Extremne Prehrievanie vyfuku na Matrixe 50
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
Jajaj!
Tak to ma mrzi ale neni to dobre.ja som sice vyfucko prepalil plachtu,ale toto je brutal!inac teraz mam hebo performer a dam na neho ruku.zbav sa toho skutra!neni to nejaka stara jazdenka ale je na houby.asi mas piatkovu verziu,alebo gril verziu.citim s tebou.
No aspon vidite,preco som dal taky nadpis 
..zajtra drzte palce,aby som sa rozumne dohodol s nemenovanou firmou,kde som kupil skuter..tym padom mi to aj tam servisuju.
Dufam,ze uznaju,ze toto veru nie a urobia napravu.
Lebo toto je fakt brutal.Bol u mna kamos,ktory ma asi 6 motoriek,ale na toto povedal... ODNES IM TO TAM HNED....
Dam vediet,ako som dopadol

..zajtra drzte palce,aby som sa rozumne dohodol s nemenovanou firmou,kde som kupil skuter..tym padom mi to aj tam servisuju.
Lebo toto je fakt brutal.Bol u mna kamos,ktory ma asi 6 motoriek,ale na toto povedal... ODNES IM TO TAM HNED....

hlavne bud na nich kludny a trpezlivy.. a hlavne si zober so sebou vytlaceny zakon a otrep im ho o hlavu. po troch reklamaciach a nevyriesenom probleme mas narok na vratenie hotovosti - nie je len na vymenu kus za kus. hlavne sa nenechaj.. a kludne by som im nechal zaplatit aj ostatne veci, co s tym mas spojene (poistka a pod).Matrix50 napísal:No aspon vidite,preco som dal taky nadpis
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
jo, ved ja viem, ved som to vo svojom prispevku aj napisal... ja len ze tam idu davat iny vyfuk, pricom to kludne moze byt problem v motore a nie vo vyfuku... ved predsa vyrobca tie vyfuky testoval a nehoreli mu, a jemu zhorel uz druhy...Keewayarn125 napísal:THE BANDIT :
Ale pozor tu asi neni rec o KEEWAY MATRIXe, ale o YUKIne a to je rozdiel.

Ano,samozrejme sa jedna o YUKI MATRIXTHeBaNDiT napísal:jo, ved ja viem, ved som to vo svojom prispevku aj napisal... ja len ze tam idu davat iny vyfuk, pricom to kludne moze byt problem v motore a nie vo vyfuku... ved predsa vyrobca tie vyfuky testoval a nehoreli mu, a jemu zhorel uz druhy...Keewayarn125 napísal:THE BANDIT :
Ale pozor tu asi neni rec o KEEWAY MATRIXe, ale o YUKIne a to je rozdiel.

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Jasné že je na 99% chyba v motore....lebo výfuk ak by bola kusová závada OK ale už druhý tak isto prehoretý to nemdobré....
možno ťahajú čas aby ubehla záruka... :roll:treba ich nechať trikrát tá istá závada a môžeš odstúpiť od KPzmluvy a máš nárok na vrátenie penazí alebo výmenu za NEW scoot.

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
Re: lol
tak ale si to zober, kupis si skuter a mas s tym taketo problemy, resp. v servise ti s tym robia problemy, by som ich dal do basy. kedy uz ta nasa slovac prestane byt taka vychcana a zacne robit, tak ako sa ma?k_o_nti napísal:No vidíš aké je to jednoduché... prepáliš ešte jeden, a dostaneš novú motorkuTo je čisto jak nejaká akcia, alebo čo...
podpis som si este nenastavil
Tak dnes som si bol pre skuter.
TOTALNE SKLAMANIE
..dali tam ten isty typ vyfuku,ktory zatial necernal,ale vreli je aj tak,ze podla mna to bude to iste.
..druha vec,skuter mi ide teraz maximalne 40-45!
suchtave,ledva sa to rozbieha,totalne som bol na nervy,ked som isiel cez mesto a islo to 40km/h.Hambil som sa jak pes,ked ma predbehol jeden skuter,co bol urcite kupeny v nejakom hupermarkete,co ma vykon mozno 2 kw.
Takze im to tam zas odnesiem..ine mi ani neostava.Uznate,ze 40-45 max a to ani nefukalo..je krute malo na to,ze to ma 3,2 ci kolko kw.
Na zaciatku isiel aspon 60km/h..teraz? No proste smola.Keby som vedel,tak matrixa v zivote nekupim.A to som videl akurat ked som tam bol,ze jeden matrix tam bol tiez zo zhoretym vyfukom.
.tak co si o tom myslite ? (JA SOM UZ BEZRADNY)

TOTALNE SKLAMANIE

..dali tam ten isty typ vyfuku,ktory zatial necernal,ale vreli je aj tak,ze podla mna to bude to iste.
suchtave,ledva sa to rozbieha,totalne som bol na nervy,ked som isiel cez mesto a islo to 40km/h.Hambil som sa jak pes,ked ma predbehol jeden skuter,co bol urcite kupeny v nejakom hupermarkete,co ma vykon mozno 2 kw.
Takze im to tam zas odnesiem..ine mi ani neostava.Uznate,ze 40-45 max a to ani nefukalo..je krute malo na to,ze to ma 3,2 ci kolko kw.
Na zaciatku isiel aspon 60km/h..teraz? No proste smola.Keby som vedel,tak matrixa v zivote nekupim.A to som videl akurat ked som tam bol,ze jeden matrix tam bol tiez zo zhoretym vyfukom.
.tak co si o tom myslite ? (JA SOM UZ BEZRADNY)

reklamovat a ziadan rovno vratit peniaze... a prist tam priamo s obchodnou inspekciou alebo vlastnym pravnikom, vsetko na papier. a s drzostou do nich...Matrix50 napísal:Tak dnes som si bol pre skuter.
TOTALNE SKLAMANIE
.tak co si o tom myslite ? (JA SOM UZ BEZRADNY)![]()
![]()
![]()
![]()
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
Presne tak, nedat sa a pohrozit im SOIkou (slovenska obchodna inspekcia) a to by bol ku*va dovod, aby to nezobrali vazne. Nebyt tam ako smutne vrece zemiakov, ale riadne nazureny a dat im tam pekne na stol, v com je problem. Vsak tam pridi s takym vriacim vyfukom a daj im, nech si to chytia, cu*aci.orgi napísal: reklamovat a ziadan rovno vratit peniaze... a prist tam priamo s obchodnou inspekciou alebo vlastnym pravnikom, vsetko na papier. a s drzostou do nich...
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja by som sa snažil prepáliť aj ten tretí výfuk...trebarz aj autogenom aby vrátili peniaze...takto len ťahajú čas!!!!A dúfam že to máš na papieri aj tie dva prepálené predtým aby sa nemohli vyhovárať.....s tou maximálkou nevyreklamuješ asi nič pretože zrýchlenie nieje nikde udávané a maximálku by to aj takú malo mať.....želám pevné nervy!!!!

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
ak to nahodou nemas na papieri (tie dva prepalene vyfuky), tak az sa Ti prepali aj tento, tak uz po "oprave" ziadaj aj potvrdenie v servisnej knizke...
A kedze Ti to ide ledva 45km/h, asi Ti to opat zablokovali, aby sa to neprehrievalo...
(ak ano, tak taky pristup servisu sa mi nepaci... v pripade, ze inym chodia YUKI Matrixy odblokovane v pohode)
A kedze Ti to ide ledva 45km/h, asi Ti to opat zablokovali, aby sa to neprehrievalo...

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
Drzim s tebou
Skoda ze si tak daleko.isiel by som s tebou.tak len podpora.v auguste na zraze dufam budes funkcny.
Re: Drzim s tebou
No podporu by som potrebovalfocus napísal:Skoda ze si tak daleko.isiel by som s tebou.tak len podpora.v auguste na zraze dufam budes funkcny.

..a na zraze ci budem ? hmm kedy,kde ?

matio:Dik

No to som uz pocul si tri krat1knife napísal:Neboj,vsetko dobre dopadne...vsak keby nieco cislo mas mi zavolaj a pojdeme otestovat.

Este stale tam je,uz treti tyzden,by ma fakt zaujimalo,co tam s nim robia,ak vobec nieco robia.
Este chvilku ked tam bude,tak asi zacnem konkretizovat,o aku predajnu sa jedna a veru nebudem jej robit dobru reklamu!.
Kujfa uz ma to sere.Tri mesiace,ci styri mam skuter? .. a vozil som sa asi 5 krat.Keby fakt bolo v tej dobe leto,tak ma asi --ebne.