SURNE LUDKOVIA POTREBUJEM HELP S COC NA GILERA
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
No konečne!!!!! šak to neni normálne aby vozidlo čo normálne jazdilo v EU bolo treba takto komplikovane dávať na značky!!!!! KUA keď aj u susedov v CZ to ide ....uplne jednoducho....nech je len teda nejaký rokvýroby hraničný nech sa sem nevozia staré rárohy a všetko bude OK akurát možno skrachnú niektorý dovozcovia NEW strojov...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

2marko: no...som novacik na tejto stranke, ale to vobec neznamena ze som menej ostrielany ako niekto kto ma 300 prispevkov, ci snad hej..mozno mam menej skusenosti, ale mozno viac. cize tieto merania podla poctu prispevkov su totalne odveci. no a normalna tk stoji asi paar stoviek, mozno 140 mozno 500, fakt neviem..a velka 1600..rozdiel tam je. a na malu mozem ist tu v nasom meste a navelku musim pozicat auto na odvoz skutra 60 km tam a60 s5. a zabijem viac casu.tiez rozdiel.
2 alcatel: nj..tie preklady..ale tak ci tak aj ten papier o zhode so smernicami by osm musel dat prekladat../zmluvu mam nastastie dvojjazycne, bratane slovenciny..hehe/
dobru noc vsetkym
2 alcatel: nj..tie preklady..ale tak ci tak aj ten papier o zhode so smernicami by osm musel dat prekladat../zmluvu mam nastastie dvojjazycne, bratane slovenciny..hehe/
dobru noc vsetkym
- struter
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Mar 27, 2007 10:58 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
a keby som dal prihlasiť scoot v čechach a na SR jazdil na českych značkach???Hmm?si myslim že pohoda,u nas jazdi vela aut s CZ značkami...a dokonca kamarati,proste doviezli auta,prihlasili v CZ a jazdia na SR...aj poistka ich vychadza o bagatel lacnejšie...išlo by to aj u scoot?ja myslim že ano
podpis som si este nenastavil