ty si magor? to kam chces ist ked 50ccm je dobre akurat tak do 2km? to spravim aj peso, sak som behal s 50ccm po blave a pohoda, treba bit drzi a uhybat tatrovkam. sa zobut uz s tej tvojej dokonalej hondykukolarik napísal:po prve, moj tacho mozno klame, ale co som porovnaval s inymi/autami/ ako Passat ci nove BMW, ukazuje rovnako. Cize ak keca tak 5km/h hore dole...
Ja som ti dal trasu len ako priklad, na Racko chodim cez patronku do lava, kramare, jaskov rad, lebo ked idem pri SAV na racko, neviem ist do lava na raciansku...
Sposob jazdy prisposobujem premavke, pokial to nie je nevyhnutne, nepredbieham, ale za tranzitom sa trtkat 50 nebudem.
Sam vravis, ze 50ka nie je moto pre plechovku, teda si len potvrdil vsetko to o com sa rozpravame. Kedze ides pomalsie, si prekazkou v premavke a nie ucastnikom.
Cize sme sa dostali na zaciatok, pretoze poziadavka bola jazda po meste anie 2km, ale 14 je dost, jazda vo dvojici a vylety mimo mesta...
A na taketo uceli 50ka staci, ael je to utrpenie.
50ka staci ako nahrada bicykla, na jzadu po meste a zriedkavo dvaja.
A sam hovoris, ze to je o hubu.
Tak preco by mal chalan kupit nieco, co je rizikove, jazdit "o hubu" a trapit scoot s maximalkou 60 pod dvoma osobami....
CO PODLA VAS-KEEWAY,KYMCO,YUGI,ADAMOTO
Moderátor: Moderators
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
ja sa mam prebrat z Hondy? si blazen, neda ti to furt omielat to iste... na netunovanej seriovej 50ke si siel po BA v pohode cghces povedat... Polnoc bola? Alebo krasne nedelne poobedie? Ci si siel po sidlisku? Ani v zlom sne to nechem skusit rano ci poobede v spicke. Ale vies co? je to mozne, Keeway je super znacka, odblokovany dava aj 80, takze pohoda s dvoma sa krasne mozes previezt mestom, je to full bezpecne a full pohodlne, bez stresu...geetee napísal:ty si magor? to kam chces ist ked 50ccm je dobre akurat tak do 2km? to spravim aj peso, sak som behal s 50ccm po blave a pohoda, treba bit drzi a uhybat tatrovkam. sa zobut uz s tej tvojej dokonalej hondy
Chodievame na vyjazdy cez weekend, co tak sa niektoreho zucastnit a ukazat nam, ako ide seriovka keeway? Ale mame jedneho chalana na seriovke ARN 125ke a je z toho nestastny. Dava mu cca 80. ide pekne, spolahlivo, bezpecne, no nestiha. Keby mal 50ku, s nami isto nechodi, vsak Lucas?
nech sa ozve, upravime vario a min 110 pojde (max bolo 122 zo 125ccm)kukolarik napísal:ja sa mam prebrat z Hondy? si blazen, neda ti to furt omielat to iste... na netunovanej seriovej 50ke si siel po BA v pohode cghces povedat... Polnoc bola? Alebo krasne nedelne poobedie? Ci si siel po sidlisku? Ani v zlom sne to nechem skusit rano ci poobede v spicke. Ale vies co? je to mozne, Keeway je super znacka, odblokovany dava aj 80, takze pohoda s dvoma sa krasne mozes previezt mestom, je to full bezpecne a full pohodlne, bez stresu...geetee napísal:ty si magor? to kam chces ist ked 50ccm je dobre akurat tak do 2km? to spravim aj peso, sak som behal s 50ccm po blave a pohoda, treba bit drzi a uhybat tatrovkam. sa zobut uz s tej tvojej dokonalej hondy
Chodievame na vyjazdy cez weekend, co tak sa niektoreho zucastnit a ukazat nam, ako ide seriovka keeway? Ale mame jedneho chalana na seriovke ARN 125ke a je z toho nestastny. Dava mu cca 80. ide pekne, spolahlivo, bezpecne, no nestiha. Keby mal 50ku, s nami isto nechodi, vsak Lucas?
no hej len to musim mat volni weekend, ale urcite minimalne 10 sa najde do konca sezony
na dialnicnom obchvate som v zdy siel v spicke, cize som kludne kluckoval v kotulajucich sa utach, z avionu po apolo a tam dole do 5ržky, a aj v centre je to maximal pohoda, mi leze na nervi ze som o tretej z ruzinova autom prist do metal inoxu pri baumaxe ... nieco malo cez 2h, ved to aj na bicikli by som bol spet
Naposledy upravil/-a geetee v St Máj 30, 2007 11:08 am, upravené celkom 1 krát.
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
probrat by jsi se měl ty ono jak říkáš s 50 tkou je to o hubu to je pravda ale ne celá o hubu je jen vylézt z baráku na cestu a přejít na semaforu.A je velká blbost tvrdit že 50 tka je jen na jízdu v dědině to jen dokazuje že o tom víš velice málo.Každá enciklopedie ti na otázku co je skutr odpoví že je to dopravní prostředek vhodnej na jízdu po městě a krátké vzdálenosti a asi nechceš tvrdit že jsi chytřejší než ti co to psali.Nakonec taliáni rodné to místo skutru jsou dukazem.No a jak pišeš o tom kamarádovi že nestíhá a pokud by měl padesátku tak s vámi nejezdí.Máš pravdu mám kolegu jezděj s litrovejma mašinama na vejlety no a ty bys to sníma také nestíhal se svým strojem.kukolarik napísal:ja sa mam prebrat z Hondy? si blazen, neda ti to furt omielat to iste... na netunovanej seriovej 50ke si siel po BA v pohode cghces povedat... Polnoc bola? Alebo krasne nedelne poobedie? Ci si siel po sidlisku? Ani v zlom sne to nechem skusit rano ci poobede v spicke. Ale vies co? je to mozne, Keeway je super znacka, odblokovany dava aj 80, takze pohoda s dvoma sa krasne mozes previezt mestom, je to full bezpecne a full pohodlne, bez stresu...geetee napísal:ty si magor? to kam chces ist ked 50ccm je dobre akurat tak do 2km? to spravim aj peso, sak som behal s 50ccm po blave a pohoda, treba bit drzi a uhybat tatrovkam. sa zobut uz s tej tvojej dokonalej hondy
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ked chcem chodit na vylety s kamaratmi co maju litraky ta si nekupim skuter 50ccm ale tiez litrak....asi ne?kupim si to co potrebujema na co mam asi...napr nepridam sa na nejakej rachotine majesty 125ccm alebo burgman250ccm ku kamosom co maju cs1100 a cbr 900 na vylet do Dolomitov predsa 

podpis som si este nenastavil
neviem ako jazdi kuki ale ja som doteraz nemal na seriovej 50tke žiaden problem. Cele centrum je tak ucpaté, že ani tých 60 nikto nejde a čo sa týka výpadoviek a mostov, bez problemov som si to trtkal 50 v pravom pruhu a nikto, opakujem nikto ma za celých 3000 nabehaných km nevytlačil alebo nezatrubil, to len kuki svojou bezohladnou jazdou vyvoláva tiky na tváry u ostatných vodičov 

kuko jazdi 160 po ruzinovskej a v centre spomali na 140 a po moste minimalne 220(to keby sa nahodou isiel zrutit most tak aby doletel na breh), preto si kupil hondu :gt1:scrat napísal:neviem ako jazdi kuki ale ja som doteraz nemal na seriovej 50tke žiaden problem. Cele centrum je tak ucpaté, že ani tých 60 nikto nejde a čo sa týka výpadoviek a mostov, bez problemov som si to trtkal 50 v pravom pruhu a nikto, opakujem nikto ma za celých 3000 nabehaných km nevytlačil alebo nezatrubil, to len kuki svojou bezohladnou jazdou vyvoláva tiky na tváry u ostatných vodičov
-
- st. skútrista
Přesně tak navíc mluvím li o měste mam na mysli spíše centrum žádné výpadovky a s tím troubením i když pojedeš 100 muže se najít blb co tě vytlačí nebo bude troubit poněvadž jeho stroj jedei 110 a v tom městě i když pojedeš max 60 budeš tam nakonec dříve než auto co jede 100scrat napísal:neviem ako jazdi kuki ale ja som doteraz nemal na seriovej 50tke žiaden problem. Cele centrum je tak ucpaté, že ani tých 60 nikto nejde a čo sa týka výpadoviek a mostov, bez problemov som si to trtkal 50 v pravom pruhu a nikto, opakujem nikto ma za celých 3000 nabehaných km nevytlačil alebo nezatrubil, to len kuki svojou bezohladnou jazdou vyvoláva tiky na tváry u ostatných vodičov
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
ale neprekrucajme tu slova, ked vacsina tvrdi to iste.aumirek napísal: probrat by jsi se měl ty ono jak říkáš s 50 tkou je to o hubu to je pravda ale ne celá o hubu je jen vylézt z baráku na cestu a přejít na semaforu.A je velká blbost tvrdit že 50 tka je jen na jízdu v dědině to jen dokazuje že o tom víš velice málo.Každá enciklopedie ti na otázku co je skutr odpoví že je to dopravní prostředek vhodnej na jízdu po městě a krátké vzdálenosti a asi nechceš tvrdit že jsi chytřejší než ti co to psali.Nakonec taliáni rodné to místo skutru jsou dukazem.No a jak pišeš o tom kamarádovi že nestíhá a pokud by měl padesátku tak s vámi nejezdí.Máš pravdu mám kolegu jezděj s litrovejma mašinama na vejlety no a ty bys to sníma také nestíhal se svým strojem.
encyklopedia je jedna vec, kruta cinska realita vec druha.
retroskuter adamoto podobny talianskej vespe neni to iste a nejazdi takisto rychlo ako vespa...pozri si motoride.sk
ja si tiez myslim, ze 50 ccm skuter je dobry tak na dedinu do obchodu. ano, do mesta ti v spicke postaci a ked budes jazdit iba v spicke je to OK. ale hned ako spicka polavi, alebo sa dostanes na obchvat, tam to prditko stacit nebude. a bud budes potom pri krajnici ako bicykel (a este aj schopny bajkeri ta tam trhnu:)), alebo budes ako par kretenov aj tuna z fora, co si pojdu tvrdosijne stredom cesty a brzdit zbytok premavky, lebo pruh je tvoj a max. povolena je 60...
no schopne a bezpecne jazdenie do mesta povazujem stroj, ktory bezproblemov dosiahne rychlost 80-90 km/h, aby zvladal ist s "vlnou". inak budes nebezpecne obiehany plechovkarmi a ked ti budu trhat bundu na lakti spatakmi, budes si trieskat hlavu o zem, ze nemas nieco silnejsie...
-
- st. skútrista
pokud někdo překrucuje jsi to ty já tu neřek ani slovo o čínských strojích jen o skutrach 50 tkách navíc jako příklad jsem dal taliány a opravdu si nemyslím že oni to okopčili od číny to ostatní je už věc názoru ale i tu je mnoho členu co tvrdí že 50 tka je do města dostačující.Jinak ale uplně s tebou souhlasim s tím jak říkáš jedu středem cesty a pruh je mujduky5 napísal:ale neprekrucajme tu slova, ked vacsina tvrdi to iste.aumirek napísal: probrat by jsi se měl ty ono jak říkáš s 50 tkou je to o hubu to je pravda ale ne celá o hubu je jen vylézt z baráku na cestu a přejít na semaforu.A je velká blbost tvrdit že 50 tka je jen na jízdu v dědině to jen dokazuje že o tom víš velice málo.Každá enciklopedie ti na otázku co je skutr odpoví že je to dopravní prostředek vhodnej na jízdu po městě a krátké vzdálenosti a asi nechceš tvrdit že jsi chytřejší než ti co to psali.Nakonec taliáni rodné to místo skutru jsou dukazem.No a jak pišeš o tom kamarádovi že nestíhá a pokud by měl padesátku tak s vámi nejezdí.Máš pravdu mám kolegu jezděj s litrovejma mašinama na vejlety no a ty bys to sníma také nestíhal se svým strojem.
retroskuter adamoto podobny talianskej vespe neni to iste a nejazdi takisto rychlo ako vespa...pozri si motoride.sk
ja si tiez myslim, ze 50 ccm skuter je dobry tak na dedinu do obchodu. ano, do mesta ti v spicke postaci a ked budes jazdit iba v spicke je to OK. ale hned ako spicka polavi, alebo sa dostanes na obchvat, tam to prditko stacit nebude. a bud budes potom pri krajnici ako bicykel (a este aj schopny bajkeri ta tam trhnu:)), alebo budes ako par kretenov aj tuna z fora, co si pojdu tvrdosijne stredom cesty a brzdit zbytok premavky, lebo pruh je tvoj a max. povolena je 60...
no schopne a bezpecne jazdenie do mesta povazujem stroj, ktory bezproblemov dosiahne rychlost 80-90 km/h, aby zvladal ist s "vlnou". inak budes nebezpecne obiehany plechovkarmi a ked ti budu trhat bundu na lakti spatakmi, budes si trieskat hlavu o zem, ze nemas nieco silnejsie...
- duky5
- motorkár
ja som narazal iba na tvoju definiciu skutra z encyklopedie. predsa sa o to nemozes opierat a davat to sem ako argument.
Každá enciklopedie ti na otázku co je skutr odpoví že je to dopravní prostředek vhodnej na jízdu po městě a krátké vzdálenosti a asi nechceš tvrdit že jsi chytřejší než ti co to psali. ne, kukolarik neni chytrejsi ako ti co to pisali, on iba zohladnil situaciu a realitu na cestach.
mnoho členu co tvrdí že 50 tka je do města dostačující.ano je. ale je to aj bezpecne?
Každá enciklopedie ti na otázku co je skutr odpoví že je to dopravní prostředek vhodnej na jízdu po městě a krátké vzdálenosti a asi nechceš tvrdit že jsi chytřejší než ti co to psali. ne, kukolarik neni chytrejsi ako ti co to pisali, on iba zohladnil situaciu a realitu na cestach.
mnoho členu co tvrdí že 50 tka je do města dostačující.ano je. ale je to aj bezpecne?
duky a prezrad mi prosim ta, kde chodi v Bratislave vlna 80-90kmh? akurat tak na obchvate medzi 10:00 a 14:00 aj to iba v protismere..duky5 napísal:ale neprekrucajme tu slova, ked vacsina tvrdi to iste.aumirek napísal: probrat by jsi se měl ty ono jak říkáš s 50 tkou je to o hubu to je pravda ale ne celá o hubu je jen vylézt z baráku na cestu a přejít na semaforu.A je velká blbost tvrdit že 50 tka je jen na jízdu v dědině to jen dokazuje že o tom víš velice málo.Každá enciklopedie ti na otázku co je skutr odpoví že je to dopravní prostředek vhodnej na jízdu po městě a krátké vzdálenosti a asi nechceš tvrdit že jsi chytřejší než ti co to psali.Nakonec taliáni rodné to místo skutru jsou dukazem.No a jak pišeš o tom kamarádovi že nestíhá a pokud by měl padesátku tak s vámi nejezdí.Máš pravdu mám kolegu jezděj s litrovejma mašinama na vejlety no a ty bys to sníma také nestíhal se svým strojem.
mozno Ti nejak pomalsie uteka cas na cestach ako nam ostatnym, ale odporucam nasledovne - vyskusaj si lubovolnu cestu ktoru absolvujes, zapis si kolko to bolo km, kolko minut (hodin) ti to trvalo a vypocitaj si priemernu rychlost. ak sa dostanes na 80-90kmh, verejne tu slubujem, ze jeden vecer bude platit Tvoj chlast

a na druhej strane - nebezpecny plechovkari sa najdu, rovnako ako nebezpecny motorkari. co som zatial jazdil na 50ke (a to je este v zabehu, nejde mi to viac ako 45kmh), musim priznat, ze vsetci, ale vsetci okrem jedneho vodica sa ku mne spravali velmi slusne a nikto kvoli tomu dramu nerobil, ze idem pomalsie..
zalezi od toho, ako bezpecne jazdis ty... ak si davas pozor, tak sa to da. podla mna vzdy bezpecnejsie ako sa prehanat na litrovom stroji 200kmhduky5 napísal:ja som narazal iba na tvoju definiciu skutra z encyklopedie. predsa sa o to nemozes opierat a davat to sem ako argument.
-
- st. skútrista
no já nevím ale odpověd z enciklopedie by měla bejt věřejně uznávaná pravda nakonec nepsali to hlopí lidé takže jako argument to není až tak od věci.A na to druhé je to bezpečné no je jízda autem,motorkou, kolem nebo jen chuze po chodníku bezpečná.Dle mne pro své bezpečí nejvíce muže udělat ten řidič a je jedno čím jede ten zbytek už je náhoda co neovlivní.No a že to není bezpečné je proto že slováci i teda češi jsou uváděni jako jedni z nejhorších ve světě a mužeš namítat že to není pravda že to je z nějaké tabulky ale je to tak.duky5 napísal:ja som narazal iba na tvoju definiciu skutra z encyklopedie. predsa sa o to nemozes opierat a davat to sem ako argument.
- owwidius
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
hehe, tu by sa moderator mohol dobre vysantit...
Proste 50 sa da, ale 125 je lepsia, oplati sa investovat. Nebudes muset jazdit na maxime. A z tych znaciek, ja by som ti poradil Kymco a Keeway.

Proste 50 sa da, ale 125 je lepsia, oplati sa investovat. Nebudes muset jazdit na maxime. A z tych znaciek, ja by som ti poradil Kymco a Keeway.
Naposledy upravil/-a owwidius v St Máj 30, 2007 1:49 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
a len sa nehadajte kvoli niecomu, aka je definicia slova skuter.. kazdy si zaobstara to, co sa mu hodi najviac. podaktorim sa nam proste nechce robit vodicak na vecsie motorky, tak nam zostavaju na vyber 50ky. osobne som spokojny, uvidime ako t obude chodit po odblokovani..
na hondu ako ma kuko som jednoducho nemal, a na 125ku som nemal vodicak
kazdy nech si vyberie podla svojich moznosti a schopnosti...
na hondu ako ma kuko som jednoducho nemal, a na 125ku som nemal vodicak

s tou slusnostou jazdenia = suhlas.. staci ist vedla do rakuska, tam je to o uroven lepsie.aumirek napísal:no já nevím ale odpověd z enciklopedie by měla bejt věřejně uznávaná pravda nakonec nepsali to hlopí lidé takže jako argument to není až tak od věci.A na to druhé je to bezpečné no je jízda autem,motorkou, kolem nebo jen chuze po chodníku bezpečná.Dle mne pro své bezpečí nejvíce muže udělat ten řidič a je jedno čím jede ten zbytek už je náhoda co neovlivní.No a že to není bezpečné je proto že slováci i teda češi jsou uváděni jako jedni z nejhorších ve světě a mužeš namítat že to není pravda že to je z nějaké tabulky ale je to tak.duky5 napísal:ja som narazal iba na tvoju definiciu skutra z encyklopedie. predsa sa o to nemozes opierat a davat to sem ako argument.
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
jedna vec je priemerna rychlost 80-90, druha vec je maximalna rychlost 80-90... pretoze tie auta tam u vas ak idu 80-90, tak tolko idu maximalne a nie priemerne... resp. priemerne mozno idu, ale len na tych rychlych usekoch...orgi napísal:vyskusaj si lubovolnu cestu ktoru absolvujes, zapis si kolko to bolo km, kolko minut (hodin) ti to trvalo a vypocitaj si priemernu rychlost. ak sa dostanes na 80-90kmh, verejne tu slubujem, ze jeden vecer bude platit Tvoj chlastpoviem Ti rovno = bez SANCE
Proste ked 50ccm da len 65-75km/h max, tak v tych rychlych usekoch je proste pomalsia...

Neviem, ako to je v mestach typu Kosice, Bratislava, ale v 100tisicovom Presove nemam nejaky problem jazdit na mojej cinskej 50ccm rychlostou 65km/h... je pravda, ze auta idu 70km/h na urcitych usekoch, ale nie je to nic nebezpecne... a v Bardejove absolutne ziaden problem, mame siroke cesty na vypadovkach a v meste chodi malokto tak, aby som mu zavadzal...
- duky5
- motorkár
neviem, asi jazdim v matrixe - prazska, roznavska, pristavny most, lafranconi, lamacska, saratovska,.....samozrejme cez namestie SNP je to len 30-40 km/h - ale kto jazdi iba v centre mesta kde je zona 30?orgi napísal: duky a prezrad mi prosim ta, kde chodi v Bratislave vlna 80-90kmh? akurat tak na obchvate medzi 10:00 a 14:00 aj to iba v protismere..
mozno Ti nejak pomalsie uteka cas na cestach ako nam ostatnym, ale odporucam nasledovne - vyskusaj si lubovolnu cestu ktoru absolvujes, zapis si kolko to bolo km, kolko minut (hodin) ti to trvalo a vypocitaj si priemernu rychlost. ak sa dostanes na 80-90kmh, verejne tu slubujem, ze jeden vecer bude platit Tvoj chlastpoviem Ti rovno = bez SANCE
a na druhej strane - nebezpecny plechovkari sa najdu, rovnako ako nebezpecny motorkari. co som zatial jazdil na 50ke (a to je este v zabehu, nejde mi to viac ako 45kmh), musim priznat, ze vsetci, ale vsetci okrem jedneho vodica sa ku mne spravali velmi slusne a nikto kvoli tomu dramu nerobil, ze idem pomalsie..
kde ja prosim ta tvrdim nieco o priemernej rychlosti 80-90 km/h? ja tvrdim iba, ze na niektorych usekoch v meste neni bezpecne jazdit 50-60, ked vlna aut tam jazdi 80-90 a viac. to ze sa tam ide 90 neznamena ze moja priemerka je 90!!!
(a to je este v zabehu, nejde mi to viac ako 45kmh), musim priznat, ze vsetci, ale vsetci okrem jedneho vodica sa ku mne spravali velmi slusne a nikto kvoli tomu dramu nerobil, ze idem pomalsie.. tak to ta chvalim, asi si jazdil ohladuplne a zbytocne nezavadzal rychlejsim autam.
ok, ja som to pochopil tak, ze si myslel, ze ak ide vlna 80-90kmh, tak to beries ako priemerku... pretoze kukolarik tvrdil (v niektorych zo skorsich prispevkov), ze od si tipuje svoju priemerku na 90kmh, co nie je mozne, aspon nie v Bratislave.duky5 napísal:neviem, asi jazdim v matrixe - prazska, roznavska, pristavny most, lafranconi, lamacska, saratovska,.....samozrejme cez namestie SNP je to len 30-40 km/h - ale kto jazdi iba v centre mesta kde je zona 30?orgi napísal: duky a prezrad mi prosim ta, kde chodi v Bratislave vlna 80-90kmh? akurat tak na obchvate medzi 10:00 a 14:00 aj to iba v protismere..
mozno Ti nejak pomalsie uteka cas na cestach ako nam ostatnym, ale odporucam nasledovne - vyskusaj si lubovolnu cestu ktoru absolvujes, zapis si kolko to bolo km, kolko minut (hodin) ti to trvalo a vypocitaj si priemernu rychlost. ak sa dostanes na 80-90kmh, verejne tu slubujem, ze jeden vecer bude platit Tvoj chlastpoviem Ti rovno = bez SANCE
kde ja prosim ta tvrdim nieco o priemernej rychlosti 80-90 km/h? ja tvrdim iba, ze na niektorych usekoch v meste neni bezpecne jazdit 50-60, ked vlna aut tam jazdi 80-90 a viac. to ze sa tam ide 90 neznamena ze moja priemerka je 90!!!
(a to je este v zabehu, nejde mi to viac ako 45kmh), musim priznat, ze vsetci, ale vsetci okrem jedneho vodica sa ku mne spravali velmi slusne a nikto kvoli tomu dramu nerobil, ze idem pomalsie.. tak to ta chvalim, asi si jazdil ohladuplne a zbytocne nezavadzal rychlejsim autam.
add slusna jazda: pozri, riadim sa tymto pravidlom - ked sedim v aute, viem ako mi nie je prijemne, ked idem okolo motorkara, pretoze musim davat obzvlast pozor. takze ked idem na motorke a ide rychlejsie auto a nema ma ako obehnut ak ma plny vedlajsi pruh, tak mu kludne uhnem na krajnicu a ked ma obehne, sa vratim spet. (samozrejme ak tam nie je strk a mne nehrozi nebezpecenstvo). vzdy sa najdu hajzlickovia, ktori Ti robia na ceste zle, tomu sa ale zabranit neda..
co by som dal za to, aby sme jazdili slusnejsie na slovenskych cestach, pretoze to co je najme vo velkomestach, je niekedy strach...
- duky5
- motorkár
bandit - som rad ze aspon niekto ma pochopil 
ak ti tam kde jazdis staci 50tka a neni moc miest, kde nestacis autam, je to na 100% OK
na mojej matrixovej trase v BA smer ruzinov-lamac/dubravka mam maximalku 85-90 km/h a to idem vacsinou iba tak, aby som isiel zarovno s autami, ziadna strelba pomedzi auta....a ked idem "rychlejsou" trasou cez obchvaty, tak je to aj cez 90.....to ze idem na niektorych usekoch 30 km/h, neznamena, ze mi bude na celej ceste stacit skuter co ma maximalku 45 km/h....

ak ti tam kde jazdis staci 50tka a neni moc miest, kde nestacis autam, je to na 100% OK
na mojej matrixovej trase v BA smer ruzinov-lamac/dubravka mam maximalku 85-90 km/h a to idem vacsinou iba tak, aby som isiel zarovno s autami, ziadna strelba pomedzi auta....a ked idem "rychlejsou" trasou cez obchvaty, tak je to aj cez 90.....to ze idem na niektorych usekoch 30 km/h, neznamena, ze mi bude na celej ceste stacit skuter co ma maximalku 45 km/h....
- duky5
- motorkár
ok uz sa chapemeorgi napísal:
ok, ja som to pochopil tak, ze si myslel, ze ak ide vlna 80-90kmh, tak to beries ako priemerku... pretoze kukolarik tvrdil (v niektorych zo skorsich prispevkov), ze od si tipuje svoju priemerku na 90kmh, co nie je mozne, aspon nie v Bratislave.
add slusna jazda: pozri, riadim sa tymto pravidlom - ked sedim v aute, viem ako mi nie je prijemne, ked idem okolo motorkara, pretoze musim davat obzvlast pozor. takze ked idem na motorke a ide rychlejsie auto a nema ma ako obehnut ak ma plny vedlajsi pruh, tak mu kludne uhnem na krajnicu a ked ma obehne, sa vratim spet. (samozrejme ak tam nie je strk a mne nehrozi nebezpecenstvo). vzdy sa najdu hajzlickovia, ktori Ti robia na ceste zle, tomu sa ale zabranit neda..
co by som dal za to, aby sme jazdili slusnejsie na slovenskych cestach, pretoze to co je najme vo velkomestach, je niekedy strach...