SPZ na skuter ?

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
Skúter: neuvedený

#26 Príspevok od užívateľa aumirek » Ne Nov 05, 2006 9:36 pm

no jak tak na to koukám nejste tam u vás z levného kraje mě na pojistku a přihlášení skutra stačilo méně než 600 kč.Jestli teda tomu dobře rozumím že u vás ty 3000 kč je na skutra 50 tku koupeného normálně na slovensku

Užívateľov profilový obrázok
alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#27 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ne Nov 05, 2006 9:50 pm

nie...dovezeneho...novy cca 500sk
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#28 Príspevok od užívateľa aumirek » Ne Nov 05, 2006 10:00 pm

alcatelko napísal:nie...dovezeneho...novy cca 500sk
jo tak to jo to je jiná

viktords
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Št Aug 24, 2006 8:45 pm

#29 Príspevok od užívateľa viktords » Po Nov 06, 2006 2:58 pm

A K TOMU COC CO POTERBUJEM? AKE PAPIERE ?
podpis som si este nenastavil

miso

#30 Príspevok od užívateľa miso » Po Nov 06, 2006 8:22 pm

viktords napísal:A K TOMU COC CO POTERBUJEM? AKE PAPIERE ?
Ta už len prilbu :D

viktords
trojkolkár
trojkolkár

.

#31 Príspevok od užívateľa viktords » Po Nov 06, 2006 9:35 pm

miso :nechapem ta
mPershing : dik to som chcel

viktords
trojkolkár
trojkolkár

.

#32 Príspevok od užívateľa viktords » Po Nov 06, 2006 9:58 pm

tam pisu ze v pripade dovozu vozidla zo zahranicia musis mat doklad o vyradeni vozidla z evidencii. a ja mam len kupno-predajnu. :( :( :( vedel som ze tam bude nieco.

tottito

Re: .

#33 Príspevok od užívateľa tottito » Po Nov 06, 2006 11:48 pm

viktords napísal:tam pisu ze v pripade dovozu vozidla zo zahranicia musis mat doklad o vyradeni vozidla z evidencii. a ja mam len kupno-predajnu. :( :( :( vedel som ze tam bude nieco.
vitaj na Slovensku kam sa vacsinou dovezu scootre len s kupno-predajnou zmluvou :banghead: cize bez COC a vyradeni z evidencie mozes na prihlasenie zabudnut, teda legalnou cestou :roll:

miso

Re: .

#34 Príspevok od užívateľa miso » Ut Nov 07, 2006 8:01 pm

viktords napísal:tam pisu ze v pripade dovozu vozidla zo zahranicia musis mat doklad o vyradeni vozidla z evidencii. a ja mam len kupno-predajnu. :( :( :( vedel som ze tam bude nieco.
Dufam,že to aj tak nejako vyriešiš a ti to vyjde , poriadne na nej si pojazdiš :thumbleft:

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#35 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ut Nov 07, 2006 8:27 pm

kaslat na papiere na 50ccm...z desiatich v mojom okoli nema nikto...a kazdy beha cele leto hore dole ..iba blazon by dal 10000 za prihlasenie
ine je ked chces na 50ccm robit tury po slovensku bo aj taky sialenci sa najdu tam je uz mat lepsie papiere...ale to je mat uz lepsie vacsi kubik

manasml
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: So Apr 15, 2006 12:03 pm

#36 Príspevok od užívateľa manasml » Ut Nov 07, 2006 8:31 pm

[quote="dr.snake"]kaslat na papiere na 50ccm...z desiatich v mojom okoli nema nikto...a kazdy beha cele leto hore dole ..iba blazon by dal 10000 za prihlasenie
ine je ked chces na 50ccm robit tury po slovensku bo aj taky sialenci sa najdu tam je uz mat lepsie papiere...ale to je mat uz lepsie vacsi kubik[/quot

presne tak ako hovoris tak to je...na tury po slovensku nieco vacsie...my take kratsie vzdialenosti, mesto, dedina a pod.

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#37 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ut Nov 07, 2006 8:42 pm

manasml napísal:
dr.snake napísal:kaslat na papiere na 50ccm...z desiatich v mojom okoli nema nikto...a kazdy beha cele leto hore dole ..iba blazon by dal 10000 za prihlasenie
ine je ked chces na 50ccm robit tury po slovensku bo aj taky sialenci sa najdu tam je uz mat lepsie papiere...ale to je mat uz lepsie vacsi kubik[/quot

presne tak ako hovoris tak to je...na tury po slovensku nieco vacsie...my take kratsie vzdialenosti, mesto, dedina a pod.
presne ja byva 8km od kosic a chodim cele leto hore dole a za 2 r ma chceli fizli zastavit iba raz a to som nemal prilbu...ak by som ju mal tak ani nezavadia o mna :shock:

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#38 Príspevok od užívateľa aumirek » Ut Nov 07, 2006 8:45 pm

manasml napísal:
dr.snake napísal:kaslat na papiere na 50ccm...z desiatich v mojom okoli nema nikto...a kazdy beha cele leto hore dole ..iba blazon by dal 10000 za prihlasenie

No i u vás mužeš dát za papíry jen asi 600 kč.A nejde mi o tu značku ale jen blázen a řeknu to velice slušně krajně nezodpovědnej jedinec se prohání na cestě bez zákoné pojistky.A ten kdo má za to že nemám pravdu tak bych se ho na to rád zeptal až ho sejme nějakej takovej taky řidič.A havárku muže udělat oprravdu každej z nás.

manasml
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: So Apr 15, 2006 12:03 pm

#39 Príspevok od užívateľa manasml » Ut Nov 07, 2006 8:54 pm

aumirek napísal:
manasml napísal: No i u vás mužeš dát za papíry jen asi 600 kč.A nejde mi o tu značku ale jen blázen a řeknu to velice slušně krajně nezodpovědnej jedinec se prohání na cestě bez zákoné pojistky.A ten kdo má za to že nemám pravdu tak bych se ho na to rád zeptal až ho sejme nějakej takovej taky řidič.A havárku muže udělat oprravdu každej z nás.
ako mam vsetky tie veci na prihlasenie COC, technicky, zmluvu, preclenie a neviem co aj este...ale ten preklad...tie kolky...ten cas okolo toho...tie vybavovacky....stk...vsetko chce peniaze...asi zaplatim teraz len tu poistku na rok a hotovo...

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#40 Príspevok od užívateľa aumirek » Ut Nov 07, 2006 9:05 pm

manasml napísal:
aumirek napísal: proto bych nikdy nekoupil skutra bez papíru teda pokud bych s ním chtěl jezdit po cestě.Ale i když ho pojistíš a nejsem jistej jestli ti to pojistí bez technického prukazu slovenského a tak pokud se ti něco stane tak ta pojistka bude neplatná poněvadž ona platí až potom co to přihlásíš uděláš technickou a pod.Ps nedílnou sočástí té pojistky je totíž přidělení SPZ a technické toto se nevztahuje jen na babetu ta má šlapadla skutr je něco jiného

ako mam vsetky tie veci na prihlasenie COC, technicky, zmluvu, preclenie a neviem co aj este...ale ten preklad...tie kolky...ten cas okolo toho...tie vybavovacky....stk...vsetko chce peniaze...asi zaplatim teraz len tu poistku na rok a hotovo...

tottito

#41 Príspevok od užívateľa tottito » St Nov 08, 2006 1:06 am

dr.snake napísal: presne ja byva 8km od kosic a chodim cele leto hore dole a za 2 r ma chceli fizli zastavit iba raz a to som nemal prilbu...ak by som ju mal tak ani nezavadia o mna :shock:
No kazdy si musi zvazit kade vozi svoj zadok :wink: Aj ked tu v BA ma zatial nezastavili ani raz (a to som presiel zopar raz okolo zelenych bez prilby), uz len ten pocit ze v pripade crashu som ok je fajn.

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#42 Príspevok od užívateľa aumirek » St Nov 08, 2006 1:17 am

tottito napísal:
dr.snake napísal: presne ja byva 8km od kosic a chodim cele leto hore dole a za 2 r ma chceli fizli zastavit iba raz a to som nemal prilbu...ak by som ju mal tak ani nezavadia o mna :shock:
No kazdy si musi zvazit kade vozi svoj zadok :wink: Aj ked tu v BA ma zatial nezastavili ani raz (a to som presiel zopar raz okolo zelenych bez prilby), uz len ten pocit ze v pripade crashu som ok je fajn.[/quot
Přesně tak tu přilbu ani pojistku nemám k vuli polišum ale HLAVNE k vuli sobě i když popravdě řečeno i ti poliši v tom hrají roli neb platit se mi také nechce hlavně ted co jsou ty body a slušné pálky jako pokuta a navic to si ale nejsem uplně jistej jestli to tak je tak v případě nehody s nepojištěným vozidlem mi to pojištovna zaplatí a vymáhá to tvrdě i formou exekuce po tom
kdo to zavinil a neměl pojistku.

megalomaniax

#43 Príspevok od užívateľa megalomaniax » Ut Nov 14, 2006 2:12 am

takze ked doveziem skutra bez papierov napr z talianska ...trebars r.v 99...je mozne dat ho na svk papiere?..ak ano ako?

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#44 Príspevok od užívateľa aumirek » St Nov 15, 2006 12:29 am

VLADY napísal:Poliši sami nevedia ako to je tak si to každý vysvetluje po svojom... :evil:
no jestli toto řekli poliši tak tám máte asi vetší bordel než u nás ale pokud se stane nějakej pruser tak chudák člověk co se podle toho řídil poněvadž neznalost zákona neomlouvá a ten poliš to stejně zapře poněvadž nevím teda jak u vás ale u nás abys mohl jezdit bez značky musí mít stroj šlapadla teda babeta a podobné stroje

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#45 Príspevok od užívateľa alcatelko » St Nov 15, 2006 11:59 am

aumirek napísal:
VLADY napísal:Poliši sami nevedia ako to je tak si to každý vysvetluje po svojom... :evil:
no jestli toto řekli poliši tak tám máte asi vetší bordel než u nás ale pokud se stane nějakej pruser tak chudák člověk co se podle toho řídil poněvadž neznalost zákona neomlouvá a ten poliš to stejně zapře poněvadž nevím teda jak u vás ale u nás abys mohl jezdit bez značky musí mít stroj šlapadla teda babeta a podobné stroje
trosku sa mylis s tymi pedalmi...lebo je mam bez pedalov a tiez nema znacky...povodne to bolo tak: znacky nemusel mat stroj co mam max rychlost do 45km a jednostupnovu prevodovku...a co je to jednostupnnova prevodovka sa bralo dost zo siroka...vsak bbabeta 210 mala 2stup.prevodovku...ale kedze mala pedale tak nepotrebovala...a napr.stary zip jednomiestny tiez nepotreboval spzky...ale prislli nove zakony a uz kazda moto potrebuje spz
:) a je po diskusiach...

a megalomaniax kukni sa na prispevky vzadsie...rozobera sa to tu uz mesiac...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#46 Príspevok od užívateľa aumirek » St Nov 15, 2006 12:16 pm

alcatelko napísal:
aumirek napísal: no jestli toto řekli poliši tak tám máte asi vetší bordel než u nás ale pokud se stane nějakej pruser tak chudák člověk co se podle toho řídil poněvadž neznalost zákona neomlouvá a ten poliš to stejně zapře poněvadž nevím teda jak u vás ale u nás abys mohl jezdit bez značky musí mít stroj šlapadla teda babeta a podobné stroje
trosku sa mylis s tymi pedalmi...lebo je mam bez pedalov a tiez nema znacky...povodne to bolo tak: znacky nemusel mat stroj co mam max rychlost do 45km a jednostupnovu prevodovku...a co je to jednostupnnova prevodovka sa bralo dost zo siroka...vsak bbabeta 210 mala 2stup.prevodovku...ale kedze mala pedale tak nepotrebovala...a napr.stary zip jednomiestny tiez nepotreboval spzky...ale prislli nove zakony a uz kazda moto potrebuje spz
:) a je po diskusiach...

a megalomaniax kukni sa na prispevky vzadsie...rozobera sa to tu uz mesiac...
to jen potvrzuje muj názor že v tom je bordel a nikdo se v tom nevyzná ale při tom pruseru potom na to muže doplatit neb soud rozhodne jinak a on má smulu ale pro každej stroj ta spz nemusí konkrétně ta babeta alespon u nás.no ale pojistka platí pro každého včetně té koloběžky na motor a mne osobně je jedno jestli má spz ale vadí mi pokud do mne vrazí blb co si myslí že pojistka je zbytečná.

Step256

#47 Príspevok od užívateľa Step256 » So Feb 17, 2007 12:29 pm

to vazne treba za prihlasenie dat az 11 000,-- Sk?

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#48 Príspevok od užívateľa alcatelko » So Feb 17, 2007 12:44 pm

za dovezeny scoot hej...mal by s sa bezne zmestit do 8tis :)

Step256

#49 Príspevok od užívateľa Step256 » So Feb 17, 2007 1:59 pm

ja som si cital vsetko len tam sa diskutovalo neskor o uplne niecom inom....

njo takze pripravit si 11 000,-- oh moj boh :roll: ci :cry: :cry: ?

janykaj

#50 Príspevok od užívateľa janykaj » So Mar 17, 2007 9:54 pm

Za 11 babiek si kúpim kvalitný bicykel a budem na nom chodit ako víchor

Zamknuté

Návrat na "Voľná Diskusia"