aky skuter kupit?
Moderátor: Moderators
napr. toto http://gilera-runner.autobazar.eu/50-id542607.html skus mu zavolat ci by sa nedohodol na cene id obzriet a uvidis,do 30-40tis zozenies pekne skutre len treba hladat ide aj o to ci ti to suri alebo nie, a diely to by som sa tak nebal ked to bude bud piaggio motor alebo minareli zozenies seriove veci sa par korun nevravim ze aj na ine motory nie ale ...
alebo toto http://malaguti-f12-phantom.autobazar.e ... 21988.html
alebo toto http://malaguti-f12-phantom.autobazar.e ... 21988.html
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
zase sa moc nenechaj ovplyvnovat, nevravim, ze china je uzas, ale zase tak strasne to nie je, ako to tu niektori vypisuju, hlavne ten s tym levom na predku, toho by som tiez dal na ceste a nepomoze mu ani, ze ma znackuIvo napísal:ok, hoď mi prosím ťa top 5 značiek dostupných v našich predajniach.Plexxak napísal:Keeway je china... to by som nebral, ked chces poriadny skuter tak znackovy

sprav si vlastny nazor, hladaj a skusaj...
podpis som si este nenastavil
tak tak skus aj nejaku cinu/keeway,CPI,.../a sam uvidis-ale bral by som to az ako poslednu moznost ked mas 40tis tak za tu cenu sa da zohnat aj pekny ,znackovy, bolo by ine keby si mal napr.20-25tis , aj ja si chcem teraz nejaku cinu zadovazit a uvidim ci sa mylim abo mi to len potvrdi moje zmyslanie 

Vďaka za rady, našiel som si toto, asi ho pôjdem pozrieť.
http://malaguti-f-15.autobazar.eu/50-id553016.html
Oplatí sa podľa vás za ponúkanú cenu? (ak predpokladáme, že na ňom všetko fičí)
http://malaguti-f-15.autobazar.eu/50-id553016.html
Oplatí sa podľa vás za ponúkanú cenu? (ak predpokladáme, že na ňom všetko fičí)
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
ja si myslim ze je pekny a verim ze ti to vydrzi
a verim ze sa najde nemalo ludi takych ktori sa dokazu postarat o svoju moto aby z toho nemali volaku hajtru nevydojenu ale peknu moto naozaj bez investicii ze aj vydrzi .. ze su to neni len slova 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
Všimol som si, že ceny sa odvíjajú hlavne od toho, či to má ŠPZ a STK. Nepotrebujem nič dovezené zo Švajčiarska, Talianska atď... bez papierov, bez všetkého, aj keď je to o 10 litrov lacnejšie. Ak o niečom lepšom vieš, najlepšie Bratislavský kraj, daj vedieť.mPershing napísal:hmm, ako novy po 10tich rokoch... 10r. skuter za 35 litrov, no neviem neviem...
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
mrzak je blizko bratislavy a ma aj papiereIvo napísal:Všimol som si, že ceny sa odvíjajú hlavne od toho, či to má ŠPZ a STK. Nepotrebujem nič dovezené zo Švajčiarska, Talianska atď... bez papierov, bez všetkého, aj keď je to o 10 litrov lacnejšie. Ak o niečom lepšom vieš, najlepšie Bratislavský kraj, daj vedieť.mPershing napísal:hmm, ako novy po 10tich rokoch... 10r. skuter za 35 litrov, no neviem neviem...

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
tak ked sa to vezme v pomere cena/vykon tak cpi je nekvalitny srot ale mozes si to preratat ze piaggio ta vyjde na 70 tisic a vydrzi ti 10 rokov a zatial mozes mat za tu istu cenu 3 nove cpicka ktore ti mozno po 3 roky vydrzia aj ked riskujes ze 3x pojdes do servisu s tym istym problemom na zarucnu opravu
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
admin, ak si sa na Aragone este neviezol, tak radsej by som na Tvojom mieste nefilozofoval...
A k tej poznamke o dvoch rokoch - to akoze teraz budeme vsetky nove vyrobky 2 roky nekupovat, lebo to nemoze byt kvalitne, lebo to este nikto 2 roky nepouzival? A este k tym 10 rokom, ked som ja osobne kupoval padika, neplanoval som sa na nom vozit 10 rokov, ale po par rokoch prestupit na vyssiu kubaturu... co samozrejme nevylucuje, ze Keeway-e ci CPI-cka tych 10 rokov vydrzia - to zavisi od sposobu uzivania.
Ja mam s Aragonom (GP) osobne skusenosti (coskoro to bude rok, co ho brat kupil), mozem priamo porovnat s mojim (byvalym) Keeway Matrix 2006, a mozem s kludnym svedomim prehlasit, ze Aragon GP je kvalitou v porovnani s Matrixom 2006 o pekny kusok dalej... (mozno moj Matrix bol piatkovy, ale aj tak som si tych 10tisic km na nom uzival (v dobrom slova zmysle))
p.e.a.c.e

Ja mam s Aragonom (GP) osobne skusenosti (coskoro to bude rok, co ho brat kupil), mozem priamo porovnat s mojim (byvalym) Keeway Matrix 2006, a mozem s kludnym svedomim prehlasit, ze Aragon GP je kvalitou v porovnani s Matrixom 2006 o pekny kusok dalej... (mozno moj Matrix bol piatkovy, ale aj tak som si tych 10tisic km na nom uzival (v dobrom slova zmysle))
p.e.a.c.e