Kde kupit ladvinak?
Moderátor: Moderators
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
vo forstingeri by som nekupil ani destilku...su to magori...ze vraj servis...ked mali vyreklamovat skuter u nich kupeny cely ho poslali do rakuska lebo oni nemali sajnu co s tym...ani nevedia ze sa to da odblokovat 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
lenze to je o predajcoch a nie o tovare, nejaky tovar maju dobry, nejaky zly a tak isto ceny, nieco sa oplati a nieco va tam vobec neoplati. Dam prikla GPS Mio v v roznych obchodoch 8900 a forstinger ten isty namiesto 8900 za 24 990alcatelko napísal:vo forstingeri by som nekupil ani destilku...su to magori...ze vraj servis...ked mali vyreklamovat skuter u nich kupeny cely ho poslali do rakuska lebo oni nemali sajnu co s tym...ani nevedia ze sa to da odblokovat
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
to neni len vo forstingeri...si pozri aj inych predajcov aky ponukaju servis, ved to je des. dneska kazdy len predat a viac sa nestarat. to su len problemy.alcatelko napísal:vo forstingeri by som nekupil ani destilku...su to magori...ze vraj servis...ked mali vyreklamovat skuter u nich kupeny cely ho poslali do rakuska lebo oni nemali sajnu co s tym...ani nevedia ze sa to da odblokovat
ja by som napriklad nekupil v LIDLi malinovku z polska za 4 sk, ale doplnky na moto som si tam kupil a som s nimi spokojny
- Domco
- motorkár
- Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
- Skúter: Piaggio X8
takze bolo som aj v honde-krskany aj v yamahe-mefosport pri tescu .....ladvinakov maju plnu prdel vsade od 200sk hore ..co sa tyka bund tak ceny od 3000 hore a gate od 2500sk ,nemal som so sebou tolko penazi tak som nenakupoval tak uvidim ci pojdem do rakuska alebo kupim veci tu
Gilera runner => Piaggio X8
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
v tom rakusku to je najlepsie, www.louis.de ja som tam kupil gate za 40 euro, ladvinak za 10 a rukavice za 15