Novacik :) konecne uz s FOTOM SCOOTRA !!!
Moderátor: Moderators
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
pod sedadlom miesta kopa...jedine co mi na nom vadi je ze mu straaaaaasne vadi bocny vietor v rychlostiach nad 100km/h ist po dialnici a obehavat vo vetre kamiony je o zivot... 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
A tak zas principiálne scootre niesu moc robené na honenie sa po dialnici cez 100kilometrovou rýchlosťou..... myslím že s tým má problém skoro každý scooter čo má malé kolesá a hmotnosť.... ale inak do mesta je velmi vhodný práve kvôli týmto vlastnostiam...
a s miestom pod sedadlom niektoré scootre hodne klamú ...velké karvy mávajú niekedy menej miesta jak malé šikovné scootriky...záleží to od typu motora a celkovo od toho jak a čo konštruktér rozmiestni....napr u mna to nieje tiež žiadna výhra výklopku tam nedám aj keď sa pototok...a taký Xciting sa zdá z vonka velice velký a pod sedadlom miesta na jednu prilbu!!!! 

Naposledy upravil/-a VLADY v St Jún 13, 2007 8:54 am, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- ferencciko
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Jún 01, 2007 11:14 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Stym obiehanim kamionov to je ozik ale nemusi colovek obiehat ich staci ked idem ja 90 a obieha ma kamion a neviem co skôr ci brzdi ci pridavat robi si to so mnou co chce...
a stym miestom pod sedadlom mam ho tam afkt dost len tie prilby tam nevojdu mozno nejaky iny druh ktory by bol tak o 3 cm mensi na vysku a bol by no problem...