Americky chopper

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
m.y.r.o
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Ut Okt 02, 2007 5:19 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa m.y.r.o » Ne Okt 07, 2007 1:33 pm

je to fajn serila aj slovensko by malo nieco takee podniiknuut:D:D

Užívateľov profilový obrázok
shobull
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am

#27 Príspevok od užívateľa shobull » Ne Okt 07, 2007 5:58 pm

m.y.r.o napísal:je to fajn serila aj slovensko by malo nieco takee podniiknuut:D:D
však ono to funguje, len na slovensku (hlavne vychodnom) sa to nevola american chopper, ale "Gadžu! ,postav sebe vlasny trachtor!!".

Obrázok
Obrázok
Obrázok

Copyright, Discovery Channel Ondafka :)
podpis som si este nenastavil

Užívateľov profilový obrázok
Tao
v podmienke
Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
Kontaktovať užívateľa:

#28 Príspevok od užívateľa Tao » Ne Okt 21, 2007 1:28 am

mozno je to naschval ale mne ten chlap pride ako totalna lama, neviem co je to zac ale mam pocit ze zavodne jazdi SS tak neviem preco mu na kazdej motorke robi problem riadne pridat plyn, nechapem preco nevie wheelie ani drift. A ked skusal trial tak sa to nedalo pozerat sedi na motorke ako pako a musia mu hovorit ze balans sa drzi telom a v kazdej casti povie 20x "do coho som sa to nechal nahovorit" :roll:
podpis som si este nenastavil

iwinko1

#29 Príspevok od užívateľa iwinko1 » Ne Okt 21, 2007 9:22 am

misoka napísal:Obcas pozeravam aj Biker built off , len by tam mohli dat chlapcov z OCC proti niekomu :) by som bol zvedavy s cim by prisli. Inac teraz ich posledny projekt (motorka pre intel) je dost dobra...
tak toto je lepsi serial ako OCC, tam si ludia vyrabaju skoro secko sami, nieje umenie ako v OCC objednat ram, pak aj motor, poohynat par trubiek a vyfrezovat kola, dajte stroje a budeme robit chopre u nas na slovensku?? do by sa pripojil????ja budem robit riaditka :D blee

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"