Keeway alebo Italjet

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
scrat

#26 Príspevok od užívateľa scrat » Ne Nov 26, 2006 7:41 pm

alcatelko napísal:
scrat napísal: jasné a CPI je Rakúska firma, kt. nemá s činou nič spoločné, že? Jaká to strašná zhoda náhod, že tie plasty su ako vajce vajcu a sučiastky identické :?
ktory konkretny model od hyosungu sa zhoduje so zvysnou cinskou konkurenciou? (nemyslim motorovo) akoze keeway focus,yuki a spol... lebo katalogove modeli sa mi zdaju byt neopajcnute originaly...ale mozno sa mylim :)
práveže o motor ide. Pretože to je hlavná časť podla ktorej sa posudzuje kvalita a nie plasty. Máš však pravdu, že aj medzi azijskými značkami su take čo niečo investuju do vyvoja a nie len bezhlavo kopiruju, resp. nakupuju u toho isteho oem výrobcu. Medzi ne určite patri Kymku aj Hyosung.
Ale este stále to nie je 100% originál vid. Hyosung SD 50 má rovnaký valec ako TGB KB-X 50, 303 alebo Pegasus Corona 50. Aj na Kymco Agility 50 pasuje valec z čínskej 139QMB ale vario už nie.

scrat

#27 Príspevok od užívateľa scrat » Ne Nov 26, 2006 10:03 pm

zase pekna debata, ale k veci Keeway alebo Italjet? Je tu viacej majitelov keeway tak ak sa trochu pohrabeš vo fore najdeš ich skusenosti s touto značkou. Myslím, že tu nie je nik kto by mal Italjet takže asi ťažko poradi.

Užívateľov profilový obrázok
alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#28 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ne Nov 26, 2006 10:42 pm

ale s tym italjetom sa sekol...ta formula co dal odkaz je no name cina...italjet je technologicky najvyspelejsi vyrobca (vid dragster,formula,velocifero,scoop a pod...)akurat ze formula ma morini motor...ale formula 125ccm je jediny skuter co ma dvojvalcovy dvojtakt...a dragster ma piaggio motory 50-180ccm... :)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Užívateľov profilový obrázok
dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#29 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ne Nov 26, 2006 10:45 pm

alcatelko napísal:ale s tym italjetom sa sekol...ta formula co dal odkaz je no name cina...italjet je technologicky najvyspelejsi vyrobca (vid dragster,formula,velocifero,scoop a pod...)akurat ze formula ma morini motor...ale formula 125ccm je jediny skuter co ma dvojvalcovy dvojtakt...a dragster ma piaggio motory 50-180ccm... :)
tak na dvjvalec asi vela tuningu neni a nechcel by som platit napr. za tuningovu kluku za dvojvalec :D
podpis som si este nenastavil

scrat

#30 Príspevok od užívateľa scrat » Ne Nov 26, 2006 11:18 pm

dr.snake napísal:
alcatelko napísal:ale s tym italjetom sa sekol...ta formula co dal odkaz je no name cina...italjet je technologicky najvyspelejsi vyrobca (vid dragster,formula,velocifero,scoop a pod...)akurat ze formula ma morini motor...ale formula 125ccm je jediny skuter co ma dvojvalcovy dvojtakt...a dragster ma piaggio motory 50-180ccm... :)
tak na dvjvalec asi vela tuningu neni a nechcel by som platit napr. za tuningovu kluku za dvojvalec :D
dostať akurat vario a podobne somarinky

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"