Neviem ako v KE ale tu v BA môže človek dostať cez hubu od ostatných len preto lebo si dovolil urobiť myšičku medzi autami a ked s spýtaš prečo dostaneš dalšiu lebo si sa spýtal.

Moderátor: Moderators
tak to jste na tom ještě dobře u nás jeden dokonce střílel jen proto že ten druhej mu srazil trojuhelník.Zákony jsou od toho aby se porušovali ale dle mého vše má své meze a pokud by to lidé respektovali tak ty vánoce tu s náma mohlo slavit daleko více lidí.Jako řidič z povolání policajty nemusím ale musím zase uznat že bez nich by to byla jak říkáš anarchie.scrat napísal:ja by som to uzavrel tým, že kde končí zákon, začína anarchia. Nech sa každý správa a robí si ako uzná za vhodné, len nech potom nenadáva a nezakladá témy typu "Policajti prekliaty" atď.
Neviem ako v KE ale tu v BA môže človek dostať cez hubu od ostatných len preto lebo si dovolil urobiť myšičku medzi autami a ked s spýtaš prečo dostaneš dalšiu lebo si sa spýtal.
za to ty sa asi z nikym nenajdesdr.snake napísal:vy dvaja ste sa nasli....co tak si zalozit temu pre dvoch...ale lepsie by bolo ICQ
fuj, chodte dakam so sexom. Sexuje len ten kto si nevie poriadne vy*oniťVLADY napísal:Nejak ste sa tu rozpísali.... ja mám taký názor že najlepšie je z každého trochu.....Aj trocha chlastu aj sexu aj trocha kašlať na predpisy ale nerobiť zo seba Pána BOHA alebo Pána cesty lebo to je vždy len na chvílku!!!respektíve ako je to s tým džbánom a uchom????
huboudr.snake napísal:a hady jak onanuju?
přesně každej nadával ja uzákonili přilbu na 50 já naopak tvrdil že právě tam je potřebná na těch supersilnejch mašinách je zbytečná při 180 km to je už jednogeorge napísal:no zajimave jak nekto moze tak brutalne odbocit od temy ale to je vpohode![]()
co sa tyka tych kontrol v nemecku.... myslim si ze by mali policajti u nas najprv kontrolovat tych par faganov co letaju bez prileb po meste a tak... a potom vsetci placu nad nimi ze ho nejake auto setrelo... keby mal na šiške tu prilbu tak to možno tak hrozne častokrat nemusi dopadnut...
To je vec s ktorou by sa malo začínat u nás v SR a nie merať výkon a iné kraviny...
ked ta v 150tke streli cmeliak do hlavy, nebude jedno ci mas alebo nemas helmu....v helme to pravdepodobne ustojis, bez helmy sa asi poseres bolestou ked to bude akurat do oka....aumirek napísal: přesně každej nadával ja uzákonili přilbu na 50 já naopak tvrdil že právě tam je potřebná na těch supersilnejch mašinách je zbytečná při 180 km to je už jedno
to máš pravdu byla to trochu nadsázka přesto je ta helma na 50 stejně nutná neli víceduky5 napísal:ked ta v 150tke streli cmeliak do hlavy, nebude jedno ci mas alebo nemas helmu....v helme to pravdepodobne ustojis, bez helmy sa asi poseres bolestou ked to bude akurat do oka....aumirek napísal: přesně každej nadával ja uzákonili přilbu na 50 já naopak tvrdil že právě tam je potřebná na těch supersilnejch mašinách je zbytečná při 180 km to je už jedno