Zaujímavý peugeot
Moderátor: Moderators
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
minarelli ti znie japonsky?
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
DC shoes USA...made in vietnam
(bol som v tom ze amici vietnam nemaju radi ked ich tam vymlatili
)

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
povedzmi ktory 2T 50ccm dvojtaktny motor vivinuli japonci? cela yamaha sa vyraba vo francuzku v byvalej fabrike motobekania (preto maju francuzke yamahy priezvisko MBK pretoze to ma vo francuzku veci cveng jak vseci japonci dohromady)momoo napísal:ece ze mam scooter z r2000 a bol poskladany vo francuzsku (motor japan a ostatne francuz) raadny míchanec
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
- Skúter: neuvedený
ono tu nejde o to ci je to z ciny alebo nie ide o to akymi technologiami a akymi materielmi je to vyrobene a je jedno ze ci v cine alebo v francuzku to si musite uvedomit ze v takom francuzku je to robota pre ludi bez vzdelania tak akov cine s tym ze v cine robotnikovy zaplatia napriklad 1$ na den a je spokojny a vramci moznosti odvadza najlepsiu pracu lebo keby to flakal tak ho tam moze vymenit rada nezamestnanych ludi . a vo francuzku zaplatia 3eura na hodinu a aj tak je fracuz nespokojny a vôbec sa nesnazi le tam maju nizku nezamestnanost.
podpis som si este nenastavil
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
pekny nazor a aj na tom bude kus pravdymarko358 napísal:ono tu nejde o to ci je to z ciny alebo nie ide o to akymi technologiami a akymi materielmi je to vyrobene a je jedno ze ci v cine alebo v francuzku to si musite uvedomit ze v takom francuzku je to robota pre ludi bez vzdelania tak akov cine s tym ze v cine robotnikovy zaplatia napriklad 1$ na den a je spokojny a vramci moznosti odvadza najlepsiu pracu lebo keby to flakal tak ho tam moze vymenit rada nezamestnanych ludi . a vo francuzku zaplatia 3eura na hodinu a aj tak je fracuz nespokojny a vôbec sa nesnazi le tam maju nizku nezamestnanost.

- marko358
- st. skútrista
no ja som len myslel to ze keby sa zvysila kvalita materialov a zlepsili by technologiu tak by sa sice aj dvihla cena ale aj kvalita by bola porovnatelna s "znackovou" konkurenciou , alebo keby svoje vyroby presunuly" znacky" do ciny tak by sa tym znizili naklady na vyrobu a tym by sa bud znizila cena , zvätšili vrecka akcionarov, alebo by mohli investovat viac do vyvoja. A keby nastaly oba modely tak by bola sice vsetko cina ale kvalitna na ktoru by nikto nekydal sak nikto nekida na adidasky s ciny a podobnych krajin lebo su dobre a dba na kvalitu prevedenia a materialovtheruck napísal:cize cinan sa za 1dolar na tyzden snazi zatial co francuz je za 3 eura revolucionar a flaka to? a kde je ten co rozhoduje o tom aky material sa na to pouzije pripadne na akom stroji sa vylisuje
- marko358
- st. skútrista
a mozem potvrditi ze na tych dvorcoch sa hra upne super ale zabudol si na klimu lebo ta je dvolezita alebo klimu nemas?scrat napísal:ja mám squashové dvorce Fibersine USA. V skutočnosti, steny Čína, svetlá Taliansko, sklo Nemecko, podlaha Fínsko, montáž Slovakia. A to jeden stojí 1.200.000,- Sk