OZNAM OZNAM
Moderátor: Moderators
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Pošli foto, mne sa tiež páči v striebornej farbe, ale chcem kupiť verziu so zrkadlami na riaditkach. Teda najdadšej by som kupil aj verziu so vstrekovaním, ale to začnú homologovať niekedy v apríli, nevedia na to ani cenu a papiere by k tomu boli v lepšom prípade až v máji.BAJO1977 napísal:Je to neuveritelne,ale kazdy z vas ma modru farbu,asi som jediny na SK so striebornym XC.![]()

Ale aj tak pošli nejaké pekné foto verzie vo farbe "kontajnerová metalíza", ak nejaké máš.

Tak už zasa nič.
Bacil pozri si diskusiu FOTO VASEJ MASINY(alebo tak nejako),tam som dal 2 fotky,a tiez ak pojdes na vyjazdy vychodne slovensko->zemplinska sirava->tam uvidis tiez moj strieborny sip,sice fotil to miso(foto z vinneho jazera)boli sme spolu sa vozit,ja som teraz v praci takze tu nemam v PC ziadne foto.
-
- motorkár
Dik za tip, naprv som síce volal do Motobike Malacky (šak pre mňa Záhorí jak Záhorí)Bobo napísal: Bacil, máš šancu v Stupave. Tam zrovna majú to čo chceš

Tak už zasa nič.
- ŠAKUL
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Dec 04, 2006 11:13 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Chalani rozmyslam nad novym nickom ale uz mam nejake tie prispevky za sebu a znova od zaciatku???? co mi poradite??
No situacia je taka ze nebudem sa vam chvalit ze je to moja motorka otec ju kupil a vlastne je spolocna, ja som len rad ze budem mat tu cest jazdit na nej, takze sa tesim snad tento vykend by sme mohli niekde sa stretnut??? uvidime ...... a podla mna tie spetaky z kapotaze su najkrajsie robia mohutny dojdem motorky, mohli sme si kupit ciernu a novy rocnik ale tie spetne na rajdach no neviem grc
No situacia je taka ze nebudem sa vam chvalit ze je to moja motorka otec ju kupil a vlastne je spolocna, ja som len rad ze budem mat tu cest jazdit na nej, takze sa tesim snad tento vykend by sme mohli niekde sa stretnut??? uvidime ...... a podla mna tie spetaky z kapotaze su najkrajsie robia mohutny dojdem motorky, mohli sme si kupit ciernu a novy rocnik ale tie spetne na rajdach no neviem grc
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
JA som prvý raz tie spetné na rajdách videl ešte minulý rok na predajni keď som bol na garančke a tiež sa mi moc nelúbili..ale je v tom lepšie vidieť ako s tými v kapotáži..a to nehovorím o tom že MIRO jedno odrazil a nové ho stálo celý majetok... 7litrov tuším....a hentie klaiscké na rajdách nahradíš kadečím ... :PA skoro som zabudol gratulujem k upgrade..a Keeway bude teraz kto sedlať??? alebo to bude tak že kto skorej vstane tak zobere Kymkáča a spachtošovi bude musieť stačiť aj Keeway.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- motorkár
No rozrastanie o ďalšieho XXX Kymkáča sa posúva. Bol som v Stupave, mali tam čo som chcel, strieborný so zrkadlami na rajdách.Bobo napísal:
Bacil, máš šancu v Stupave. Tam zrovna majú to čo chceš

No nič zajtra skúsim ešte v Styxe v Ivánke.

Do ideálneho skútra pre mňa mu však chýbajú ešte dve maličkosti:
O 5 až 7 cm nižšie sedadlo, lebo ledva šmátram nohami po zemi a poriadny kufor, lebo tento je ledva tak na jednu prilbu.
Bobo Ty koľko meriaš a ako sa Ti s tým Kymcom manipuluje pri státi, ak sa potrebuješ nohami posunúť vpred, alebo vzad, otočiť na mieste a tak? Zosadneš zo sedla, alebo sa to dá aj posediačky.

Naposledy upravil/-a Bacil-BA v Št Sep 27, 2007 7:53 pm, upravené celkom 1 krát.
Tak už zasa nič.
-
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:39 pm
- Skúter: neuvedený
Gratulujem a prajem vela stastnych km...a nech Kymcac poslucha...
PS:Nerozmyslal si ale nad vacsim objemom? Bo ja by som uz kupil nieco vacsie v buducnosti a asi moto...
Bacil: v Ivanke tusim nemaju vystavene ziadne XCko momentalne...na jar budu mat urcite ked zacne sezona, ale moznoze Motuz doveze aj skor nieco.
PS:Nerozmyslal si ale nad vacsim objemom? Bo ja by som uz kupil nieco vacsie v buducnosti a asi moto...
Bacil: v Ivanke tusim nemaju vystavene ziadne XCko momentalne...na jar budu mat urcite ked zacne sezona, ale moznoze Motuz doveze aj skor nieco.
Naposledy upravil/-a Tomino115 v Št Sep 27, 2007 8:27 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
- Bobo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
Bacil, však si to videl sám. Zosadnúť nepotrebujem a celá váha je dole (motor, nádrž) takže nie je problém pri státí. Moja výška 178cm. Pokiaľ potrebujem viac došliapnuť, jednoducho poposadnem na sedadle viac dopredu. To sa Ti len zdá, že je to taký "kredenc"Bacil-BA napísal:Bobo Ty koľko meriaš a ako sa Ti s tým Kymcom manipuluje pri státi, ak sa potrebuješ nohami posunúť vpred, alebo vzad, otočiť na mieste a tak? Zosadneš zo sedla, alebo sa to dá aj posediačky.

KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT