povinna vybava

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Xlukas.cz
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: So Jún 10, 2006 6:01 pm
Skúter: Piaggio X9 125
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa Xlukas.cz » St Nov 08, 2006 11:55 am

duky5 napísal:povinnu vybavu nam upravuje hore uvedena vyhlaska, nie uamk.cz. dana vyhlaska dava povinnost mat reflexnu vestu pre vozidla M N T C P, navyse v dosahu sedadla vodica..... ja tam nikde L (motocykel) nevidim...vyhlaska plati od 1.11.2006, takze neauktualna nie je :)
nedelej ze me blbce. ja sem jen cerpal z uamk. nic vic nic min. jestli se ti nelibi to co tam napsali, tak jim tam napis a rekni, ze si tam maji poridit tlumocnika, kdyz neumi prelozit ze slovenstiny nebo se do takovych rad vubec nepoustet.
ja za to nemuzu.
podpis som si este nenastavil

duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#27 Príspevok od užívateľa duky5 » St Nov 08, 2006 12:11 pm

preco to beres osobne? ja som nepisal nic proti tebe, ani z teba blbca nerobim. uviedol si zdroj, ktory mylne informuje o reflexnych vestach na SK.
ja som svoj prispevok pisal pre vsetkych, kde som uviedol pre nas platny zdroj informacie a to prislusnu vyhlasku, kde to je uvedene, aby si to mohli ludia overit a precitat, keby neverili vycucu co som postol.

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
Skúter: neuvedený

#28 Príspevok od užívateľa aumirek » St Nov 08, 2006 12:34 pm

klídek nic se neděje oba dva jste dali informaci v dobré víře pomoct a informovat a to se cení bohužel nemužete za to že nějakej vul kterej by měl mít lepší přehled jako my a je za to placenej napíše hovadinu.Obyčejnej člověk se v tom potom nemuže vyznat a neví kde je pravda já bych tomu také věřil ale zarazilo mne to euro.

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
Skúter: neuvedený

#29 Príspevok od užívateľa aumirek » St Nov 08, 2006 1:18 pm

mPershing napísal:To euro je tiez len polopravda. Na mieste ti policajt u nas moze dat MAX 2000 Sk (to je tych cca 50E) pokutu v blokoch. Ak nemas zaujem platit, prejde to na priestupkove konanie na DI policie, kde ti mozu dat a zvycajne aj daju vyssiu ciastku, t.j mozno az tych 150E. Ale ako je to so zahranicnymi vodicmi, to teda neviem... (tych v Euro skasiruju na mieste do sukromneho fondu asi...)
jo já měl spíše na mysli že u nás se uváděj sazby pokut v kč aeuro nebo jinou měnu brát nesmí jen snad jak říkáš do své režije.Jediná možnost ale ta zatím není možná platit kartou

Xlukas.cz
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: So Jún 10, 2006 6:01 pm
Skúter: Piaggio X9 125
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa Xlukas.cz » St Nov 08, 2006 1:21 pm

ja si myslim, ze v tech euro to uvedli schvalne, protoze ne kazdy zna kurz ke slovenske korune, kdezto kurz k euru by mohlo vedet vice lidi. a ze to nema nic spolecneho s menou ve ktere se to vybira. ctu poprve, ze u nas se muzou vybirat pokuty v eurech.
podpis som si este nenastavil

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"