řekli poliši tak tám máte asi vetší bordel než u nás ale pokud se stane nějakej pruser tak chudák člověk co se podle toho řídil poněvadž neznalost zákona neomlouvá a ten poliš to stejně zapře poněvadž nevím teda jak u vás ale u nás abys mohl jezdit bez značky musí mít stroj šlapadla teda babeta a podobné strojeVLADY napísal:Poliši sami nevedia ako to je tak si to každý vysvetluje po svojom...
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
trosku sa mylis s tymi pedalmi...lebo je mam bez pedalov a tiez nema znacky...povodne to bolo tak: znacky nemusel mat stroj co mam max rychlost do 45km a jednostupnovu prevodovku...a co je to jednostupnnova prevodovka sa bralo dost zo siroka...vsak bbabeta 210 mala 2stup.prevodovku...ale kedze mala pedale tak nepotrebovala...a napr.stary zip jednomiestny tiez nepotreboval spzky...ale prislli nove zakony a uz kazda moto potrebuje spzaumirek napísal:no jestli toto řekli poliši tak tám máte asi vetší bordel než u nás ale pokud se stane nějakej pruser tak chudák člověk co se podle toho řídil poněvadž neznalost zákona neomlouvá a ten poliš to stejně zapře poněvadž nevím teda jak u vás ale u nás abys mohl jezdit bez značky musí mít stroj šlapadla teda babeta a podobné strojeVLADY napísal:Poliši sami nevedia ako to je tak si to každý vysvetluje po svojom...

a megalomaniax kukni sa na prispevky vzadsie...rozobera sa to tu uz mesiac...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
-
- st. skútrista
to jen potvrzuje muj názor že v tom je bordel a nikdo se v tom nevyzná ale při tom pruseru potom na to muže doplatit neb soud rozhodne jinak a on má smulu ale pro každej stroj ta spz nemusí konkrétně ta babeta alespon u nás.no ale pojistka platí pro každého včetně té koloběžky na motor a mne osobně je jedno jestli má spz ale vadí mi pokud do mne vrazí blb co si myslí že pojistka je zbytečná.alcatelko napísal:trosku sa mylis s tymi pedalmi...lebo je mam bez pedalov a tiez nema znacky...povodne to bolo tak: znacky nemusel mat stroj co mam max rychlost do 45km a jednostupnovu prevodovku...a co je to jednostupnnova prevodovka sa bralo dost zo siroka...vsak bbabeta 210 mala 2stup.prevodovku...ale kedze mala pedale tak nepotrebovala...a napr.stary zip jednomiestny tiez nepotreboval spzky...ale prislli nove zakony a uz kazda moto potrebuje spzaumirek napísal: no jestli toto řekli poliši tak tám máte asi vetší bordel než u nás ale pokud se stane nějakej pruser tak chudák člověk co se podle toho řídil poněvadž neznalost zákona neomlouvá a ten poliš to stejně zapře poněvadž nevím teda jak u vás ale u nás abys mohl jezdit bez značky musí mít stroj šlapadla teda babeta a podobné stroje
a je po diskusiach...
a megalomaniax kukni sa na prispevky vzadsie...rozobera sa to tu uz mesiac...
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
za dovezeny scoot hej...mal by s sa bezne zmestit do 8tis