Naradie
Moderátor: Moderators
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Naradie
kvoli cene distribucie a kvoli marzi
- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
Očko pamätáš na čo Ti to všetko bolo minulý rok, keď si si zabuchol kľúče... pod sedačkou a náradie tiež?modreOKO napísal:mám..

-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Vyrobca mojho skutra to poriesil v celku prakticky. Na rozobranie skoro dvoch tretin skutra staci krizovy skrutkovac, dve velkosti imbusov a tri velkosti vidlicoveho kluca. Toto obsahuje aj sada od vyrobcu pripevnena odspodu pod sedadlom, aby sa nezapatrosila a bola vzdy po ruke. Doplnil som to o nejake stahovacie pasky, kus kabla a eletrikarsku pasku, knoty na defekt a defekt spray. Nastastie som na vyjazde este nic z toho nepotreboval. Takze vlacit nejaku podobnu sadu by bola zbytocnost.
Zisti si aj Ty, co by si na skutri najviac vyuzil a kup si to pekne po kusoch v lepsej kvalite, ako je nejaka sada, z ktorej Ti bude polovina veci na nic.
Zisti si aj Ty, co by si na skutri najviac vyuzil a kup si to pekne po kusoch v lepsej kvalite, ako je nejaka sada, z ktorej Ti bude polovina veci na nic.
Tak už zasa nič.
-
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 07, 2012 9:33 am
- Skúter: Yuki cross 125
suhlasim s Bacilom. ja som si na pomstu skladal naradie tiez sam.. na takmer cely motor mi staci 10tka kluc nastrckovy a vidlicovy, na ram 13tka,2 velkosti imbusu,krizovy a plochy sroubovak, a pre istotu som hodil aj nadstavitelny kluc., ak tam tankujes bezne, tak je to mily bonus si myslim, ale len kvoli tomu naradiu by som tam nechodil.
Yuki Cross 125-CHINA POWER- In the past...
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Hentie reklamné sady sú na parádu .... je to lacné vyrobené z obyčajného železa ktoré je akurát pekne zabalené ale akonáhle sa to pár krát použije tak je to vyťahané , ožužlané hrany a akurát tak hodiť do smeťáka.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Wasi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 05, 2012 6:10 am
- Skúter: Jawa 353, Vespa GTS300
Tankujem len na agip uz niekolko rokov, auto aj scooter. Tiez nosim naradie ktore som si vyskladal, ale prevaluje sa po kufri.
Tato sada mi pride taka "chrumkava" pekne ulozena a viacmenej obsahuje asi vsetko co mam aj teraz v scootri
Najlacnejsie som ju nasiel za 23€ a tam stoji 18€, nieje to 50% ale ked tam uz tankujem tak aj tych 5€ usetrenych potesi
Tato sada mi pride taka "chrumkava" pekne ulozena a viacmenej obsahuje asi vsetko co mam aj teraz v scootri

Najlacnejsie som ju nasiel za 23€ a tam stoji 18€, nieje to 50% ale ked tam uz tankujem tak aj tych 5€ usetrenych potesi