Načo rozbroje medzi čínou a značkou, aj tak sme scootraci

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
lil_b
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa lil_b » Ut Jún 05, 2007 7:45 pm

marko358 napísal:no aj ja mam cinu a aj ine by som ani nechcel
Preco ?
co stoji nova smerovka na aeroxa ?
no na cinu 200
sice to neni tak spracovane do detailu ale sluzi to ucelu
sak zoberme si naco je skuter? na premiestnovanie po meste
no a cinske tenisky si ale urcite nekupim a preco ?
LEBO sa to rozpadne a znicim si nohy ale teraz som presiel z stabilov
na asics lebo su lacnejsie na jeden par o 1000SK a este stale na takej urovni ako stabili
a preco ten rozdiel v cene? zeby adidas daval do reklami miliardy?
a inac vyrobna cena znackovych tenisiek stoji max 60SK ostatne je iba za znacku
safra, načo tu lamentujete,
šak do chce si kúpi fabiu, lebo je lacna a všade ju opravia a kdo chce si kúpi A8 long.
každy ma svoje dôvody, a ked si nekdo kupuje čajna skutá, tak to je na 99% preto, že su mrte lacné...
podpis som si este nenastavil

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#27 Príspevok od užívateľa theruck » Št Jún 07, 2007 9:57 am

tak ked uz sa chcete bavit donekonecna tak to trosku posuniem dalej :)
cela tato tema nevznika u tych co nemaju cinu ale u tych co ju maju a sami seba presviedcaju ze maju tak isto kvalitne ale za mensie peniaze. v podstate je to pokrytectvo a vysmievaju sa tym somarom co si kupili znackove skutre a presviecaju ich aki su vlastne sprosti ze vyhodili tolko penazi. kto je tu ten co furt rype? kto zaklada taketo temy stale dokola?
ja nemam potrebu niekoho kto ma cinu presviecat ze kupil zle ale ked sa ma niekto opyta co si ma kupit tak mu ju neporadim a odkazom he sem :) http://scooter-forum.pover.sk/viewforum ... 2004fd7811
ajtak chce kazdy iba pocut ze ta jeho cina je ta "lepsia" a ze kupil dobre
objektivna pravda je vsak len jedna a nie kazdy ju chce vidiet
napiste sem vsetci co si mysliste ake su vyhody a nevyhody cinskeho o znacke sa bavit nemusime lebo vsetky +ciny su minusy znacky a naopak
takze piste iba + a -

cina
+cena
+da sa to kupit vsade
-vykon
-servis
-kvalita a spracovanie
-design (ruku na srdce aj ked subjektivne)
-kupujes kopiu originalu (kupis si cinsku kopiu mercedesu?)
-kupujes nieco co ma niekto s inym nazvom znacky za lepsie peniaze
-rychlejsie moralne zastaranie (mensia hodnota v ulozenych peniazoch)

Barancok
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: Ut Jún 05, 2007 1:01 pm
Skúter: Aprilia SR 50 R rv.2009

#28 Príspevok od užívateľa Barancok » Št Jún 07, 2007 10:46 am

Ja idem kupit cinu a uvidim ci ma mylo prekvapi alebo budem nasraty jak hovado drzte mi palce

marko358
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm

#29 Príspevok od užívateľa marko358 » Št Jún 07, 2007 11:07 am

theruck napísal:tak ked uz sa chcete bavit donekonecna tak to trosku posuniem dalej :)
cela tato tema nevznika u tych co nemaju cinu ale u tych co ju maju a sami seba presviedcaju ze maju tak isto kvalitne ale za mensie peniaze. v podstate je to pokrytectvo a vysmievaju sa tym somarom co si kupili znackove skutre a presviecaju ich aki su vlastne sprosti ze vyhodili tolko penazi. kto je tu ten co furt rype? kto zaklada taketo temy stale dokola?
ja nemam potrebu niekoho kto ma cinu presviecat ze kupil zle ale ked sa ma niekto opyta co si ma kupit tak mu ju neporadim a odkazom he sem :) http://scooter-forum.pover.sk/viewforum ... 2004fd7811
ajtak chce kazdy iba pocut ze ta jeho cina je ta "lepsia" a ze kupil dobre
objektivna pravda je vsak len jedna a nie kazdy ju chce vidiet
napiste sem vsetci co si mysliste ake su vyhody a nevyhody cinskeho o znacke sa bavit nemusime lebo vsetky +ciny su minusy znacky a naopak
takze piste iba + a -

cina
+cena
+da sa to kupit vsade
-vykon
-servis
-kvalita a spracovanie
-design (ruku na srdce aj ked subjektivne)
-kupujes kopiu originalu (kupis si cinsku kopiu mercedesu?)
-kupujes nieco co ma niekto s inym nazvom znacky za lepsie peniaze
-rychlejsie moralne zastaranie (mensia hodnota v ulozenych peniazoch)
no neviem ci servis u ciny je minus sice to trva 2 tyzdne ale bez problemov to vyreklamuju kus za kus aspon v adamse a u znackovych aspon tie pripady co poznam ja nie su prave ruzove napr. PEUGEOT jednej babe zatiekla smerovka a nefunfovala a bol este v zaruke tak to tam zaniesla oni jej to opravili
ale vypytali 1500 za to ze je to jej vyna ze to nemala co mat na dazdi
takze uplna radost
no tohtorocne modely sa mne osobne velmi pacia hlavne CETOS 125
a inac suhlasim s tebou

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa theruck » Št Jún 07, 2007 11:14 am

ten servis som mal na mysli ze kupis si to v tescu v prdeli a ani nevis kam mas s tym ist do servisu, cena servisu je neumerna cene skutra a z nahradnymi dielmi to tiez nieje nejak ruzove

marko358
st. skútrista
st. skútrista

#31 Príspevok od užívateľa marko358 » Št Jún 07, 2007 11:19 am

no tak to mas pravdu
ja som ho kupil v Hlohovci byvam takych 20km od tial
ale teraz maju servis s predajnou aj v Piestanoch a tam to mam tak 6minut
a urcite by som nekupoval z Tesca tam je "AKCIA" a ked sa zjednas v normalnej predajni tak ti to daju za tu istu cenu aj s prilbou

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#32 Príspevok od užívateľa aumirek » Št Jún 07, 2007 11:35 am

theruck napísal:ten servis som mal na mysli ze kupis si to v tescu v prdeli a ani nevis kam mas s tym ist do servisu, cena servisu je neumerna cene skutra a z nahradnymi dielmi to tiez nieje nejak ruzove
no s tím teskem raději to koupím tam kde dělaj servis ale v podstatě je to uplně jedno duležitá je že máš servis někde blízko.Nakonec s autem také nejezdíš do servisu do obchodu.A s těmi náhradními díly ti řeknu toto nevím jak která značka mluvím o aprilce koupené v u nás to co čekám na čínu ve dnech to u aprilky trvá v měsících.Do toho samozřejmě nepočítám univerzální díly.

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#33 Príspevok od užívateľa theruck » Št Jún 07, 2007 11:42 am

aumirek napísal:
theruck napísal:ten servis som mal na mysli ze kupis si to v tescu v prdeli a ani nevis kam mas s tym ist do servisu, cena servisu je neumerna cene skutra a z nahradnymi dielmi to tiez nieje nejak ruzove
no s tím teskem raději to koupím tam kde dělaj servis ale v podstatě je to uplně jedno duležitá je že máš servis někde blízko.Nakonec s autem také nejezdíš do servisu do obchodu.A s těmi náhradními díly ti řeknu toto nevím jak která značka mluvím o aprilce koupené v u nás to co čekám na čínu ve dnech to u aprilky trvá v měsících.Do toho samozřejmě nepočítám univerzální díly.
porovnaj si
http://www.yamasaki.sk/
a
http://www.aprilia.sk/

to hovori za vsetko
kolko stoji kluka na cinu a za jaky cas ju zezenes?
ak bude malossi robit tuning diely na cinu myslis ze budu lacnejsie jak tie na znackove skutre?

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#34 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Jún 07, 2007 11:43 am

povedal by som tak...predajci cinanov vznikaju a zanikaju...maloktory je na trhu dlhsiu dobu...a to nehovorim o znackach...cize kupis, servis v pohode a po roku to prestanu dovazat, dovozca sa vypari a si v prdeli...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

matio
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
Skúter: Motorro Polly 50
Kontaktovať užívateľa:

#35 Príspevok od užívateľa matio » Št Jún 07, 2007 11:46 am

ujo theruck chcel si to posunut len dalej, ale zase si si len rypol na ukor mna. Hlavne si nepochopil moju myslienku. Ty si len opat vybagroval na tom, ze ja mam cinu, (aj ked ja to tak nevolam, podla mna je to znacka ako ina) tak ze preto som zalozil tuto temu a pritom to tak nie je. Aj keby som mal ty najdrahsiu SRku, PIU alebo Speeda tak by som rovnako tuto temu zalozil, pretoze ja som chcel, aby nas to dalo trochu dokopy, aby nas to spojilo v tom, ze sa mame radsej spolu vozit ako sa jeden druhym opovrhovat.

To ze tu budem teraz vypisovat + a - znacky vs. ciny bude viest zase len k rozporom a nezhodam. Mozno si to myslel vsetko v dobrom, ale podla mna ti to tento krat nevyslo.

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#36 Príspevok od užívateľa aumirek » Št Jún 07, 2007 11:56 am

theruck nevím co chceš porovnávat kupoval jsem kit na čínu prodejnu mám za rohem takže jsem zašel řekli at se stavím zítra nebo lépe pozítří a měl jse kupoval jsem píst a co k tomu patří plus ložiska na kliku mám to z ruky tudíž objednal odepsali ano bude to ale tak za 6 měsícu jelikož jiná možnost nebyla tak jsem čekal poslai opravdu za pul roku ovšem bez ložisek což je problém takže nevím co tu je k porovnáni jedna věc je jejich nabídka a druhá doba dodáni pul roku je akorát ta sezona.

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#37 Príspevok od užívateľa theruck » Št Jún 07, 2007 12:21 pm

matio napísal:ujo theruck chcel si to posunut len dalej, ale zase si si len rypol na ukor mna. Hlavne si nepochopil moju myslienku. Ty si len opat vybagroval na tom, ze ja mam cinu, (aj ked ja to tak nevolam, podla mna je to znacka ako ina) tak ze preto som zalozil tuto temu a pritom to tak nie je. Aj keby som mal ty najdrahsiu SRku, PIU alebo Speeda tak by som rovnako tuto temu zalozil, pretoze ja som chcel, aby nas to dalo trochu dokopy, aby nas to spojilo v tom, ze sa mame radsej spolu vozit ako sa jeden druhym opovrhovat.

To ze tu budem teraz vypisovat + a - znacky vs. ciny bude viest zase len k rozporom a nezhodam. Mozno si to myslel vsetko v dobrom, ale podla mna ti to tento krat nevyslo.
pytal si sa toto tak som sa ti snazil vysvetlit ze tie rozbroje pochadzaju z ciny a ne odomna
matio napísal:Uz dlhsiu dobu si tu vsimam tie odveke rozbroje medzi cinou a znackou alebo medzi scootrami znackovymi a neznackovymi. Nerozumiem tomu a ani nechapem, preco je tomu tak. Preco sa niekto povysuje, za to, ze ma znacku a druheho ponizuje za to, ze ju nemam.
posunul som tu hadavu diskusiu dalej v tom ze som pridal dalsiu temu na uvazenie a myslel som tym ten fakt ze naozaj vzdy zaklada takuto temu majitel ciny a vzdy majitelia ciny sa citia byt utlacani pritom je to prave naopak. ty si ten co tu zaklada flamewar s tym ze presadzujes svoju cinu. ty vysmievas mna a ostatnych ze mame zbytocne drahe veci. to si mohol zrovna zalozit temu ze je jedno ci si kupis tenisky na trznici od vietnamca za 5 korun alebo si kupis v auparku nike za 5 litrov. tato debata nikdy nikam neviedla ani nepovedie tak preco sa uz na to presviedcania nas o svojej pravde nevykasles a nejdes sa radsej vozit.
to ze ta niekto vysmial za to ze si kupil cinu ta serie iba preto ze vies ze mas nieco horsie a vyplakavas sa tu verejne vsetkym na plece ako si teba dovolil niekto urazit na zaklade toho ze mas cinu. zivot je uz taky - ked sa narodis ako cigan tak budes zit s ciganmi, ked ti tato kupi k 18tke bmw budes mat k ludom co maju bmw blizssie ako ten co ma trabanta. ale ten trabantista aspon nerozprava tomu co ma bmw ze ma to iste ale kupil to vyhodnejsie ze mu to staci lebo je uplne kazdemu na svete jasny ten rozdiel. preto existuju znacky aby reprezentovali urcitu kvalitu a uroven. keby to tak nebolo vsetko by sa predavalo bez mena a nebol by treba ziadny marketing ani reklama.
dobre rano dufam ze si sa uz zobudil
mne je uplne jedno ci chodis na bicygli alebo na helikoptere len ma nepresviedcaj o tom ze to nieje rozdiel lebo ked ti v debate dam argumenty preco je cina shit tak ty ich nevidis a tvaris sa este ze ti neislo o porovnavanie
ze ako mozem povedat, ze je rovnako dobra moja cina ako jeho znacka. A ja som mu na to napisal do SS, ze to moze kludne byt tak, ze jeho znacka je na suciastky vyrobena v Cine a poskladana v taliansku a je z toho Made In Italy a moja cina je vyrobena na suciastky v Cine a je poskladana na Slovensku.
tento argument je este lepsi jak ten ze mas vo svojej cine motor honda
protiargumenty na taketo kraviny si najdi na fore sam

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#38 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Jún 07, 2007 12:23 pm

vsetkych co poznam osobne vratane the rucka neopovrhuje scootrakmi pokial je to normalny clovek...je rozdiel opovrhovat jazdcom a ine je tvrdit ze cina nie je kvalitna...na vsetkych zrazoch nik nerobil rozdiel ci znacka ci cina...a s tym ze taketo temy zakladaju niektory majitelia nemenovanych veci aby presvedcili ze kupili spravne...vzdy sa kazda takato tema zvrhla tymto smerom...ako keby niekto provokoval dovtedy kym sa to nezvrhne (teraz nenarazam na nikoho!!!)

ja sa uz snazim na tieto temy nereagovat ale ked sa to ako vzdy zvrhne tak mi to uz neda...ze si s tym nedate pokoj...radsej sa stretavajme na zrazoch kde si kazdy moze porovnat svoj "stroj" s inym "strojom" a az potom tvrdit ze je nieco good a ine shit...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............

qyxza
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
Kontaktovať užívateľa:

#39 Príspevok od užívateľa qyxza » Št Jún 07, 2007 12:30 pm

alcatelko napísal:vsetkych co poznam osobne vratane the rucka neopovrhuje scootrakmi pokial je to normalny clovek...je rozdiel opovrhovat jazdcom a ine je tvrdit ze cina nie je kvalitna...na vsetkych zrazoch nik nerobil rozdiel ci znacka ci cina...a s tym ze taketo temy zakladaju niektory majitelia nemenovanych veci aby presvedcili ze kupili spravne...vzdy sa kazda takato tema zvrhla tymto smerom...ako keby niekto provokoval dovtedy kym sa to nezvrhne (teraz nenarazam na nikoho!!!)

ja sa uz snazim na tieto temy nereagovat ale ked sa to ako vzdy zvrhne tak mi to uz neda...ze si s tym nedate pokoj...radsej sa stretavajme na zrazoch kde si kazdy moze porovnat svoj "stroj" s inym "strojom" a az potom tvrdit ze je nieco good a ine shit...
taaak dobre si to napísal...kde sú tie silné reči majiteľov značkových skútrov alebo číny to je fuk keď sa robí akcia? značka HERO PUCH čo má alcatelko asi nikomu nič nehovorí alebo len veľmi málo...chcem vidieť hociktorého "majstra sveta" či už na značkovom alebo neznačkovom skútri či by sa vybral na cestu ako alcatelko Zvolen-Blava-Brno-Zvolen... na 50 ccm motore. asi ťažko. porovnávate veci spoza PC a praktické porovnanie niekde na ceste prípadne letisku nikde. dojdite na zrazy a môžme testovať, porovnať a pod. tiež neopovrhujem žiadnou čínou. skúter jak skúter. keď slúži tak ako má nech sa páči. zbytočne riešite veci ktoré nemajú zmysel. dojdite do zvolena na zraz prípadne iné akcie a tam môžme diskutovať...

qyxza
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
Kontaktovať užívateľa:

#40 Príspevok od užívateľa qyxza » Št Jún 07, 2007 12:37 pm

mPershing napísal:Jak mi ta cina (keeway) do zrazu vo ZV vydrzi, vsetkym vam ukazem, muhehe :lol: :D :wink: :P :shock:
Peace :!:
a čo nám ukážeš? bavíme sa tu o skútroch :D

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#41 Príspevok od užívateľa aumirek » Št Jún 07, 2007 12:41 pm

jsem sice zastáncem číny ale musel bych bejt blbec abych tvrdil že je stejná jako začka.Pokud je 3 krát dražší musí to bejt někde znát.Osobní názor je že je o třetinu lepší a ta druhá třetina je už cena za značku.Ale lidé jsou ruzní a jejich potřeby a možnosti jsou ruzné.Osobně bych koupil skutra a vyhovovall by mi pokud by jel opravdu jen max 50 a žral 1 litr.Ale dovedu si představit že někomu vyhovuje pokud jede 100 a žere 6 litru.

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#42 Príspevok od užívateľa theruck » Št Jún 07, 2007 2:26 pm

to ze je 3x drazsii je znat tam ze ten motor co je v znackovem ma za sebu nejaky vyvoj ne pokus a omyl a ze neni ukradnuty a ze je vyrabany pomocou strojov a ze pri vyrobe jedneho skutra neumrelo 10 cinancov co pracovali za 1 dolar na tyzden. mne osobne by vadil aj fakt ze dam 30000 za skuter na ktorom je 10000 rabat. uz vidim vsetkych majitelov ciny jak za 2 roky ked dojdu nove modely cinskych strojov na trh budu hovorit ze "tie stare neboli moc dobre ale tieto su lepsie a vyrovnaju sa znackovym"=to iste co tvrdia dnes.

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#43 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Jún 07, 2007 2:48 pm

a tym ze kupite cinsky vyrobok a nie europsky beriete pracu sami sebe :lol: nehovoriac o tom ze vase tazko zarobene prachy idu do ciny (tada cast z nich...zvysok konci u priekupnikov :lol: ) :lol: :lol: :lol: ale mne je u prdele kto na com jazdi len nech nepise temy typu : chcem tuning, mam cinana a ide to slabo ...ako zvysim maximalku? a nikde som na to nenasiel veci...hold ked cinania ukradnu aj malossacke tuning veci bude aj to :lol:

ale na druhu stranu ked som videl v honde x8r aka je tam kluka a vario som chytil zachvat smiechu... :roll:

marko358
st. skútrista
st. skútrista

#44 Príspevok od užívateľa marko358 » Št Jún 07, 2007 3:26 pm

no ja si myslim ze ked niekomu staci skuter co ide 80 nemusi to ist na zadne nepotrebuje super odpych a potrebuje malu spotrebu a nevadi mu ze diely nie su uplne super tak mu cina staci ale ked niekto chce skutra co zere 5,5 litra ide po zadno a ma super zrychleni a prepracovane spracovanie tak nech si kupi znackovy
a to ze novsie modely su lepsie my povedal aj predajca ktory my ho nevnucoval lebo je fotrov znamy a povedal ze ked robili adams 2 takty tak sa to furt kazilo teraz sa to uz nekazy skoro vobec a ked to chcem na vozenie brata na treningy (na to my ho rodicia kupovaly , no ked som ho za rok viezol 15 krat tak to je moc a aj tak som siel do mesta) tak to staci uplne. no ja som s nim celkom spokojny ale asi si nedam preteky s kamaratom co ma vytuneného slidera aj ked to je len 70-ka

lil_b
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
Kontaktovať užívateľa:

#45 Príspevok od užívateľa lil_b » Št Jún 07, 2007 4:01 pm

myslim že ste/sme sa vyrozpravali
LOCK, ak to nekomu trhá žili, nech mi napíše SS kým vykrváca...

Zamknuté

Návrat na "Voľná Diskusia"