Kymco Xciting 500 R
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Inak som sa nad tým že dali speťáky tak klasicky na riadidlá najprv divil a pohoršoval a moc sa mi to nelúbilo na prvý dojem lebo som bol zvyknutý na tie na kapotáži ,ale teraz sa mi to aj nejak celkom lúbi.... a hlavne je v nich asi viac vidieť. 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

Tao,to som skusal aj ja ,ale nepotesim ta ten tachometer skresluje asi o 6-7km/h,mam to merane z hondou fireblade900 a pre istotu aj s choprom 750cm3 virago,v skutocnosti si mohol ist 135km/h,myslim tym po rovine,a bez vetrie,od 120km/h uz to trosku trva kym sa rozkotula na tych 140km/h(tachometrovych),ale myslim si,ze su to aj tak slusne hodnoty na 185kg 250-tku,Tao ne ze ho pretocis
,setri ho trosku 

Bacil,zasa zdoraznujem(aspon u mna) od 120km/h to zrychluje uz velmi pomaly,mozno keby si vybehol s tym madisonom na dialnicu tak po 2 minutach po rovinke by sa rychlost vysplhala na 135km/h(zalezi aj aku mas vahu ty BACIL,a aku ma TAO),mozno,ze stebou plne natankovane(13L) ani to KYMCO nepojde,viac ako 125km/h,nechcem ti kazit radost z rychlosti,ale ak chces vascinou jazdit okolo 120-130km/h,tak to radsej porozmyslaj nad XC 500.