Dirt-bike

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Máj 28, 2007 10:14 pm

Speedfight napísal:
alcatelko napísal: ktm lc4 su 620 (ostre zavodaky pre hobbykov),640 to su cestnejsie endura a 660 su sa mi zda tie najnovsie a speci verzie supermoto co vychadzali z fabrickych supermotardov a mali po odskrteni 70koni...660 supermoto mali seriovo akrapovic zvody aj tlmic a to su slehy he to aj okno vytlaci...kamos to ma na mxc 525ke...
lenze ta 660-ka neni LC-cka ale SMC
ta 660ka je klasicka LC4 prevrtana na asi 652ccm...oznacenie ktm lc4 660 smc ktm ma dva typy 4t motorov jednovalcov LC4ky a tie 525kove v zavodnych endurach a cross...nastuduj si katalogy :wink:
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

orgi

#27 Príspevok od užívateľa orgi » Ut Máj 29, 2007 12:04 am

brady napísal:Ale zasa u nas co to maju chlapci,chodia s tym v pohode po ceste...policajti uz ich aj zastavili a nic nemozu,lebo neni nato zakon
odporucam prist do bratislavy a poslat ich s tym na cestu, kde stoja radi policajti (napriklad pri PKO pri tu bielu oktavku) a uvidis ze domov to budu tlacit na chodniku :))

brady

#28 Príspevok od užívateľa brady » Št Máj 31, 2007 5:47 pm

uz sme objednali Dirt-Bike...Chcem sa opytat,ci sa bude dat tam namontovat nejaky 70valec zo skutrov

matio
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
Skúter: Motorro Polly 50
Kontaktovať užívateľa:

#29 Príspevok od užívateľa matio » Št Máj 31, 2007 8:42 pm

brady napísal:uz sme objednali Dirt-Bike...Chcem sa opytat,ci sa bude dat tam namontovat nejaky 70valec zo skutrov
fakt asi na hlavu, sa radsej ani nevyjadrujem ... naco ti tam bude valec 70ka? ta uprava ta bude stat aj 2x viacej, ako ta kravina na dvoch kolieskach z kocika
podpis som si este nenastavil

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#30 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Jún 01, 2007 12:09 am

matio napísal:
brady napísal:uz sme objednali Dirt-Bike...Chcem sa opytat,ci sa bude dat tam namontovat nejaky 70valec zo skutrov
fakt asi na hlavu, sa radsej ani nevyjadrujem ... naco ti tam bude valec 70ka? ta uprava ta bude stat aj 2x viacej, ako ta kravina na dvoch kolieskach z kocika
Nahaj nech si tunujú...asi im to ide moc pomaly...majú pocit že treba skúšať ako číňanko zvládol brzdy alebo iné komponenty tohoto stroja..... :P
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

matio
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
Skúter: Motorro Polly 50
Kontaktovať užívateľa:

#31 Príspevok od užívateľa matio » Pi Jún 01, 2007 12:34 am

VLADY napísal:
matio napísal: fakt asi na hlavu, sa radsej ani nevyjadrujem ... naco ti tam bude valec 70ka? ta uprava ta bude stat aj 2x viacej, ako ta kravina na dvoch kolieskach z kocika
Nahaj nech si tunujú...asi im to ide moc pomaly...majú pocit že treba skúšať ako číňanko zvládol brzdy alebo iné komponenty tohoto stroja..... :P
a to cudo ma aj brzdy? :gt1:
podpis som si este nenastavil

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"