Spokojnost Nemcov so znackou

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#26 Príspevok od užívateľa duky5 » So Júl 14, 2007 10:35 am

mna by len zaujimalo, kde si dosiel (alebo ako si na to dosiel), ze hondu pripadne strieborne auto maju ludia bez vlastneho nazoru. tvoj nazor respektujem, ale zaujimaju ma myslienkove pochody k tomu tvrdeniu....
+ podotazka, ked je honda hnusna komercna znacka, co je potom keeway? nekomerna znacka urcena pre fajnsmekrov? keeway je kvalitnejsi ako honda?
dik

PS hondu nemam, ani nechcem, strieborne auto mam :)

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#27 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » So Júl 14, 2007 12:44 pm

ja mam Keeway aj strieborne auto (r.v.2001), ejha, konflikt zaujmov... :roll: :D
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

marko358
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
Skúter: neuvedený

#28 Príspevok od užívateľa marko358 » So Júl 14, 2007 4:16 pm

mame doma strieborne aj cierne auto a to strieborne sa lepsie umyva a neni vidiet tolko spinu :thumbleft:
a inac auto honda by som nebral lebo su dost predrazene :color:
ale zato by som motorku bral { :wav: honda hornet}
a skutra keby som mal na vyber tak si zoberem urcite yamahu
podpis som si este nenastavil

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#29 Príspevok od užívateľa VLADY » So Júl 14, 2007 5:34 pm

Nechápem čo tu furt riešite???? každý si kúpi na čo má a vozí sa a to je hlavné !!!!!Mne sa smetiaková metalíza tak isto nepáči a sám by som si ju kúpil jedine ak by bola na také auto nejaká dobrá alebo moc moc dobrá akciová cena..... a okrem toho nie preto že bla bla bla alebo nejaký názor nenázor, ale je to podla mna nebezpečná farba na vozidlo aj keď je pravda že je na tom špina najmenej vidieť!!!!HOWK a SCOOTRU ZDAR!!!!A skončite s tými žabomyšími vojnami!!! k ničomu to nevedie! :oops: :oops:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

kukolarik
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
Skúter: nemam moto
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa kukolarik » Ne Júl 15, 2007 10:29 pm

Spravne to vlady uzavrel a davam mu za pravdu. Scoot som chcel cerveny, no takyto nebol, peto cierny, aspon sedacka a plasty cervene...
A komercna znacka ak znamena, ze je plno reklami a kvalita ta tam, zial som na honda scoot, pripadne honda moto posledne 3 roky reklamu nezazrel... nehovorim o atuach...

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#31 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ne Júl 15, 2007 10:37 pm

kup si akykolvek moto casopis,kukaj moto gp na eurosporte a uvidis reklam na hondu tolko ze sa pos..ries...v novom case asi tazko budu inzerovat...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

geetee

#32 Príspevok od užívateľa geetee » Ne Júl 15, 2007 11:44 pm

jeffo napísal:...keby si mal hondu tak uz vidim jak toto iste napises...
hondu a harley ani nahodou, sry :wink:

geetee

#33 Príspevok od užívateľa geetee » Ne Júl 15, 2007 11:53 pm

duky5 napísal:mna by len zaujimalo, kde si dosiel (alebo ako si na to dosiel), ze hondu pripadne strieborne auto maju ludia bez vlastneho nazoru. tvoj nazor respektujem, ale zaujimaju ma myslienkove pochody k tomu tvrdeniu....
+ podotazka, ked je honda hnusna komercna znacka, co je potom keeway? nekomerna znacka urcena pre fajnsmekrov? keeway je kvalitnejsi ako honda?
dik

PS hondu nemam, ani nechcem, strieborne auto mam :)
no asi sme sa nepochopili ale to jej jedno, mal som na mysli asi toto(uz totu pisali) kade pozres reklama na hondu, ked skocis do salonu tak (inak nemozu ale tak az tak velmi nemusia) zacnu na teba vyhadzovat papierove vyhody, vselijake finessi a co s toho? kukni si hondu CBR125 (predosla gen. este krajsia s tymi svetlami :) ) sak to ani nejde a vyzera tu jak ziletka a nie ako motorka
vykony co su v prospektoch, skus zobrat nejaku nev masinu v serii hned na brzdu a ci sa u cbr priblizis aspon na 5koni k papierovemu udaju alebo ten elektronicky tlmic riadenia, preco ked je taky bomba kazdy kto to mysli vazne ho hodi do riti a da tam klasicky(zeby to bolo tym ze dalej nad 200km/h uz nestiha?) alebo novi civic, paraadna palubka, ale co ked vecer svieti tak ze si vidim xicht v celnom skle, a takto by som mohol donekonecna pisat o skvelich veciach od hondy ktore sice predavaju ale stoja za milu jarmilu

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#34 Príspevok od užívateľa kukolarik » Po Júl 16, 2007 7:11 am

alcatelko napísal:kup si akykolvek moto casopis,kukaj moto gp na eurosporte a uvidis reklam na hondu tolko ze sa pos..ries...v novom case asi tazko budu inzerovat...
alci, fakt? ze soom si nevsimol... tak to bude aj na webe dakde... nevies nahodou o linku, kde by som nasiel reklamu na "komercny" Honda scooter?

geetee

#35 Príspevok od užívateľa geetee » Po Júl 16, 2007 11:12 am

kukolarik napísal:
alcatelko napísal:kup si akykolvek moto casopis,kukaj moto gp na eurosporte a uvidis reklam na hondu tolko ze sa pos..ries...v novom case asi tazko budu inzerovat...
alci, fakt? ze soom si nevsimol... tak to bude aj na webe dakde... nevies nahodou o linku, kde by som nasiel reklamu na "komercny" Honda scooter?
dvakrat kliknem v opere a dostanem sa k tomutohttp://motoride.sk/?ID=1673

a aj k tomuto http://motoride.sk/?ID=1654 kde musim podotknut par blbosti v clanku ktore s neho robia priam nezavysli test :gt1:

predoslu generaciu ma kamos a ja osobne som si na nej odskusal neco cez 1000km

... nuž a práve katalyzátor a plnenie noriem Euro3 stoja za zvýšením hmotnosti o nejaké tri kilečká...
no kamosova predosla generacia ho ma tiez takze tie tri kila treba hladat inde alebo sa konecne priznali ku skutocnej vahe
... Zmenou prešla aj palubovka (palivomer našťastie ostal, ale hodiny a denné počítadlo tu stále chýbajú)...
okrem tienovaneho podkladu pri cisliciach ziadnu zmenu nevidim
Jasná vec! Objem, hmotnosť, štíhlosť stavby a dobrý podvozok dovoľujú lietať po meste bez problémov, podobne ako na skútri.
no na moj pegot 70ccm liatina kit to na sprit ledva drzalo a maximalka do kopca on na rovinke ja lepsi, podvozok inak plave jak sibnuty a kvalitne IRC pneu dodavaju pocit istoty ked kde tu obcas pustia v zakrute (asi 7krat a potom tam sli continentali)
Fajná vec je odkladací priestor pod spolujazdcovým sedlom (ide ľahko dole aj späť) a zároveň výstupky pri ňom, o ktoré uchytíš prípadnú batožinu...
ak tam mas lekarnicku tak tam das este jedny vreckovky, doklady penazenku mobil a sprej na defekty si mozes dat do slipov, ked uz baby nezbalis na krasnu stihlu moto tak aspon na hrcu v gatiach
O presunovú rýchlosť sa nemusíš báť, dobre vytočená osminka štartuje z križovatky s autami za chrbtom.
no coment, uz som pisal vyssie
Točenie vysokých otáčok je pri tomto motore svätým písmom. Pod desať pri športovaní nesmieš klesnúť (tam je výkonový vrchol), ideál je 11 - 12. Aj radenie musí byť rýchle, aby otáčky nestihli klesnúť.
za prve treba sa rozlucit zo spotrebou v letaku a to radenie fakt pomaha, reve to jak svina a po 15tis km zacala smykat spojka a po 17tis sa uz nedalo rozbehnut.
a tak dalej, o tom turistickom viuziti sa mi ani nechce pisat, sme boli na GP v Brne ja speed, on CBR a jak vyzerala ta ziletka nalozena :gt1:

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#36 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Júl 16, 2007 12:24 pm

kukolarik napísal:
svet motocyklov cislo 6/2007: zadna strana obalky: reklama na hondy radu cbf,strana 8 honda day,strana 14 oslavny test na hondu varadero 125,strana 17 celotrankova reklama na hondu,str 28 honda gold wing,str 32 tuning gold wing (odporucam vsetkym priaznivcom lediek na skutroch..1420 lediek a 400kg instalacie :lol: ) str 47 dalsia reklama honda...
takze bud si slepy alebo si v zivote necital ziadny moto casopis...a kukni si reklami cez moto gp... a ked budes vraviet ze tam nie je raklama vylozene na honda skutre...nebudu platit 30tis za reklamu na nieco co predavaju len tak aby sa nepovedalo ze to nemaju v ponuke...ale byvaju aj reklami na skure (ta reklama na zadnej strankke je vzdy na nejaku radu: teraz je to cbf,minule supersporty,inokedy skutre alebo cestovne koraby...)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............

Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Kontaktovať užívateľa:

#37 Príspevok od užívateľa Jostobb » Po Júl 16, 2007 12:57 pm

no tak aj ja som pozrel svet moto a napr : marec 2006 :oops: jedna reklama na keeway a asi 4 na hondu :wink: potom mám máj 2007 a oni majú asi prenajatú na trvalo tú zadnú stranu lebo to tam je furt honda a v tomto vydaní je aj test PS125i ....no okrem toho ešte jedna reklama na hondu ....... a len jedna reklama na keeway

jeffo
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 07, 2006 9:47 pm
Skúter: Honda PCX 150

#38 Príspevok od užívateľa jeffo » Po Júl 16, 2007 12:59 pm

...zamknite to tu niekto uz konecne... k comu to speje???

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#39 Príspevok od užívateľa theruck » Po Júl 16, 2007 1:03 pm

k tomu ze nemci su spokojni so znackou takze musime byt aj my

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#40 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Júl 16, 2007 1:27 pm

v indii je hero puch najpredavanejsia znacka...tak to musi byt sakra dobra znacka ked je najpredavanejsia v state kde zije jedna miliarda ludi...rebricky v nemecku sa nikdy nepriblizuju ostatnym statom v europe...takze by som to vobec nebral ako smerodajne...a ked nemci jazdia na merdakoch a bavorakoch musime aj my? nikdy by som si nekupil tak poruchove auto ako merdak a bavorak...a uz duplom by som nechcel to co chce kazdy druhy...hura zapadnime do stada...nech zije uniformita...

geetee

#41 Príspevok od užívateľa geetee » Po Júl 16, 2007 1:52 pm

jo este som zabudol ke tej CBR jednu velmi otravnu vec co mi strasne vadi a jednu drobnost

Obrázok

tieto sproste spetaky, nie len ze motorka s nimi vyzera jak mentalne retardovana (kazdy s konkurencie ich ma uchytene na kapotazi) ale ked zalahne clovek pod stit tak si akurat na spetnych moze spredu pozret kolko musiek sa mu tam nalepilo ale co je za nim ani netusi

a dalsia kravina

...a nejakého koníka naženieš trebárs ladeným výfukom.
tak ladak nahnal akurat pozornost policie ale nepridal ani jeden kilometer za hodinu navyse a zrychlenie sa v porovnani s ostatnimi badatelne nezmenilo (a po montazi open filtra este hlucnejsie a pazravejsie)

a vpredu obycajna gumova brzdova hadicka, a dost rychlo vednu tie super brzdy, 5 krat po sebe to das na predne a siesty krat to je uz jak keby si vyradil rychlost

sak ja si na dake negativa este spomenem :)
jeffo napísal:...zamknite to tu niekto uz konecne... k comu to speje???
ak ta to boli tak sa nepozeraj

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#42 Príspevok od užívateľa kukolarik » Po Júl 16, 2007 2:14 pm

Kedze som otvoril tuto temu, som za to aby sa zamkla... kazdy sa dozvedel co chcel, nebit GT a pod, nik by sa nechytil tej zhody okolnosti, ze dam vysledky ankety, kde honda je vitaz a mam honda scoot...

Takze asi stacilo dristania, zamocek a je pokoj, aj tak sa do mna pusti v inej teme...

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#43 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Júl 16, 2007 2:16 pm

sory kuko ale niektore tvoje hlasky si fakt ziadaju takyto komentar...

geetee

#44 Príspevok od užívateľa geetee » Po Júl 16, 2007 2:20 pm

kukolarik napísal:Kedze som otvoril tuto temu, som za to aby sa zamkla... kazdy sa dozvedel co chcel, nebit GT a pod, nik by sa nechytil tej zhody okolnosti, ze dam vysledky ankety, kde honda je vitaz a mam honda scoot...

Takze asi stacilo dristania, zamocek a je pokoj, aj tak sa do mna pusti v inej teme...
tak si nabuduce rozmysli co napises

citajuci
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: So Jún 09, 2007 11:10 am

#45 Príspevok od užívateľa citajuci » Po Júl 16, 2007 4:55 pm

...a ja mám Adams-a ...a už sa neviem dočkať, kedy začnú vyrábať aj autá :idea: ...a aj strieborné mikrovlnky

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#46 Príspevok od užívateľa theruck » Po Júl 16, 2007 5:17 pm

ved robili testy cinskej kopie frontery v 60 km/h do steny a tusim vsetci vratane skrecka v kufri boli mrtvi :)

citajuci
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: So Jún 09, 2007 11:10 am

#47 Príspevok od užívateľa citajuci » Po Júl 16, 2007 5:22 pm

...ale nezahynuli vplyvom havárie, ale to určite preto že sa zadusili, lebo v tak precíznych dieloch nebola ani maličká medzierka na vzduch... :)

Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Kontaktovať užívateľa:

#48 Príspevok od užívateľa Jostobb » Po Júl 16, 2007 8:07 pm

citajuci napísal:...ale nezahynuli vplyvom havárie, ale to určite preto že sa zadusili, lebo v tak precíznych dieloch nebola ani maličká medzierka na vzduch... :)
:gt1: :gt2: :gt1: :gt2: ako iná odpoveď ma ani nenapadá na toto :lol:

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#49 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Júl 17, 2007 7:00 pm

Zrkadlá na tej CBRke ako keby KUKOVI zo scootra odmontovali...čím to asi bude??? že by čo najlacnejšia výrobav mnohotisícových sériach od jedného typu???
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"