Vydrz a zivotnost skutra
Moderátor: Moderators
- konti
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ya
Tak ja som kúpil Aeroxa ročník 2000, a má natočených skoro 32.000 km, a to nefungovalo tachometrové lanko bohvie odkedy... (som ho vymenil, a tiež nefunguje)...
A zatiaľ jazdí bez problémov, štartuje okamžite aj za studena, výkon mu nechýba, možno len trošku keď je horúci... som ho bol prevetrať na motokárovej dráhe, tak tam ush trošku dýchal po 35 km jazde na trať + ešte cca 30 km na trati bez pauzy...
A zatiaľ jazdí bez problémov, štartuje okamžite aj za studena, výkon mu nechýba, možno len trošku keď je horúci... som ho bol prevetrať na motokárovej dráhe, tak tam ush trošku dýchal po 35 km jazde na trať + ešte cca 30 km na trati bez pauzy...
- bezoadam
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
- Skúter: Gilera runner sp50
Re: Vydrz a zivotnost skutra
chcel by som sa spytat na zivotnost valcekov v cinskom 2T skutri.. mam nabehanych skoro 2400km a sa mi zda ze skuter ma slabu akceleraciu a v kopci straca otacky.. Mixed ma tiez cinsky 2T skuter a novy a ma o 100% lepsiu akceleraciu a do kopca ide normalne 

giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO
- Mixed
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Apr 18, 2011 7:40 pm
- Skúter: Speed JET 50 2T 2010
jj to je pravda jemu to strasne pomali ide aj rozbeh vsetko 

podpis som si este nenastavil
- benjmain.student
- kolobežkár
- Dátum registrácie: So Feb 12, 2011 5:02 pm
- Skúter: Aprilia Rally Lc 50
- Kontaktovať užívateľa:
ja mam apriliu uplne cela je seria a je to rok 98 takze ma 13 rokov a nabehanych 30.000 km cca no a ide to velmi dobre maximalku som skusal ide max 83. s 80kg mnou
takze ziadne vyhradi zatial len tece benzin z karburatora

- 9393andy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Feb 11, 2010 12:07 am
- Skúter: Yamasaki ym150t
Skús rozobrať variator a pozrieť sa.. tak to uvidíš najlepšie..bezoadam napísal:chcel by som sa spytat na zivotnost valcekov v cinskom 2T skutri.. mam nabehanych skoro 2400km a sa mi zda ze skuter ma slabu akceleraciu a v kopci straca otacky.. Mixed ma tiez cinsky 2T skuter a novy a ma o 100% lepsiu akceleraciu a do kopca ide normalne