matio napísal:ujo theruck chcel si to posunut len dalej, ale zase si si len rypol na ukor mna. Hlavne si nepochopil moju myslienku. Ty si len opat vybagroval na tom, ze ja mam cinu, (aj ked ja to tak nevolam, podla mna je to znacka ako ina) tak ze preto som zalozil tuto temu a pritom to tak nie je. Aj keby som mal ty najdrahsiu SRku, PIU alebo Speeda tak by som rovnako tuto temu zalozil, pretoze ja som chcel, aby nas to dalo trochu dokopy, aby nas to spojilo v tom, ze sa mame radsej spolu vozit ako sa jeden druhym opovrhovat.
To ze tu budem teraz vypisovat + a - znacky vs. ciny bude viest zase len k rozporom a nezhodam. Mozno si to myslel vsetko v dobrom, ale podla mna ti to tento krat nevyslo.
pytal si sa toto tak som sa ti snazil vysvetlit ze tie rozbroje pochadzaju z ciny a ne odomna
matio napísal:Uz dlhsiu dobu si tu vsimam tie odveke rozbroje medzi cinou a znackou alebo medzi scootrami znackovymi a neznackovymi. Nerozumiem tomu a ani nechapem, preco je tomu tak. Preco sa niekto povysuje, za to, ze ma znacku a druheho ponizuje za to, ze ju nemam.
posunul som tu hadavu diskusiu dalej v tom ze som pridal dalsiu temu na uvazenie a myslel som tym ten fakt ze naozaj vzdy zaklada takuto temu majitel ciny a vzdy majitelia ciny sa citia byt utlacani pritom je to prave naopak. ty si ten co tu zaklada flamewar s tym ze presadzujes svoju cinu. ty vysmievas mna a ostatnych ze mame zbytocne drahe veci. to si mohol zrovna zalozit temu ze je jedno ci si kupis tenisky na trznici od vietnamca za 5 korun alebo si kupis v auparku nike za 5 litrov. tato debata nikdy nikam neviedla ani nepovedie tak preco sa uz na to presviedcania nas o svojej pravde nevykasles a nejdes sa radsej vozit.
to ze ta niekto vysmial za to ze si kupil cinu ta serie iba preto ze vies ze mas nieco horsie a vyplakavas sa tu verejne vsetkym na plece ako si teba dovolil niekto urazit na zaklade toho ze mas cinu. zivot je uz taky - ked sa narodis ako cigan tak budes zit s ciganmi, ked ti tato kupi k 18tke bmw budes mat k ludom co maju bmw blizssie ako ten co ma trabanta. ale ten trabantista aspon nerozprava tomu co ma bmw ze ma to iste ale kupil to vyhodnejsie ze mu to staci lebo je uplne kazdemu na svete jasny ten rozdiel. preto existuju znacky aby reprezentovali urcitu kvalitu a uroven. keby to tak nebolo vsetko by sa predavalo bez mena a nebol by treba ziadny marketing ani reklama.
dobre rano dufam ze si sa uz zobudil
mne je uplne jedno ci chodis na bicygli alebo na helikoptere len ma nepresviedcaj o tom ze to nieje rozdiel lebo ked ti v debate dam argumenty preco je cina shit tak ty ich nevidis a tvaris sa este ze ti neislo o porovnavanie
ze ako mozem povedat, ze je rovnako dobra moja cina ako jeho znacka. A ja som mu na to napisal do SS, ze to moze kludne byt tak, ze jeho znacka je na suciastky vyrobena v Cine a poskladana v taliansku a je z toho Made In Italy a moja cina je vyrobena na suciastky v Cine a je poskladana na Slovensku.
tento argument je este lepsi jak ten ze mas vo svojej cine motor honda
protiargumenty na taketo kraviny si najdi na fore sam