Moj skuter

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Páči sa vám môj skútrik?

áno
25
53%
nie
22
47%

Celkom hlasov: 47

Správa
Autor
geetee

#26 Príspevok od užívateľa geetee » Ne Apr 29, 2007 1:28 pm

matio napísal:to ABS na mojom skutri je mozno len reklamny tah, ale zase skuste si zabrzdit na suchom asfalte plnou silou prednou kotucovou brzdou ... koleso ide do smyku a vy letite k zemi s takou rychlostou, ze ani nebudete vediet, co sa stalo 8)

ps: ta brzdna draha nie je o moc vacsia, na autach je to citit kvoli ich hmotnosti ... mojich 90kg skutra a plus este mna je zanedbatelnych
to tam ale nesmies mat gumy s mramoru :gt1:
ak si myslis ze hmotnost na scoot je zanedbatelna tak si vedla este aj na 70ccm kite som citil ci mam 7,5l nadrz prazdnu alebo plnu
Naposledy upravil/-a geetee v Ne Apr 29, 2007 1:32 pm, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
matio
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
Skúter: Motorro Polly 50
Kontaktovať užívateľa:

#27 Príspevok od užívateľa matio » Ne Apr 29, 2007 1:31 pm

geetee napísal:
matio napísal: vies ako vyzera vrabec? :gt1:
no ale ten tvoj je taky zmutovani, chapes nepodarok, ale malo to bit asi vrabec :gt1: :gt2:
nevrav mu tak skaredo, je to moj milacik :happy7: :gt1: THeBaNDiT to krajsie napisal ako ty :D
podpis som si este nenastavil

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#28 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ne Apr 29, 2007 5:55 pm

tvoj skutrik sa mi paci modry a bez nalepiek...fakt ma oslovil dizajnom predku...zvyskom uz nie :)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Inscene
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Št Feb 22, 2007 11:50 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#29 Príspevok od užívateľa Inscene » Ne Apr 29, 2007 10:20 pm

podobny nazor zdielam aj ja ..aj ked cinu moc nemusim...co ta vysiel ten scoot?

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ne Apr 29, 2007 10:35 pm

35900 alebo tak nejak a je to 2t :)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............

Inscene
skútrista
skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#31 Príspevok od užívateľa Inscene » Ne Apr 29, 2007 10:45 pm

pre boha za to mozes mat nieco stare a na tom nalozene tolko tuningu ze sa poseres...nechapem ludi kt si kupia novy scoot

ale aspon ze je to 2T

qyxza
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
Kontaktovať užívateľa:

#32 Príspevok od užívateľa qyxza » Ne Apr 29, 2007 11:11 pm

Inscene napísal:pre boha za to mozes mat nieco stare a na tom nalozene tolko tuningu ze sa poseres...nechapem ludi kt si kupia novy scoot

ale aspon ze je to 2T
no tak daj aspon jeden typ ale nech to má papiere a ŠPZ ok?

Inscene
skútrista
skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#33 Príspevok od užívateľa Inscene » Ne Apr 29, 2007 11:15 pm

qyxza napísal:
Inscene napísal:pre boha za to mozes mat nieco stare a na tom nalozene tolko tuningu ze sa poseres...nechapem ludi kt si kupia novy scoot

ale aspon ze je to 2T
no tak daj aspon jeden typ ale nech to má papiere a ŠPZ ok?
je podstatne mat spz a papiere? s IT technickym zozenies za 10 nieco slusne a 25 do toho supnes a mas z toho raketu

qyxza
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
Kontaktovať užívateľa:

#34 Príspevok od užívateľa qyxza » Ne Apr 29, 2007 11:17 pm

Inscene napísal:
qyxza napísal: no tak daj aspon jeden typ ale nech to má papiere a ŠPZ ok?
je podstatne mat spz a papiere? s IT technickym zozenies za 10 nieco slusne a 25 do toho supnes a mas z toho raketu
aký si ty múdry... všetky skútre by mali mať ŠPZ po novom...zastavili ma policajti a hneď odomňa pýtali papiere a či mám značku... jasne tebe dôležité papiere nemusia byť len som zvedavý ked kdesi necháš skúter a ti ho odvezú či si preň pojdeš...

matio
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#35 Príspevok od užívateľa matio » Po Apr 30, 2007 12:38 am

Inscene napísal:
qyxza napísal: no tak daj aspon jeden typ ale nech to má papiere a ŠPZ ok?
Tak to xcem vidiet, ako zozenies kvalitny neburany nepadnuty znackovy skuter za 10.000 Sk, mozes sa aj pokakat, ale s papiermy a spz nenajdes ;)

A preco som kupoval novy? Pretoze je novy, viem, ze ho predtym nikto nenicil a aj ked je to cina, ma motor z yamahy a ma zaruku 2 roky... staci?
Naposledy upravil/-a matio v Po Apr 30, 2007 12:46 am, upravené celkom 1 krát.

matio
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#36 Príspevok od užívateľa matio » Po Apr 30, 2007 12:44 am

alcatelko napísal:35900 alebo tak nejak a je to 2t :)
stal o 1000sk menej .. batovska cena :D a naozaj je to 2T a podotykam, ze
ma 0,1kW vacsi vykon ako Aprilia SR 50 :wink:

dokaz tu: http://www.aprilia.sk/scooSR50.html
moj ma 2,8kW http://www.impexta.com/cz/motorka.php?id=631

sorry, ak som dal zle link
Naposledy upravil/-a matio v Po Apr 30, 2007 1:13 am, upravené celkom 2 krát.

geetee

#37 Príspevok od užívateľa geetee » Po Apr 30, 2007 12:48 am

matio napísal:
Inscene napísal: je podstatne mat spz a papiere? s IT technickym zozenies za 10 nieco slusne a 25 do toho supnes a mas z toho raketu
Tak to xcem vidiet, ako zozenies kvalitny neburany napadnuty znackovy skuter za 10.000 Sk, mozes sa aj pokakat, ale s papiermy a spz nenajdes ;)

A preco som kupoval novy? Pretoze je novy, viem, ze ho predtym nikto nenicil a aj ked je to cina, ma motor z yamahy a ma zaruku 2 roky... staci?
motor z yzmahy :gt1: zaparkuj prosimta vedla yamahy a porovnaj si to, to ze to ma zaklad minareli motoru neznamena ze je identicky, hlane tento ma vlastne kratky karter(ale umelo predlzeny) s stareho JOGa (a kopou cinskych "zlepsovakou" ako su divne sanie, nestastne vario, (neviem ci aj u tohto) ale aj skrutky varia na krizovy srobovak, predlzenim bloku velmi nestasne umiestnene tiahlo zadnej brzdy....................

matio
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#38 Príspevok od užívateľa matio » Po Apr 30, 2007 12:50 am

to geetee ako keby vsetko bolo dokonale na svete ;)

geetee

#39 Príspevok od užívateľa geetee » Po Apr 30, 2007 12:54 am

matio napísal: to geetee ako keby vsetko bolo dokonale na svete ;)
hlavne honde neee :gt2:

Inscene
skútrista
skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#40 Príspevok od užívateľa Inscene » Po Apr 30, 2007 6:57 am

wow to co je v technickom napisane je to najpodstatnejsie na svete.ze ma podotykam 2.8KW!!!!!WOW.masina to pojde..a naco ti je zaruka na scootry?si mantak ?nevies si nieco rozobrat a vymenit?alebo?a toto je znackovy scooter ?ak sa mozem spytat.? vsak ale ked sa ti paci a si s nim spokojny tak ok

pS:zakonna poistka sa da zaplatit aj ked nemas SPZ"))

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#41 Príspevok od užívateľa aumirek » Po Apr 30, 2007 7:04 am

qyxza napísal:
Inscene napísal: je podstatne mat spz a papiere? s IT technickym zozenies za 10 nieco slusne a 25 do toho supnes a mas z toho raketu
aký si ty múdry... všetky skútre by mali mať ŠPZ po novom...zastavili ma policajti a hneď odomňa pýtali papiere a či mám značku... jasne tebe dôležité papiere nemusia byť len som zvedavý ked kdesi necháš skúter a ti ho odvezú či si preň pojdeš...
každej skutr nebo auto by měl mít TP jinak no není skutr ale hromada šrotu ale takové debilní názory jako naco je mi TP však polišum ujedu a pod to ukazuje na inteligenci a charakter některých lidí co si říkaj řidiči.U nás teda nepotkáš skutra bez SPZ a blejská se na lepší časy za poslední 2 měsice poliši střílely celkem 4 krát po řidiči co nezastavil a ujel mám za to že každej zločinec si musí uvědomit že neni nepolapitelnej a beztrestnej.

matio
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#42 Príspevok od užívateľa matio » Po Apr 30, 2007 8:55 am

Inscene napísal:wow to co je v technickom napisane je to najpodstatnejsie na svete.ze ma podotykam 2.8KW!!!!!WOW.masina to pojde..a naco ti je zaruka na scootry?si mantak ?nevies si nieco rozobrat a vymenit?alebo?a toto je znackovy scooter ?ak sa mozem spytat.? vsak ale ked sa ti paci a si s nim spokojny tak ok

pS:zakonna poistka sa da zaplatit aj ked nemas SPZ"))

naco mi je zaruka na scootri? jednak nie som az tak skuseny este, aby som si ho sam opravil, ale HLAVNE zaruka je na to, ked sa ti nieco pokazi, nemusis sa ty s tym babrat a hlavne nemusis platit za nahradne diely, nie je to logicke??? a mam v tom aj serivisne prehliadky, kde mi ho skontroluju

a ci je znackovy? ja si myslim, ze je to japonec, ale je to od firmy Impexta, staci ako odpoved? 8)

Inscene
skútrista
skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#43 Príspevok od užívateľa Inscene » Po Apr 30, 2007 10:10 am

A mozem sa pytat co sa na tej prehliaťke kontroluje
?doliat olej a vymeniť žiarovku viem aj ja a nie za 1000sk.záruka?načo aj tak ked ti nieco odíde ti to odíďe po viac ako 2 rokoch.takze tak.nový scoot je podľa mna iba na to ze mam dobry pocit ze ho mam nový a ze musi byt 100 funkčný .časom pochopís ze su to vyhodené peniaze

matio
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#44 Príspevok od užívateľa matio » Po Apr 30, 2007 10:17 am

Inscene napísal:A mozem sa pytat co sa na tej prehliaťke kontroluje
?doliat olej a vymeniť žiarovku viem aj ja a nie za 1000sk.záruka?načo aj tak ked ti nieco odíde ti to odíďe po viac ako 2 rokoch.takze tak.nový scoot je podľa mna iba na to ze mam dobry pocit ze ho mam nový a ze musi byt 100 funkčný .časom pochopís ze su to vyhodené peniaze
Musim ta vyviest z omylu, ty si furt mrmles to svoje a nepocuvas ma. Servisna prehliadka mna nestoji nic, pretoze to je uz v cene, kontroluje sa vsetko, ako je uvedene v servisnej knizke, nie je to len olej a sviecka. Vsak ak je medzi nami nejaky technik, co robi servis scootrom, tak ten nam povie, co vsetko sa robi pri prehliadke. Urcite si nemyslim, ze su to vyhodene peniaze. Kupis starsi scooter a po 5km ti praskne remen, alebo ti odide elektricke startovanie a zrazu to nie je 20tis za jazdeny scooter, ale je to 25tisic atd....

Myslim, ze toto ti potvrdi kazdy ;)

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#45 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Apr 30, 2007 11:02 am

matio napísal:
Inscene napísal:A mozem sa pytat co sa na tej prehliaťke kontroluje
Musim ta vyviest z omylu, ty si furt mrmles to svoje a nepocuvas ma. Servisna prehliadka mna nestoji nic, pretoze to je uz v cene, kontroluje sa vsetko, ako je uvedene v servisnej knizke, nie je to len olej a sviecka. Vsak ak je medzi nami nejaky technik, co robi servis scootrom, tak ten nam povie, co vsetko sa robi pri prehliadke. Urcite si nemyslim, ze su to vyhodene peniaze. Kupis starsi scooter a po 5km ti praskne remen, alebo ti odide elektricke startovanie a zrazu to nie je 20tis za jazdeny scooter, ale je to 25tisic atd....

sry ale kde si ho kupil? lebo zhodou okolnosti som sa stal predajcom a servisom impexty a v zarucnych podmienkach je ze kazdy zarucny servis je plateny zo strany zakaznika!!! len zarucna oprava je zadara!!! jedine ze predajca si to vezme na seba ze ti bude servisovat na vlastne naklady...

a prasknuty remen nie je zarucna oprava je to opotrebovanie...tak isto ako zjazdene pneumatiky,vypalena ziarovka a pod...

matio
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#46 Príspevok od užívateľa matio » Po Apr 30, 2007 11:05 am

alcatelko napísal:
matio napísal: Musim ta vyviest z omylu, ty si furt mrmles to svoje a nepocuvas ma. Servisna prehliadka mna nestoji nic, pretoze to je uz v cene, kontroluje sa vsetko, ako je uvedene v servisnej knizke, nie je to len olej a sviecka. Vsak ak je medzi nami nejaky technik, co robi servis scootrom, tak ten nam povie, co vsetko sa robi pri prehliadke. Urcite si nemyslim, ze su to vyhodene peniaze. Kupis starsi scooter a po 5km ti praskne remen, alebo ti odide elektricke startovanie a zrazu to nie je 20tis za jazdeny scooter, ale je to 25tisic atd....

sry ale kde si ho kupil? lebo zhodou okolnosti som sa stal predajcom a servisom impexty a v zarucnych podmienkach je ze kazdy zarucny servis je plateny zo strany zakaznika!!! len zarucna oprava je zadara!!! jedine ze predajca si to vezme na seba ze ti bude servisovat na vlastne naklady...

a prasknuty remen nie je zarucna oprava je to opotrebovanie...tak isto ako zjazdene pneumatiky,vypalena ziarovka a pod...
no ja som zo ziliny a kupil som ho v predajni MOTOPO pri chemickej

kika
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 6:12 pm
Skúter: Gilera Runner 125 ST

#47 Príspevok od užívateľa kika » Po Apr 30, 2007 12:21 pm

aj ja som bola na 2 zarucnych prehliadkach a musela som si ich zaplatit sama, navyse s rastucim poctom kilometrov si moj servis geometrickym radom zvysoval aj cenu prehliadky (a to si myslim, ze ziadnu prehliadku neurobil, ale to je uz jedno) :roll:
ja som takisto kupila novy skuter, pre niekoho su to vyhodene peniaze, pre ineho pocit istoty, ze ten skuter nemal predtym ineho majitela.
kazdy si kupi to, co sa mu paci a preto si myslim ze taketo vzajomne rypanie nema zmysel.hlavne ze mozme vsetci jazdit :wink:
matio : gratulujem ku skutru, a nech sa ti dobre jazdi :wink:

janykaj

#48 Príspevok od užívateľa janykaj » Po Apr 30, 2007 12:35 pm

pripájam sa ku gratulácii. NICE SCOOT!

matio
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#49 Príspevok od užívateľa matio » Po Apr 30, 2007 1:12 pm

dakujem kike a janykaj-ovi za pekne blahozelanie a urcite mi moj skutrik radost robi, aj teraz som na nom v skole :) a dodam, ze plne suhlasim s nazorom kiky

Spiskin

#50 Príspevok od užívateľa Spiskin » Po Apr 30, 2007 1:52 pm

Mne sa tiez celkom paci a hlavne ten predok ..... :wink:

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"