Moderátor: Moderators
samozrejme kazdy si kupy co chce...ja som tiez kupoval 2x nove auto a uz nikdy viacjanykaj napísal:Presne si to vystihol Alci. Toto je moja investícia do dalekej budúcnosti. Ja nie som taký typ, že kúpim motorku a už rozmýšlam o kúpe inej. A ešte k tomu čo si napísal: Káždá motorka bola raz nová a niekto si ju musel kúpiť z obchodu. Takže keby nebolo takých ludí ako som napr. ja tak by ste nemali žiadne motorkya to sa nechcem chválit
ako taha je dost subjektivne..najlepsie porovnat alebo presadnut z jedneho na druhehokukolarik napísal:Janki - ale fakt by si mohol supnut nejake foto a celkovo vlastne skusenosti, ako taha, ako ide po ceste, omerat ten batozinovy priestor na CM, na litre... proste taky celkovy dojem pisat a halvne porovnanie s Piaggio
za prve nevies pocitat, si sa vyjadril k 4om bodom.kukolarik napísal:No fakt, pekne si napisal...
Vyjadrim sa k dvom bodom:
5. Kedze ma menujes... hovoris zavist... no neviem ako si na to prisiel. Ked poviem, ze nezavidim, povies si, ze si myslim, ze mam lepsie, ked poviem ze zavidim, no ... takze slepa ulicka. Nezavidim, ale nie preto ze mam lepsie, ale proste si myslim, ze je to rovnocenne, takze to je ako keby si mal modru fabiu ja zelenu a otazka znie ci zavidim... proste som rad ze si spokojny, ja som tiez spokojny a myslim, ze keby ja mam Cygna, ty PSko, tak sme na tom tak isto.
8. Bacha na rozdiel medzi tuningom a doplnkami, tenka ciara to deli
PS: 6. bacha na tie slovenske cesty, sama diera, hrbol...
PS2: 2. Ano kazdy sa musle rozhodnut, to rozhodovanie je kua tazka vec, neviem ako u vas, ale u mna to bol maly porod...