ako si vybavit technicak?

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
ripper

#26 Príspevok od užívateľa ripper » Po Feb 05, 2007 11:38 pm

dr.snake napísal:je tam vodotlac..ma to ochranne prvky
kamos si objednaval z rakuska coc a pod nim bolo napisane po nemecky ( sak to bolo vsetko ) ze nie su tam ziadne ochranne prvky lebo ho posielali cez fax

Užívateľov profilový obrázok
dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#27 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ut Feb 06, 2007 9:27 am

cez fax ti nikto original alebo kopiu originalu COC neposle,,,
podpis som si este nenastavil

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#28 Príspevok od užívateľa theruck » Ut Feb 06, 2007 10:08 am

suma sumarum technicak na to nevybavis ani ked sa poseres
mozes skusit jazdit s tym ze si ten skuter kupil este predtym jak bol vp latnosti tento zakon a vtedy to bolo klasifikovane ako babeta/moped na to by si ale potreboval take potvrdenie malicke lebo slovne to riesit asi nebude to prave orechove

ripper

#29 Príspevok od užívateľa ripper » Ut Feb 06, 2007 11:57 pm

dr.snake napísal:cez fax ti nikto original alebo kopiu originalu COC neposle,,,
cez vykend budem s kamosom ho sem hodim naskenovany hade potom uvidis

momoo
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa momoo » St Feb 07, 2007 12:04 am

mne to poslali postou a nie je tam ziadna vodotlac, kludne by som s toho spravil falsifikat tak ak xete ta ss ale len na yamahy

pili

#31 Príspevok od užívateľa pili » Št Feb 08, 2007 10:27 pm

uš sa nad tym nezamislam idem ho predat a kupim si nečo spairma .a este som sa chcel spitat ako je to s pokutami lebo ked som požičal kamošovy skuter tak ho zastavili nemal prilbu a chcely od neho vodyčak ktori nemal .......techničak teš nemal potom občansky nemal tak mu dali pokutu ZA PRILBU A OCHRANE OKULIARE 2000SK.

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#32 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Feb 08, 2007 11:21 pm

pili napísal:uš sa nad tym nezamislam idem ho predat a kupim si nečo spairma .a este som sa chcel spitat ako je to s pokutami lebo ked som požičal kamošovy skuter tak ho zastavili nemal prilbu a chcely od neho vodyčak ktori nemal .......techničak teš nemal potom občansky nemal tak mu dali pokutu ZA PRILBU A OCHRANE OKULIARE 2000SK.
mozes prist o vodicak ked nemas papiere od moto...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#33 Príspevok od užívateľa dr.snake » Št Feb 08, 2007 11:27 pm

momoo napísal:mne to poslali postou a nie je tam ziadna vodotlac, kludne by som s toho spravil falsifikat tak ak xete ta ss ale len na yamahy
kamos to tak tiez nejak myslim urobil...vodotlac je len na auta asi.....lebo jak som pihlasoval auto tak COC automaticky zdvihla proti svetlu uradnicka,,,,len neviem ci tam nenas nejaky ochranny orvok trebars kovovy pasikk alebo talu nalepku kovovu

G

#34 Príspevok od užívateľa G » Pi Feb 09, 2007 11:24 am

Tato tema je dost zaujimava, tak poprosim niekoho kompetentneho nech opravi tu gramatiku aspon v nazve temy.....Hrozne sa na to pozera a ked dojde niekto pozriet forum, tak sa zhrozi.

momoo
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
Kontaktovať užívateľa:

#35 Príspevok od užívateľa momoo » Pi Feb 09, 2007 1:52 pm

dr.snake napísal:
momoo napísal:mne to poslali postou a nie je tam ziadna vodotlac, kludne by som s toho spravil falsifikat tak ak xete ta ss ale len na yamahy
kamos to tak tiez nejak myslim urobil...vodotlac je len na auta asi.....lebo jak som pihlasoval auto tak COC automaticky zdvihla proti svetlu uradnicka,,,,len neviem ci tam nenas nejaky ochranny orvok trebars kovovy pasikk alebo talu nalepku kovovu
neni su tam ziadne je tam akurat cerveny napis yamaha :) a dokopy su to dva papiere na jednom je ze vyhovuje a na druhom uz ani nevem
:oops:

FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#36 Príspevok od užívateľa FoXiK » Po Jan 14, 2008 6:38 pm

---momoo a ty to ece nemas prihlasene?? vies co ti powedali na urade ze mash prelozit .. to sa preklada len zadna cast technicaku ked je to dovezene a za to su vypyta 5kileciek ( tam je len peciatka a 20slov o tom ci to bolo vyradene z evidencie AK TO BOLO V EVIDENCII ) ja som u toho prekladatela bol pol hodinu som s nim o tom kecal .. a ked mas coc po slovensky alebo cesky aj TP moze tak byt tak potom neni problem a zmluvy sa neprekladaju asi ... tod vse :wink: :roll: a tak ...
---HAD chcem sa optat peco setci pisete COC ked ty si pisal v linkoch teme COC ze netreba uz od noveho roku !!! tak co potom ??? :shock: :shock: :( :? treba to ci nie.. lebo tata howoril ece ze ci to je tak ze sa to zrusilo alebo to neplati na to co dovezes od roku 2008 :?: :!:
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
Kontaktovať užívateľa:

#37 Príspevok od užívateľa peter1029 » Po Jan 14, 2008 10:11 pm

Takže poviem Vám môj príbeh o prihlasovaní, pekne sa usadťe detičky a ujo večerníček vám porozpráva rozprávku. Keď som kúpil skúter, tak mi k tomu dali kupnopredajnú zmluvu + technický preukaz a tá dora čo mi to predávala povedala, že net problema prihlásiť. Keďže mám "bohaté" skúsenosti s prihlasovaním, tak som jej aj uveril. Nabehol som na policajstvo do BN, tam ma hneď schladili, že je to zo Švajčiarska a hneď ma aj vykopli, že mi neco chýbí a musím ísť do TN o schválenie na cestné komunikácie. V TN ma hneď tiež vykopli, že mi chýba COC, tak som začal zháňať COC, to sa mi podarilo (asi zázrakom) - na Piaggia je to na www.carcare.sk, je to v Žiline a stojí to 3500. Prišlo mi to a prášil som do TN, tam ma zase vyrazili a povedali mi, že potrebujem veľkú STK a musím ísť naňu. Tak hybaj do Prievidze, naložil som skúter na vozík a išiel som s kamošom. Tam som to ani nezložil z vozíka, lebo mi povedali, že mi nespĺňa normy v COC, chýbalo im tam jedno písmenko a jedno čísielko :twisted: a nevedeli mi ho zaradiť, lebo v technickom som nemal udanú rychlosť, proste nevedeli do akej skupiny ho dať. V ich múdrych knihách to nemohli ani za toho svatého nájsť. Proste mám prísť druhý raz. Ešte štastie, že v Koši mám kamaráta kde som nechal skúter. Zavolal som do Žiliny, poriadne som im tam nahúkal a toťhla o 3 dni som mal nové COCčko už s poriadnymi normami, to bol problém prepísali 3 písmenká a bolo to v pohode a dopísali mi tam aj rýchlosť, t.j. akože 45 km/h. Taaakk, veľkú technickú som mal v kapse a hajdy na KU v TN. :twisted: Tam mi začali schvalovať tú onú spôsobilosť na pozemné komunikácie a iné mobilné operácie :o . Tak za 2 týždne mi zavolali a povedali, že vyhovujem, no toto to by som ani nečakal. Prišiel som tam, zaplatil kolok, recyklačný poplatok a hajdi na policajstvo v BN. Tam som prišiel úplne vysmiaty, šak som mal už papierov za celý zakladač. A sprcha, nemám preložený technický :arrow: dal som preložiť, potom som prišiel zas, nemám clo :arrow: týždeň som zháňal chlapíka, potom on týždeň zháňal clo, no dočkal som sa. Potom som prišiel a policajt mi nechcel uznať kúpnopredajnú zmluvu, musel som zase nájsť chlapíka ktorý mi to predával a byť pritom na policajstve a potvrdiť, že mi to on predal, až potom mi vydal veľký technický (slovenský)+ nejaký ten kolok. Potom som išiel zaplatiť povinné poistenie a zobral som skúter na STK do Rybian, kde mi vyskúšali klaksón či trúbi, smerovky, svetlo a brzdy či svietia, mne či už nešibe a tak + ďalší poplatok za STK. Potom som prišiel na policajstvo v BN, kúpil kolok, prezreli mi skut a dali značku. HURRRRAAA, HURRRAAA, HURRRAAAA, trikrát hura, že som sa toho aj dožil. Inak neviem, ale tí policajti sú fakt blbí jak duracel baterky prisám zemi. Všade som sa pýtal čo mi k tomu treba a tí idioti vždy povedali jednu vec, tú som zohnal, potom povedali druhú vec a tak ďalej, no nemalo to konca kraja. A to nehovorím čo som zaplatil za benzín. Inak radím vám dobre, nekupujte si skúter zo štátu, ktorý nie je v EU, inak budete vybavovať to čo ja, no ak natrafíte na takých super polišov ako ja. Inak toto je systém prihlásenia z tretej krajiny. Nesrandujem. j..... systém, zdar.

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#38 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Jan 14, 2008 10:42 pm

kolko to cele stalo

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#39 Príspevok od užívateľa peter1029 » Po Jan 14, 2008 10:54 pm

no skoro ako ten skuter, ale nie asi tak:
COC - 3500
veľká STK - okolo 1500
recyklačný - 2000
kolok na schválenie - 1000 (neviem presne)
preložiť technický - 450
povinné poistenie - na pol roka 500
STK Rybany - 200
kolok technický - okolo 500 (neviem presne)
benzín - 2000 (podľa toho koľko budeš behať, ja som behal dosť)

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#40 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ut Jan 15, 2008 12:19 am

no a odkial si ho mal dovezeny ...? inak sak recyklacny sa plati len na auta a trojkolesove stvorkolesove blbosti minule som to kukal ze moto L2 tusim ci aka trieda to bola tak ze nemusi .. to som sa potesil... tak potom nefim :shock: ufidime ... co mi povedia ti nasi "eXperti" tam v pn ... ti tiez sami nevedia co to je a nefim co :shock: :oops: :?
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#41 Príspevok od užívateľa peter1029 » Ut Jan 15, 2008 11:34 am

no ja som musel zaplatiť aj recyklačný, neviem ako ty budeš musieť a to mi povedali až vnútri tak som rýchlo bežal ešte do centra TN na poštu a len len som to stihol, čo policajt to je iná mentalita.

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#42 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ut Jan 15, 2008 1:32 pm

motorky recyklacny resp.skutre nemusis platit..j.. ta o 2 baby

konti
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
Kontaktovať užívateľa:

#43 Príspevok od užívateľa konti » Ut Jan 15, 2008 2:00 pm

tak tak, ja som teraz prihlasoval kawasaki, a nebolo treba recyklačný... ta obtiahli o 2 litre :) Ale pri toľkých výdavkoch myslím že to ani nepostrehneš, tými značkami si zdvojnásobil hodnotu scootra :D

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#44 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ut Jan 15, 2008 4:40 pm

ja uz seriem nasmu statu z vysoka na hlavu..C4 som si kupil na roky a neos tiez... :D ...hajzli

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#45 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Jan 16, 2008 12:12 am

Lebo ja som to cital aj s tatkom na tom gov... bla ... .sk a tam to bolo napisane ze tak som sa potesil ze netreba :) takze je dobre :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"