Moderátor: Moderators
záruka nieje všetko... môžeš niečo reklamovať a na vybavenie reklamácie majú mesiac tak aby si nemal svoj "stroj" viac na reklamačnom oddelení ako domav1p napísal:ee, sak budem tam mat zaruku takze ma to netrapia co sa tyka toho pouzivaneho otec je proti tomu... sme traja bratia (7,11,14-ja) a ked uz tak nove lebo to bude pouzivane riaaadne dlho. Takze resume: bude to nove, bude to podla moznosti cim lacnejsie, bude to mat minimalne 16" kolesa a nikde neje napisane ze to nebude Jawa 50 robby. Len ja verim v to CPI, design sa mi celkom paci stoji o takmer 20 litrov menej ako Jetforce a ma 4,4 kona
..vsio
Kód: Vybrať všetko
Dobrý deň,
Motor
Dvojdobý jednovalec
Zdvihový objem v cm3
49,2
Výkon
3,3/6550
Chladenie
Voda
Prevod
Automatika CVT
Štartovanie
Elektrické/kick
Predné odpruženie
Hydraulicko teleskopická vidlica
Zadné odpruženie
Predná brzda Ø v mm
Oceľový kotúč 280
Zadná brzda Ø v mm
Oceľový kotúč 210
Predná pneumatika
110/70 - 17
Zadná pneumatika
130/60 – 17
Objem palivovej nádrže
9 l
Rozmery DxŠxV (mm)
1940 x 730 x 1170
Výfuk
Antikorová oceľ
Štandardná výbava
2 spätné zrkadlá, centrálne uzamykanie
zapaľovania, uzamykateľná zátka palivovej nádrže, multifunkčná digitálna prístrojová doska s tachometrom, bočný stojan, halogénový predný svetlomet, diaľkové a stretávacie svetlo, zliatinové disky
Farby
červená/biela, modrá/čierna
Na Slovensku sa bude predávať iba táto verzia v dvoch farebných prevedeniach. Rýchlosť po odblokovaní je 85 km/h. GTR bude v predaji zhruba o dva mesiace. Cena je 79 900,- Sk s DPH.
S pozdravom,
Ing. Vladimír Mančík
Moped-slovakia
Priemyselný areál
946 03 Kolárovo
Tel: 035 777 1 756
Fax: 035 777 1 527
e-mail: moped@nextra.sk
--------------------------------------------------------------------------------
From: kubovic [mailto:kubovic@slaver.sk]
Sent: Sunday, February 25, 2007 5:15 PM
To: moped@nextra.sk
Subject: CPI GTR 50
Dobry den, mohli by ste mi zaslat blizsie technicke spesifikacie ku CPI GTR 50ke? Niekde som cital ze sa vyraba aj sedem konova verzia. Mozete mi poslat vsetky variacie ake su mozne? A aka je problizna rychlost ak by sa odstranil limiter?
Dakujem,
Kubovič